Sevgilisi Olupta Evlenemeyenler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende hala bi gelişme yok beklemdeyiz askerlik yedi bizimafoldumbenmafoldumben

ay çok kötü bi durum ama ya:(:(
evlenmek istiyorum ben:gitme:

bu adam beni almayacak çürüyecem valla :umursamaz:amn sıkıldım heeeeeeeeeeee

bu adam beni almayacak çürüyecem valla :umursamaz:amn sıkıldım heeeeeeeeeeee

alır alır askerlik olmasa benimkide alıcak ama malesef varmafoldumben

aynen valla yaaa nısan ne zmana evlılık ne zaman daha askere gıtmıyomuu sızene arkadas dımı ama

aynen ya askerlik ne zman daha evlenmiyomusunuz bilmem ne of ya

sanki biz istemeyiz evlenmek onlar dedi ya evlencez:dilcikar:

bu gidişle huzur evinin bahçesinde bastonla bir düğün yaprız artıkkaydirigubbakcemile3

ay sormaaaaa bastonlarla bide çocuklarımızda anne yerine nine derler :)

o yaştan sonra çocukta olmaz kızkaydirigubbakcemile3

Selam kızlarrrr

meraba şekerler 3 4 seneden bahsediyosunuz valla beni söylesem şükredersiniz heralde
bi varmış bir yokmuş.......................
biz sefkülümle 12 yaşımda çıkmaya başladık oda 14 :emir_bebek:(nekadar geç kalmışız Allahım yerebbim)şimdi ben 20 oda 23 onun üni askerlik bitti işede girdi aşkitom ben de bu sene öss ye gircem okucam büyük adam olcam yani önümde nerden baksanız 4 sene var bizim olcak 8+4=12 sene ayyyy düşündümde çeyrek bölü 2 asırdır bekliyoruz valla biz evlendiğimiz gece nolur artık düşünmeye korkuyorum :kedi: :jeyyar:

ilaydahey 'cim anlamaıdm ben askerlik bitmiş gelmiş işe girmiş

ne bekliyosunuz inan benimki gidip gelse şimdi düğüne az kalmıştı yahukaydirigubbakcemile2

bazen deliriyorum başlıcam askerliğe evlenicem ben ömrümüz ne kadar belli mi diyorummafoldumben

kız gerisini okusana okucam adam olcam diyoz ya zaten bu senede olmazsa yine gitmem Alla Alla daha yaşım ne başım ne 24 ten aşağ gitmem zati benimkinede böyle diyorumda kuduruyo valla bellide olmaz hani gitmem diyenden korkçan bi kaç ay sonra düğün fotolarımı ekliyomuşum kaydirigubbakcemile3 tövbe tövbe

Back
X