sevgilisi var ve benle görüşmek istiyor kendimi çok kötü hissediyorum

olamaz diyorsunda,
nasil karsi kioyacaksinki ayni evde yanliz olunca,
sen yok diye cirpinsanda gucun yetecekmi onun gozleri dondugunde?
Belli olmaz sonucta erkek bu, belki yilbasi alkol felanda alir.
Bence sakin gitme..
yok canım alkol alan biri değil,zorla da bişi asla yapmadı 3.5 sene boyunca onu tanıdığım için konuşuyorum o konuda hayvan değil ben tavrımı belli edersem yaklaşmaz ama ben ona ne şekilde davranacağımı nasıl konuşacağımı bilmiyorum ....

kesinlikle gitmeni, onunla konuşmanı bile haketmiyor, hem sevgilisi var hem seninle konuşuyor.. canım nasıl kaldırıyorsun bunu gurulu ol lütfen.. seni çok görmek istiyorsa o gelsin ki amacı bu değil onun utanmadan sevglisi.. anlamıyorum nasıl bir şey bu illişkiler hiç anlayamıyorummm ...bilet boşa gitmesin diye gidersen o koca şehirde gözün hep onu arar kesinlikle eğlenemezsinn.. daha çok üzülürsün

Aldatılmayı affeden biri olarak sana görüşmemeni tavsiye ederim.Hatta yalvarırım görüşme onla.Şimdi anlık mutlu olursun ama seni çok yıpratır bi de sevgilisi varmış.Lütfen bırak onu :25:

ya arkadaşım sen deli misin niye görüşüyorsun hala bu adamla seni aldatmış kandırmış şimdi arkadaş mı kaldınız yok artık:53: sana bu zararı vermesine izin verme. hayatından tamamen çıkar telefonunu sil internetten sil sana ulaşamasın. bu ne yahu senin ondan vazgeçmediğini biliyor senide idare etmek istiyor. yapma yazık etme kendine değmeyen biri için

Arkadaş ayağı yapıyor bi de..o değil de onun da seni arkadaş olarak görmesi imkansız..seni oraya çagıırmaktaki amacı belii seni yedekte tutmak..sana dese ki seni unutamadım,çok özledim falan.başkası umrumda değil...tamam git...adam başkasıyla sen onun yanına gideceksin,3.5 yıl gözünün önüne gelecek yeni yılın mahvolcak ve hayatın boyunca unutamıcan bir acı daha yaşayacaksın..sen bileti düşünüyosun..bilet yanmaz canım..git açık bilet yaptır..belki başka zaman kullanırsın ama şimdi değil..insan kendini bile bile ateşe atar mı..özlemin sen ona sarılmadan geçer mi....tamam seviyorsun ama gururlu ol..acı çekmekten neden korkuyosun,o adam seni aldatmışşşşş zamanında..sence böyle birine ayırcak zamanın var mı???? çok üzüldüm durmuna ama yapacak bir şey de yok canım..bu adamın burnunu sürtmek istiyorsan ondan uzak dur hayatına bir daha alma..sen böyle yaparken bu adam yoklugunu nasıl anlayacak ??

Son düzenleme:
sakın yapma..anlık mutlu olacaksın bir kaç zaman çarpacak kalbin ve sonrasında eminn oll,keşke keşke keşke gitmeseydim diyeceksin..ama son pişmanlık fayda etmeyecek..aklına getirmemeye çalış öncelikle onu unutmak iste,başarırsın..neler unutulmuyor ki..zaman geçince iyi ki iyi ki böyle yaptım diyeceksin..sen unutmak istemediğin için unutamıyorsun..unutmanın en iyi yolu ise onunla ilgili şeyleri hayatından çıkarmak ve başka şeylerle oyalanmak..gururlu ol biraz..kendin için yapacaksın bunu daha çok üzülmemek için bunu hiç unutma

zamanında sizi aldatmış ,şimdi başka sevgilisi oduğu halde size kur yapıyor ,bu adamın nesine güvenip de gideceksiniz?
valla insan ne zarar ederse kendine, kendinden geliyor..
sizi kullanmak istiyor besbelli..gönlünü hoş edecek ,aynı zamanında sizinle çıkarken başkalarıyla gönlünü hoş ettiği gibi..
böyle insanlar hep böyle devam ederler ..
biriyleyken başkasıyla ,onu bırakır başkasına geçer ,onunlayken de başkasıyla ,sürer gider bu ..
alışkanlık olmuş besbelli..
bu kadar ahlaki değerleri olmayan bir adamdan ne bekliyorsunuz ,hala böyle bir adamı nasıl seviyorsunuz..
ben olsam böyle birini sevmek yerine yüzüne tükürür adını bile anmazdım...

Son düzenleme:
3.5 senelik bir ilişki kolay unutulmaz tabiki ama arada başka birisi var artık... adamın niyeti belli bence görüşmeyin yazık değilmi size yavaştan hayatınızdan kafanızdan çıkarmaya bakın gitmemekle ilk icratınızı yapmış olur ona prim vermezsiniz... zamanla telde bile görüşmezsinz...

bence seni cinsel birliktelik için tutuyor. resmi olarak sevgili olmadığınız içinhiç bir şey yapamıyacaksınız. sizi kullanacak. ondan kesinlikle adam olmaz. sevgilide olmaz.hele arkadaşız ayağına yatıyosa... uzak durun derim

karar verdim kızlar istanbula gidicem . ama onunla görüşmeye değil arkadaşlarımda kalıcam.eğer benle görüşmek istediğini söylerse nasıl davranmam gerekiyo beni görmesini istiyorum ona kendimi hatrlatmak istiyorum . pişmanlık duymasını istiyorum az da olsa eger pişmanlık duyabilirse tabi

bence ona şu cvpı vermelisin ben olsam aynen böyle derdim.

''Kusura bakma arkadaşız peki tmm fakat kız arkadaşın senin evinde kalma durumuma bozulabilir diyelimki haberi olmadı ileride birşekilde öğrenirse aranızın bozulmasını istemem.Buyüzden gelmeyi düşünmüyorum yinede teşekkürler''.:33:

''Kusura bakma arkadaşız peki tmm fakat kız arkadaşın senin evinde kalma durumuma bozulabilir diyelimki haberi olmadı ileride birşekilde öğrenirse aranızın bozulmasını istemem.Buyüzden gelmeyi düşünmüyorum yinede teşekkürler''.:33:

iyi fikir evet :)

bence de böyle demelisin.. seni görsün ama sana yaklaşmasına izin verme . birşeylerden emin olmadan.. demek istediğim sen gittiğinde onun diğer kızla devam etmeyeceğinden emin olmadan dokunmasına bile izin verme bence.. :) inşallah senin için herşey yolunda gider tatlım :)

bence de böyle demelisin.. seni görsün ama sana yaklaşmasına izin verme . birşeylerden emin olmadan.. demek istediğim sen gittiğinde onun diğer kızla devam etmeyeceğinden emin olmadan dokunmasına bile izin verme bence.. :) inşallah senin için herşey yolunda gider tatlım :)

çok tşk ederm yarın yola çıkıcam ve 5 aydan sonra belki de onu görücem ama güçlü olmam lazım,içimde garip bi heyecan var sanki ilk kez buluşcam gibi ama onu görünce çirkin hallerini düşüneyim ki güçlü olabileyim ve mutlu pozu onu unutmuş pozu yaratmalıyım değil mi... :)

Back
X