Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En güzeli gece saatlerinde whatsappa girip girmediğini kontrol et..esimle sevgili iken sabahlara kadar ya görüntülü konuşur ya da yazışırdıkHoslandigim cocuk bir saatte bir watsapa giriyor konustugu sevgilisi var midir?
Bacım,sen bilmezsen ben bilmezsem kim aydınlatacak kızımızı..Mesaj içeriklerini Mark bile okuyamıyorken biz sadece çevrimiçi olup olmadığından nasıl anlayalım müneccim miyiz![]()
Bence oğlan bunu kaliye almıyorBacım,sen bilmezsen ben bilmezsem kim aydınlatacak kızımızı..
Müneccim olmak da zor bu zamanda seans ücretleri iyi ama![]()
Hemen seans ücreti olan 400 TL'yi Haziran Hanıma gönder rainy.var tabi saatte 1 giriyorsa sarışın, ela gözlü, 170 boyunda, hukukçu bir kız bence
Arkadaş ortamı nasıl kimler var muhabbet nasıl bilemezsin..Hoslandigim cocuk bir saatte bir watsapa giriyor konustugu sevgilisi var midir?
Hemen bakıyorum falına, çocuğun anne kızlık soyadının sondan 2. Harfi.Hoslandigim cocuk bir saatte bir watsapa giriyor konustugu sevgilisi var midir?
Bence oğlan bunu kaliye almıyor![]()
Bence vardır konuştuğu biri yoksa napicak watsapta benimde hoslandigim çocuk sürekli çevrimiçi olurdu meğer biriyle konuşuyormuşHoslandigim cocuk bir saatte bir watsapa giriyor konustugu sevgilisi var midir?
Sev biriyle olma diyorsun birinden hoslanmiyim mi yaniSen bizim sana vedigimiz tavsiyeleri ama hic dinlemiyorsun be kuzu![]()
Sev biriyle olma diyorsun birinden hoslanmiyim mi yani
Daha iyi olmam icin terapi almam lazim suan kendiligimden duzelemiyorum terapide alamiyorum suanBen önce kendine odaklan diyorum. Bütün konularin hep ya hoslandigin biri ile ilgili yada "acaba benim de bir sevdigim hic olacak mi" diye. Öz güvenin olmadigi icinde birinin whatsapp de olup olmadigini, hayatini birninin olup olmadigini sorgulayip duruyorsun..ama dedigim gibi sana yapilan tüm önerileri dinlemiyorsun zaten.