Sevgilisi Olupta Evlenemeyenler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kız gerisini okusana okucam adam olcam diyoz ya zaten bu senede olmazsa yine gitmem Alla Alla daha yaşım ne başım ne 24 ten aşağ gitmem zati benimkinede böyle diyorumda kuduruyo valla bellide olmaz hani gitmem diyenden korkçan bi kaç ay sonra düğün fotolarımı ekliyomuşum kaydirigubbakcemile3 tövbe tövbe

ayy ne datlısın büyük adam olacakmış opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun ama çok güzel bişey küçük yaştan beri onu tanıyo olman :)

ayy ne datlısın büyük adam olacakmış opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun ama çok güzel bişey küçük yaştan beri onu tanıyo olman :)

sağol canım o senin datlılığın :kedi: sürekli vakit geçirenler için doğru bi tespit ama bizim için diğil çünkü biz öyle sık sık vakit geçiremedik malesef mafoldumben o liseyi yatılı okudu başka şehirde sonra üniye gitti taaa uzağa sonrada askerlik çıktı yani hep ayrı gayrıydık gelincede 2 taş çatlasa 3 saat görüşürdük ben öyle terbiyeli kızlardanım hem öyle sokağa çıkayım gezeyim pastaneye gideyim bilmem yani -tatlicadiarzu- biraz yabaniyim anlıycağnız arada düşünüyorum ha yalan diğil biz öyle sık sık görüşseydik nekadar dayanırdık birbiimize yada o bana :roflol: şaka bi yana birbirimizde öğrenicemiz çok şey var daha çok seviyoz biz birbirimizi be Şeniz

Son düzenleme:
sağol canım o senin datlılığın :kedi: sürekli vakit geçirenler için doğru bi tespit ama bizim için diğil çünkü biz öyle sık sık vakit geçiremedik malesef mafoldumben o liseyi yatılı okudu başka şehirde sonra üniye gitti taaa uzağa sonrada askerlik çıktı yani hep ayrı gayrıydık gelincede 2 taş çatlasa 3 saat görüşürdük ben öyle terbiyeli kızlardanım hem öyle sokağa çıkayım gezeyim pastaneye gideyim bilmem yani -tatlicadiarzu- biraz yabaniyim anlıycağnız arada düşünüyorum ha yalan diğil biz öyle sık sık görüşseydik nekadar dayanırdık birbiimize yada o bana :roflol: şaka bi yana birbirimizde öğrenicemiz çok şey var daha çok seviyoz biz birbirimizi be Şeniz

nan pastaneye gidince terbiyesiz kız mı olunuyo CADIARZU
anladım bizde görüşemeiyoruz hiç.2 yıldır sevgilim son bi kaç aydır sözlüm yakın gelecekti kocam :asigim:

aaa bizim burda öyle karşıdan bakçan sefkülüne 5 metreden fazla yaklaşırsan vayhaline şaka kız okadarda değil işte ben accık yabaniyim ya topu otarafa attım
inş tez zamanda evlenir mutlu mesut yaşar torunlarınızı okşarsınız Amiiiin

aaa bizim burda öyle karşıdan bakçan sefkülüne 5 metreden fazla yaklaşırsan vayhaline şaka kız okadarda değil işte ben accık yabaniyim ya topu otarafa attım
inş tez zamanda evlenir mutlu mesut yaşar torunlarınızı okşarsınız Amiiiin

İşte hayalimdeki fotoğraf :asigim:
Amiinn

ben pastaneye de, restoranta da, cafeye de gidiyorum ve hatta tanışmak için 1 kez evlerine bile gittim ama gayet görgülü terbiyeli biriyim
terbiye bununla kıyaslanmaz
bunu terbiyesizlik olarak gören kişinin terbiyesinden şüphe etmek gerekir

ben pastaneye de, restoranta da, cafeye de gidiyorum ve hatta tanışmak için 1 kez evlerine bile gittim ama gayet görgülü terbiyeli biriyim

Bencede haklısın oratlıkta terbiyesizlik yol almış giderken gezip tozmak pastane köşelerinde oturmak çok masum :1rolleyes:

bencede öyle sana katılıyorum aynen alkisalkisalkis

dilevincim hoşbulduk şekerim:))

ilayda zaten bu laflar senin lafın neye katılıyosun anlamadım:??

dilevincim hoşbulduk şekerim:))

ilayda zaten bu laflar senin lafın neye katılıyosun anlamadım:??

Bende onu anlamadım önce kendi terbiyeyle alakalı bişey dedi.Sonra katıldı.
Uykumuz mu var bizim.
Hadi ben 24 saattir uykusuzumda çilak bacumla aside mi uykusuz kaydirigubbakcemile3

Bende onu anlamadım önce kendi terbiyeyle alakalı bişey dedi.Sonra katıldı.
Uykumuz mu var bizim.
Hadi ben 24 saattir uykusuzumda çilak bacumla aside mi uykusuz kaydirigubbakcemile3

evet anlamadım bende arkadaş terbiyeyle ilgili lafında espri yaptı heralde

pollyana olayım barikaydirigubbakcemile2

bu arada 24 saattir uyku yok ama hala pc başındasın olmadı amaaa:olmaz:

evet anlamadım bende arkadaş terbiyeyle ilgili lafında espri yaptı heralde

pollyana olayım barikaydirigubbakcemile2

bu arada 24 saattir uyku yok ama hala pc başındasın olmadı amaaa:olmaz:

:çok üzgünüm: nöbetteyim uykusuz kalmam için oyalanmam lazım :çok üzgünüm:

:ecrin_bebek:ne nöbeti canım hayrola

Hrmşireyimde canım işteyim suan.-tatlicadiarzu-
Sabah 7ye kadar.:S
Dağıtmadan gece bitsinde kurtulayımAllahtan sevgilimde nöbetci beni uyutmuyo dakka başı arıyo kaydirigubbakcemile3.
Şimdi yemeğe gidiyorum görüşürz.cokacimcoook

bi açıklık getirmem gerekiyo sanırsam söylediklerim yanlış anlaşılsın istemem espiri olsun diye yazdım smileylerimdende anlaşılıyo ama bu kadar ciddye alıncağnı sanmıyodum yani bende bayanım sonuçta öyle düşünmem saçma olur öyle yapanları kötülemiyorum asla bizde yaptık heraldo o yazdıklarımı ama sadece saka samimiyetinize güvendim demekki güvenmemek gerekiyomuş bunu anladım ve çenemi kapadım :1closedeyes:

bi açıklık getirmem gerekiyo sanırsam söylediklerim yanlış anlaşılsın istemem espiri olsun diye yazdım smileylerimdende anlaşılıyo ama bu kadar ciddye alıncağnı sanmıyodum yani bende bayanım sonuçta öyle düşünmem saçma olur öyle yapanları kötülemiyorum asla bizde yaptık heraldo o yazdıklarımı ama sadece saka samimiyetinize güvendim demekki güvenmemek gerekiyomuş bunu anladım ve çenemi kapadım :1closedeyes:

Bizim samimiyetimiz ortada.a.s
Eğer samimi olmasaydık farklı sekilde bi tepki verirdik kardeş keyfine bak.yerimseniben

Bizde sevgilimle iki yıldır birlikteyiz üniversitedeyken görüşüyoduk, ama artık çok az görüşüyoruz ve bu kadar az görüşmek yetmiyo insanlar ne düşünür tanıdıklar görürmü diye hep gizli saklıyız nişanlansak ikimiz de rahat bi nefes alıcaz kafamçokkarıştı

Back
X