Sevgilisi Olupta Evlenemeyenler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende sevgilim evlilik mevzularına gelsin diye konuşma aralarında hayatım bugün çok güzel bir kahvaltı takımı aldım,şöyle tuzluk aldım filan diyom.bizimki sadece ohh ohh iyi sen al ufaktan ufaktan diyo.gerisi yok.alacam tamam da yıllar sonraya kalacaksa modası geçer yaw aldıklarımın.:delphin:
darlanırım ben belirsiz durumlarda.:oklava:bir gün merdane aldım diyecem.gelmezseniz bize yakın zamanda kafanda kırılacak dyim anlayacakmı bakalım

bır merdane bende alayım barı 4 sene oldu bır 4 sene daha bekleyemem

aynen canım yaa...hani yemek hiç olmasa piyasada insan açlığını anlamıyor bi noktadan sonra.ama tabak önünde duruyo...sen bakıyosun melül melül ne kadar acı vericiiiii senağlama:delphin:kaydirigubbakcemile3

hahahaha, yani hıc evlılık olmasa hıc bır sey anlamazdın
ama evlılık dıye bır sey var e ozaman özenmek de bıze dşer :) kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 herkes yıyo hapur hupur böle ooh afıyetle bazıları hatta şişko oluyo ıyıce yerkennn bız bı tabagımız var ama yıyemıyooozzz delikafadulden harıka tanımladın bıtanem

işte benim topicim hihoyyyt
kendimi buranın demirbaş üyesi ilan ediyorum:1closedeyes:

hadi bakalım kızlar, çıkma sürelerimizi karşılaştıralım..
kesin rekor bendedirkaydirigubbakcemile3

3 years, 5 month, 8 days
sen benden ilerdesin :roflol:

Tanıştığımız süre dahil mi ozman ben gecerim sizi şakkıdı
yoksa 2 yıldır sevgiliyiz aralıktan buyana sözlüyüz.
:1rolleyes:

tanıştığımız süre dahil değil nan :mymeka:
öle olsa bzmkide 6.5 yıl oluyo benneyaptımki

tanıştığımız süre dahil değil nan :mymeka:
öle olsa bzmkide 6.5 yıl oluyo benneyaptımki

Aman iyi taam beee şakkıdı
Siz beni geçin fark yapmaz ben halkayı taktım boynuna pardon parmağına alkisalkisalkis
Sende elini çabık tut evde kalacan Şenizşutarafagitti
Gerçi imzayı attıramadık ama oda olcak inş. :Saruboceq:
Oşııınnn sende durum ne geçtin bizi yıl farkı attın sengözlerimebaksanab

rekar bende bence kızlar...bi aşağı bakın bakalım:)))

aaa pardon ocean beni geçmiş...aslında sevindim bi bakıma:))))))))))))

hg esra nbr?
kolonya yok ya ortalıkta :)

kıslar nabersinizzza.s.
nasıl gidiyoooo evlilik planları -tatlicadiarzu-
bakın benim aklıma ne geldiii en iyisi siz evlilik teklifinde bulunun yavuklularınıza bence başka çare yoohhhkafamçokkarıştı
:lepi::lepi:

kıslar nabersinizzza.s.
nasıl gidiyoooo evlilik planları -tatlicadiarzu-
bakın benim aklıma ne geldiii en iyisi siz evlilik teklifinde bulunun yavuklularınıza bence başka çare yoohhhkafamçokkarıştı
:lepi::lepi:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis kaydirigubbakcemile3

kızlar ya sevgilim askere gitmeden önce beni annesiyle tanıştıracaktı.bi ara lafı geçti.kendi söyledi.bende içimden birazcık naz yaparım dedim.aşkım gelememki filan diyorum.ama ben yinede o gün şu elbiseyi giyerim saçımı böyle yaparım filan diye planlıyodum.ne ibleyim sevdiceğim belki ısrar eder hadi olurmu annem seni merak ediyorum diecek sanıyorum.ben naz yaptım azıcık oda bir daha tanıştırma lafı etmedi.askere gitti.kaçırdım fırsatıkaydirigubbakcemile beni oyalıyomuki bu veledsırnaşık şey kışın ben tuttum kolundan tanıştırdım bizimkilerlen ama:):roflol: kaçarmı hiç bendensengözlerimebaksanab

kızlar ya sevgilim askere gitmeden önce beni annesiyle tanıştıracaktı.bi ara lafı geçti.kendi söyledi.bende içimden birazcık naz yaparım dedim.aşkım gelememki filan diyorum.ama ben yinede o gün şu elbiseyi giyerim saçımı böyle yaparım filan diye planlıyodum.ne ibleyim sevdiceğim belki ısrar eder hadi olurmu annem seni merak ediyorum diecek sanıyorum.ben naz yaptım azıcık oda bir daha tanıştırma lafı etmedi.askere gitti.kaçırdım fırsatıkaydirigubbakcemile beni oyalıyomuki bu veledsırnaşık şey kışın ben tuttum kolundan tanıştırdım bizimkilerlen ama:):roflol: kaçarmı hiç bendensengözlerimebaksanab

ne cesaretlisin canm alkisalkisalkis
benm babamdan çekiniyorum :utangac: annemle daha 2 aylıkken tanıştırdm :jeyyar: aynı gün onun annesiylede tanştm tabe,babasıynanda
darısı başına tatlımyerimseniben
bu arada bende de aynı huy vardr,yok gelmem derim ama ne giycegimi planlamaya başlarım kaydirigubbakcemile3

Back
X