- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.845
- 83
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beynini çalıştırmayı deneyebilirsinDaha iyi olmam icin terapi almam lazim suan kendiligimden duzelemiyorum terapide alamiyorum suan
Sihirli küreem söyle banaaaa. Çocuk kesin evli uzak durHoslandigim cocuk bir saatte bir watsapa giriyor konustugu sevgilisi var midir?
Hoşlan hobi olarak yine hoşlan tabi, ama öncesinde biraz proteine folik aside ağırlık ver diyoruzSev biriyle olma diyorsun birinden hoslanmiyim mi yani
Bu psikolojik bir durum sen ne anlarsin ki senin yorumlarini goruyorum herkese karsi boylesin biraz daha yumusak anlayisli olmayi deneyebilirsinBeynini çalıştırmayı deneyebilirsin
Biraz kitap oku, kelime dağarcığını geliştir. Kendini ifade edemiyorsun.
Bekar onu biliyorum :)Sihirli küreem söyle banaaaa. Çocuk kesin evli uzak dur![]()
küren mi var?bunca zaman neden söylemedin?hayrına bir bakıver borsa ne zaman düzelecek?Sihirli küreem söyle banaaaa. Çocuk kesin evli uzak dur![]()
VarmışHoslandigim cocuk bir saatte bir watsapa giriyor konustugu sevgilisi var midir?