Sevgilisi var mı yok mu nasıl öğrenebilirim??

lawyered1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2018
1.043
1.128
83
30
Kızlar okuldan hoşlandığım bir çocuk var bir süredir. Sevgilisi yoktur diye düşünüyordum ama bir iki olay oldu ve var mı yok mu nasıl öğrenicem şaşırdım.
İnstagramında herhangi bir kızla fotoğrafı yok ve yorumlarında vs herhangi bi sevgilisi olabilir mi diye düşündüren biri yok 100 civarında takipçisi var ve instagramı hiç aktif kullanmıyor. Çok az gönderisi var.
Ne kadar hoşlansam da çok belli edemiyorum ama arada bakmaya çalıştım ve hep o da baktı göz göze geldik çok.
Bu çocuğa ben dersle ilgili bişey sorma bahanesiyle mesaj attım ve yanlış anlama ihtimali yok en fazla şüphelenmiştir.
Fakat bi Kaç gün sonra okula geldiğinde bir kızla sarıldığını görmüş arkadaşlarım ve sarılırken sevgilisi midir? Nasıl anlayabilirim bunu. Okulda çok fazla kız arkadaşı var o da arkadaşı olabilir mi

Son düzenleme:
Bence değildir,okulda kantinde yanına git çay ısmarla sonra yenge kızmasın de. Hangi yenge derse yuh kaç tane var de:))) yada yenge yok derse haa iyi Cay içelim o zaman de otur dal sohbete:))git sıcak ol cidden , yenge bişey demez yada var derse de oturmiyim o zaman de:)

Bence değildir,okulda kantinde yanına git çay ısmarla sonra yenge kızmasın de. Hangi yenge derse yuh kaç tane var de:))) yada yenge yok derse haa iyi Cay içelim o zaman de otur dal sohbete:))git sıcak ol cidden , yenge bişey demez yada var derse de oturmiyim o zaman de:)
Sürekli arkadaş grubuyla takılıyor yanına gidemiyorum birde mesaj attım daha fazla bişey yapamam artık gözlemlemeye çalışıcam :) ama arkadaşlarımın dediğine göre çok samimilermiş o yüzden kafam karıştı. Ama bugüne kadar hiç yoktu o kız ortada ve hep başka arkadaşlarylaydı bilemedim bende

Olabilir ama olmayadabilir. Ortak arkadaşınız yok mu?
Üst sınıflar sınıfta yakın oldukları bir grup var onlar da bizim tek muhatap olmadığımız grup :halay:
Onun dışında birde en samimi benle yani mesaj olayından sonra başka ortak arkadaşımız yok :)

Ayy ne güzel heyecanlar bunlar, yaşlandığımı hissettim hey gidi...

Sevdiği bir arkadaşıdır muhtemelen ama sana o gözle bakıp bakmadığını bilemedim, muhabbetiniz çok kısıtlı. Biraz daha ilerletmeyi dene bakalım; dersten falan gir. Bildiğin konular bile olsa bilmiyormuş gibi davran, birlikte ders çalışmayı falan teklif edebilirsin. Haydi gazan mübarek olsun ehehe.

Back
X