ALLAH kavuştursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun....... ne kadardır görmüyosunn???
bir yıl oldu
yolda görsem tanımıcam yakında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ALLAH kavuştursuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun....... ne kadardır görmüyosunn???
ben sanırım yanlıs kısıye cevap verdım![]()
bir yıl oldu
yolda görsem tanımıcam yakında![]()
biraz öyle oldu canımmm![]()
DDD Allah iyiliğini versiiiinnn
ALLAH kavuştursun canikomm niye bu kadar uzattınız yahuuu
özür diliyoruuumm aynen ben bırakamıyorum ne yaparsa yapsın ayrılıyoruz barısıyoruz hep uzağız diye oluyo yaaa askere gitmeden nişan takıcaz ALLAH izin verirsee son 1 sene dayanıcam............
imkanlar el vermedi..bide yaşımız küçük benim ailem pek bilmiyo.uzadı gitti.
benim ailem biliyoda noluyoo yaaa 5aydır yüzünü görmüyorum şimdide görüşcez yine sorunlar çıkıyoo off ALLAHIM offf
allaha şükür ayrılma olmuyo sadece bikaç gün konusmuyo ters cevaplar ver,yo ama hemen düzeliyoruzzzz bende atanmayı bkliyorummm atanırsam evlenicez hemen allahın izniyle
sabır canım sabırrrrrrrrrrrrrrr
benim ailem biliyoda noluyoo yaaa 5aydır yüzünü görmüyorum şimdide görüşcez yine sorunlar çıkıyoo off ALLAHIM offf
İnşallahh, Allah hayırlısını nasip etsin hepimizeeeeeee......
zor iş aslında...ben en cok yanımda oldugunda adapte olabilirmiyim diye korkuyorum![]()
bir gün 2 gün için gelmesine kıyamam ya masrafı cok olur
durum suan ona müsaitte degil zaten.ama olcak bişeler eger görüşürsem seve seve paylasırım burda
sevdim bu konuyu ama simdi cıkmam gerek film izlicem incir recelini sendenn esinlendim
girebilirsem yazarım mtlaka buraya.görüşmek üzere
kızlar benimkide uzakta çok özledim nasip olursa cuma günü kavuşuyoruz hasret bitiyor
darısı basıma 15/20 güne kadarda bende kavusuyorumm
çoooooooook sevindimmm canımmmmm darısı başımaaa nolur dua ediinnn((((