Sevgilisi Olupta Evlenemeyenler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok ne evlenmesi.bu aralar pek bi limoni aramız.askerde şimdi.izine çıkıo.tüm gün gezio dolaşıyo tam otobüse bineceği zaman beni arıyo.canım nasılsın iyimisin diyo.sonra da hayatım otobüse bineceğim deyip kapatıyo.deli ediyo.tüm gün aklına bile gelmiyorum.

canım askerlık psıkolojısı dıye dusun bence cunku askere gıdenler orda mantıklı saglıklı dusunmeyı unutuyorlar

la bende evlenemedim bu gidişle evleenemem:)

aaa öyle deme her bitli satıcının bi kör alıcısı vardır. delikafadulden
Bak burası sevgilisi olup evlenemeyenler sevgilin varsa kesin evlenirsin kaydirigubbakcemile3
Ama biz askerlik derdine buralarda kaldık :delphin:

aaa öyle deme her bitli satıcının bi kör alıcısı vardır. delikafadulden
Bak burası sevgilisi olup evlenemeyenler sevgilin varsa kesin evlenirsin kaydirigubbakcemile3
Ama biz askerlik derdine buralarda kaldık :delphin:

benımde sevgilim 1 hafta oldu askerden geldiği uzun döenm yaptı bide 2.5 yıldır birlikteyiz ama tık yok hala millet 6. ayında yüzüğü takıo parmagına bizde hiç böyle konular konuşulmaz evlenmekmiş yüzükmüş bilmem ne hiç konuşulmaz.. almıcak herhal bu benisırnaşık şey

yok canım daha gitmedisenağlama evlenmek istiyorum:çok üzgünüm:

ası askere gıtmeden olmaz bea canım bekle askere gıtsın gelsın benımkıde daha gıtmedı gıtmeden soz yapacaz ınsallah sende oyle yap bırlıkte beklerız artık senınkı ne zaman gıtmeyı dusunuyorsenağlama

ben geldimmmmmm kızlar uzun zamndır yok idim şakkıdınasılsınız aranızda muradına eren oldumu bu arada bakem

ben bıraz muratıma erıyorum sayılır sonunda kaynanam benle tanısmak sıtedı sımdı bundan sevınecek ne var demeyın benımkının aılesı boyle tanısmaya fılan sıcak bakmazlar olursa hemencık olacak yanı bakalım tanısalım demıs hanı olacak olsun artık demıs hayırlısı olsun ınsallah hersey guzel olacak kızlar artık mutlu olmak ıstıyorum bu işin cıddı adımlarını atmak ıstıyorum cok ugrastım cok emek verdım bu ılıskııcın bır cok seyı sıldım hayatımdan artık hak ettıgıme ınanıyorum :Saruboceq:

ası askere gıtmeden olmaz bea canım bekle askere gıtsın gelsın benımkıde daha gıtmedı gıtmeden soz yapacaz ınsallah sende oyle yap bırlıkte beklerız artık senınkı ne zaman gıtmeyı dusunuyorsenağlama

bakalım benimki kasımda gidiyor allahın izniyle canımcım bakalım hayırlısımafoldumben:asigim:

askerden önce evliliğe karışıyız asi :enbuyukkk:
nişan yap ozaman öyle bekle :lepi:

:utangac: tamam bacım ya evlenmiorum zaten askerden sonraya kaldımsenağlama

Ohoooo ben çok küçüğüüüüüm :emir_bebek:
Ama madem yaş sınırı yok geldim bile :teytey:
2017 yılında evlenmiş olurum artık hahayt :dance:

Ohoooo ben çok küçüğüüüüüm :emir_bebek:
Ama madem yaş sınırı yok geldim bile :teytey:
2017 yılında evlenmiş olurum artık hahayt :dance:

hoş geldin tatlım.herşeyin vakti geldiğinde olur güzelim.
bu arada benim sevgilim dün ciddi ciddi evlilkten bahsetti.ağustos sonuna evlenmek istesek çok mu geç kalırız diye sordu.8 haziran da askerden dönecek.nasıl heyecanlandım.sizce geç olurmu?yetiştirebilirmiyiz düğünü acaba

hoş geldin tatlım.herşeyin vakti geldiğinde olur güzelim.
bu arada benim sevgilim dün ciddi ciddi evlilkten bahsetti.ağustos sonuna evlenmek istesek çok mu geç kalırız diye sordu.8 haziran da askerden dönecek.nasıl heyecanlandım.sizce geç olurmu?yetiştirebilirmiyiz düğünü acaba

hoşbuldum canım a.s.

Tabi herşey vaktinde güzel :1rolleyes:

İstedikten sonra ne güzel yetiştirirsiniz :jeyyar: :dance:

ben geldim evlilikten dahada soğuyarakkkkkkkkkkkkkkkbenneyaptımki

bakalım benimki kasımda gidiyor allahın izniyle canımcım bakalım hayırlısımafoldumben:asigim:

:utangac: tamam bacım ya evlenmiorum zaten askerden sonraya kaldımsenağlama

offfffffffffffffffff offffffffffffffffffff pk bir içlendim:çok üzgünüm:

asi benımkıde kasımda gıdecez buyuk ıhtımal daha subeye fılan gıtmedı bu kısa donem kaldıgından emın olunca gıdecekmıs

Back
X