Sevgilisi Olupta Evlenemeyenler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hihoyyyt tatlım zaten her buluşmamızda kulağını çekiom ama faydası olmuo gibi cnm

hee siz kücüksünüz demek şartlarınız uygun degıl cidden beklersen sonunda evlenıosun öyle örneklerını gördüm cevremden kaydirigubbakcemile4

ya benımde sınıf arkadasım daha 6 aydır çıkıyorlar çocuk bu yaz nişan yapalım diye tutturmuş:) şaka gibi yaaa:)biz de hala oldugumuz yerde sayalım..

kızlar bende sizdenim 3 buçuk senedir bekliyorum şu an askerde maximum 2 yıl daha var evlenmemize :) Allah nasip ederse tabi...turkbayragi

ınsan beklıyor yıllar gecıyor donuo arkasına bakınca ya bu kadar yıl nasıl gectı denıyor 4 yıldır beklıyorum daha 2 yıl beklerım

ınsan beklıyor yıllar gecıyor donuo arkasına bakınca ya bu kadar yıl nasıl gectı denıyor 4 yıldır beklıyorum daha 2 yıl beklerım

aynı ben canım aynı kaderdeniz

ama ben evlenmesemde olur diyorum bazen sizin öyle düşündüğünüz oluyo mu kızlar

insanın tak dediği zaman oluyo bazen bende evlenmesemde yeter artık diyorum kendi kendime.. benım en çok çekincem ailem:(

yok ya ben o yüzden öyle demiyorum
benim hep bi köşede duran bi hayalim var
kendi evimde yanlız başıma yaşamak güzel bi iş vs.. falan filan
evlilik düşüncesi bazen beni cezbediyo bazen de çok soğuyorum

bazen benden soguyorum cevremdekı olumsuz evlılıklerden olsa gerek bırde bır cok sorun onun aılesı benım aılem ben hıc evlenmeyecem gıbı yasıyor ALLAHIM hepımıze hayırlı kısmetler versın

hee siz kücüksünüz demek şartlarınız uygun degıl cidden beklersen sonunda evlenıosun öyle örneklerını gördüm cevremden kaydirigubbakcemile4

kolonyacım yaklaşık 4,5 yıldır bekliorum ben hemen evlilik olucak die bişey istemiorum sadece babam bilsin die çünkü yaşadıklarım kötü şeyler ve ben artık kendimi düşünmek zorundayım cnm
19 yaşındayım oda 20

kızlar nıye hıc bır arada toplanıp dertlesemıyoruz sohbet edemıyoruz nerelerdesınız bakım -tatlicadiarzu-

Hele ben 3 yıldır çıkıyoruz daha doğru dürüst annem bilmiyo..Önümüzde en az 2-3 sene var..Verirlermi oda belli değil tabii..:çok üzgünüm:

Back
X