- 28 Kasım 2006
- 3.481
- 748
- 648
- Konu Sahibi EU1
merak etme ben turizmciyim anlarım bu işlerden kurarız merak etme :jeyyar:
derencim bu arada sana da selamm a.s.
slm tatlım a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merak etme ben turizmciyim anlarım bu işlerden kurarız merak etme :jeyyar:
derencim bu arada sana da selamm a.s.
:roflol:
Güzel forumlar :)))
sırnaşık şey
Turizmcisin demek.
Bende az önce gemi turlarına baktımda çok pahalı![]()
Balayımı gemi turuyla yapmak isterdim.:asigim:
yaşın kaç _
Sen bu topiğin sorgu memurumusun nan ne bu sorular.:roflol:
boşver gemiyi yaa kimisine yaramıyor gemi turu söliyim harcama sevglini gemilerde delikafadulden atla uçağa şöle bir italya paris turu yap.. indirimli tarifeden bendensn :icecream:
yaşın kaç _
:roflol: :roflol: tamam harcamam :))
Ben zaten boş oturdukca otel arastırıyorum.
Benim için söyle doğayla baş başa olan yerler lazım.
Varmı önereceğin bir yer kaydirigubbakcemile3
oyhh görmedim cnm yaa geç cvp veriyorsam kusura bakma..
21 yaşındayım.. sen kac yasındasn ?
haha doğa istiyorsan afrikaya gidiceksin .. hem de doğanın vahşisini görürsün kaydirigubbakcemile3 şaka maka ben bu arada afrika meleziyim.. dedem afrikalıymış rahmetlik.. ama gelin görün ki ben bem beyazım :1ninca:
ben 27 yasında yım
ama burda soruları sen degıl ben soruyoruz yasakkelime
:1shok:
annenmi afrikalı ile evlenmiş babanmı yoksa annenenmi babannenmizemuszemus
afrika istemem :))) Karayipler olur ama :1closedeyes:haha doğa istiyorsan afrikaya gidiceksin .. hem de doğanın vahşisini görürsün kaydirigubbakcemile3 şaka maka ben bu arada afrika meleziyim.. dedem afrikalıymış rahmetlik.. ama gelin görün ki ben bem beyazım :1ninca:
Nie nan sen soruyoruz :roflol: bir cümle düşüklüğü sezdim orda.ben 27 yasında yım
ama burda soruları sen degıl ben soruyoruz yasakkelime
:1shok:
:roflol::roflol: Çok merak ettim anneannen nerden bulmuş afrikalı dedeyi kaydirigubbakcemile3
yok büyük anneannem afrikalı bi adamla evlenmiş.. kimi cocugu kara cıkmıs kimisi beyaz.. annem esmer ama babam beyaz oldugu ıcın ben babamdan cektım kaydirigubbakcemile3
yok büyük anneannem afrikalı bi adamla evlenmiş.. kimi cocugu kara cıkmıs kimisi beyaz.. annem esmer ama babam beyaz oldugu ıcın ben babamdan cektım kaydirigubbakcemile3
Nie nan sen soruyoruz :roflol: bir cümle düşüklüğü sezdim orda.
kaydirigubbakcemile3
o niyeymiş CADIARZU sen beni dışlıyosun küstüm :çok üzgünüm:
ehueuehuehue ben de sezdim de düzeltemedim
öle denmıyo mu yaa kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: Çok merak ettim anneannen nerden bulmuş afrikalı dedeyi kaydirigubbakcemile3
ben konusmuyorum smileylerim konuşsun :1ninca:ehuehe bu yedi ama lafı kaydirigubbakcemile3 evet ben sorarım burada soruları kaydirigubbakcemile2 ehi ehi ehi :teytey:
:roflol: helal nineye :roflol:onun hikayesi biraz değişik.. eskiden afrikadan kıbrısa insanları köle olarak kaçırıyorlarmış.. rahmetlik dedemide kıbrıslı bi türk evlatlık olarak almış cocukları olmuyormus diye.. bi türk olarak büyüdü dedoş uzun yıllar kıbrısta... ee bizim nenemizde bulmuş kara karizmatık adamı kaçırırmı kaydirigubbakcemile3
ben konusmuyorum smileylerim konuşsun :1ninca:
:1shok: :1shok: :mymeka: :çok üzgünüm: