Sevgilisi Olupta Evlenemeyenler :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ankarada acayip bir yağmur var.gök yarılmış gibi.şimşek de çakıo acayip korkuyorum.tatlım bende cephe çiziyorum sıkıldım.şimdi sevdiğimin yanında olsaydım keşke.

istanbula gel sen günlük güneşlik aalım limonatımızı oturak boğaza karşı sen o zamn seyreyle romantikliğiopuyorumnanaktan

severim ben küçüğümü.:1hug: tatlımcım kimse evde kalmaz burda.hepimiz akıllıyıs güzeliz:)ay bu grupcak evleniyoruz topiğine de taşınırız inş.asi ilede sadece şakalaştınız bitti dimi.sevgililerimizden konuşmaya devam edelim. az önce sevgilim mesaj attı.haziran sonu yüzüklerimizi alalım diyo.temmuz ortası yüzük takarız,ağustos sonuda düğünümüzü yaparız diyo.ağlamak istiyorum.çok heyecanlandım ben.:kedi:opuyorumnanaktan

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_cool::sm_cool::sm_cool:bende istiyommmmmmmmmmmmmm

anamm evlılık haberlerı gelmıs tebrıkler canlarım darısı gelemeyenlerın basına ya nı benımmm kaydirigubbakcemile5

tatlım bizim üniversite bitmeden konuşmaya başlamıştık.lise sonda çıkmaya başladık.okul biterbitmez evlenecektik sözde. bunu konuştuğumuzda o üniversite 3 deydi ben 2de.o okulu bitirdi.benim bitirmemi bekledik.2 yıl çalıştı.askerliği bitirdi.hala evlenemedik.askerlik yeni bitti sayılır gerçi.böyle işte.artık ertelemek istemiyorum ama.:1no2:

canı neguzel siz yıne konuşuyormuşsunuz hiç konuşmayınca insan dahada üzülüyo:gitme: ama bende yoruldum artık hiç konuşmuyorum.. dun bir arkadası sevgilisine evlenme teklifi eddecegini söyledi neresi uygun olur diye bize sordu bizde biryer söyledik çok sevındıgımı söyledim ama onun hiç yüzüne bakmadım anlyıor kırıldıgımı ama yok artık yemınlıyım asla konuşmam:umursamaz:

canı neguzel siz yıne konuşuyormuşsunuz hiç konuşmayınca insan dahada üzülüyo:gitme: ama bende yoruldum artık hiç konuşmuyorum.. dun bir arkadası sevgilisine evlenme teklifi eddecegini söyledi neresi uygun olur diye bize sordu bizde biryer söyledik çok sevındıgımı söyledim ama onun hiç yüzüne bakmadım anlyıor kırıldıgımı ama yok artık yemınlıyım asla konuşmam:umursamaz:

ah cenım benim bizde görecekmiyiz o günleri:gitme:

dilevincim hemşiresin demek yanlış mesaja alıntı oldu ama öle denkgeldi sana dediğim belli olsun gibisinden sevgilin askerdemikafamçokkarıştı

burda sana bi samimiyetsizlik göremedim eğer bu açıklamanda

şu son cümleni yazmasan emin ol uzatmazdık diye tahmin ediyorum

bence biz senin samimiyetine güvenmemeliyiz bişey dedik hemen

sammiyetsiz olduk her neyse :delphin:
Yok canım benim sevgilim daha askerliğini yapmadı :gitme: biz düğün için askerliği bekliyoruz sözlendik düğün kaldı askerlik yüzünden :sinifsinif:

evet anlıyorum neyse uzatmayalım küçük bi mesele için ama bişi diyim siz bu kafayla giderseniz daha çok evde kalırsınız :dilcikar:

:tomato: sen evde kal :dilcikar:

severim ben küçüğümü.:1hug: tatlımcım kimse evde kalmaz burda.hepimiz akıllıyıs güzeliz:)ay bu grupcak evleniyoruz topiğine de taşınırız inş.asi ilede sadece şakalaştınız bitti dimi.sevgililerimizden konuşmaya devam edelim. az önce sevgilim mesaj attı.haziran sonu yüzüklerimizi alalım diyo.temmuz ortası yüzük takarız,ağustos sonuda düğünümüzü yaparız diyo.ağlamak istiyorum.çok heyecanlandım ben.:kedi:opuyorumnanaktan

delikafadulden delikafadulden :asigim: :nazar:

iyi geceler kızlar.bugün annemle tartıştık.üzüldüm bende.dedimki biz temmuz ortası gibi yüzük takmayı düşünüyoruz dedim.annemde kızdı bana.herşeyi kendi kafanıza göre yapıyorsunuz.biz iki veledin lafına göremi hareket edecez fialn diye.bizi hiç saymıyosunuz dedi.nasıl üzüldüm.seismi ible çıkarmadım o sayarken.ya evlenme isteğimide aldı götürdü benden.daha kaynana faktörüde girecek araya.başlangıcı bile böyle sancılı.ben korkmaya başladım.

iyi geceler kızlar.bugün annemle tartıştık.üzüldüm bende.dedimki biz temmuz ortası gibi yüzük takmayı düşünüyoruz dedim.annemde kızdı bana.herşeyi kendi kafanıza göre yapıyorsunuz.biz iki veledin lafına göremi hareket edecez fialn diye.bizi hiç saymıyosunuz dedi.nasıl üzüldüm.seismi ible çıkarmadım o sayarken.ya evlenme isteğimide aldı götürdü benden.daha kaynana faktörüde girecek araya.başlangıcı bile böyle sancılı.ben korkmaya başladım.
:teselli: keşke biz böyle düşündük sizin fikriniz ne gibi sorsaydın Neyse onlarda sizin isteklerinizi göz önünde tutar mutşuşuğunuz için.:a015:
ahhh ahhhh 3 ay sonra askerden gelcek iş bulcak sonra istemeye gelcekler zaman çabucak akıp gitse...

:teselli: Sabır sabır sabır......şutarafagitti

ah be gülüm bunlar da olsun gayri sevdiğine kavuşmak olduktan sonra sonunda :gitme:elbet istemeye gelicekelr annenlerin gönlümnüde yapıverirsin o arada emi kuzum:asigim:

idare etmeye çalışıyorum sen nasılsın canım

benim yedide son kırıntıları topluyor :olmaz:

karta çıkacam ben sonum o olacak:kedi:ondan sonrada beni almaz gider bir çıtıra vay benim halime

Back
X