- Konu Sahibi kiskanckiz
bennnn...... kaldı ki bu hayatımda büyük bi sorunn eşimle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dışarıda bizi kanka zannederler, el ele bile tutuşmayız genelde. hoşlanmam oyle insanların icinde mıçmıç olmayı.
ama evde şakalar, o bilgisayarda ciddiyetle iş yaparken birden bire arkasında zıplamalar, şarkı soylemeler...![]()
hic durmam :)) ilgisini cekebilecek her seyi yaparım...
ne yapayım ciddi oldugunda cok karizmatik ve sempatik geliyor....![]()
sonra tamam der elindeki işi bırakır, ıı-ıııh ben kaçarım, galiba tam bir baş belası gibi davranıyorum...
bir de çalışırken izlemeyi cok seviyorum... anlıyormus gibi yorumlar yapıyorum falan![]()
tam tersi de benim elimde iş oldugunda gecerli oluyor... özetle bir taraf hep sıkılan ama ikna olmaya da hazır oluyor :))
fakat film izlerken sarılmaktan opulmekten hic hoslanmam, dikkatim dagılmayacak. insan bunaldıgını soyluyorsa dogrudur.
yani artık onunla tam beraber kitap okuyacagımız film izleyecegimiz sıralarda direkt uyarıyorum, yoksa antipatik geliyor...
Ne tatlisiniz siz öyle maşallah)))
erkek arkadaşımda sizin gibi ve ben aşırı temastan bunalıyorum kafede karşılıklı oturamıyoruz mesela illa yanımda oturur, yemek yerken bile bi eliyle benim koluma dokunuyo, alış veriş yapıyoruz ben kıyafetle bakıyorum o bana bakıyo her fırsatta sımsıkı sarılıyo tamam çok güzel ama nefesim daralıyo benim biraz![]()
Aynen benim kocam da öyle çok öpülmekten (dudaktan, yanaktan) bunalır, ama o da benim gözlerimi çok öper bunaltır. Bütün gün gözlerime yapışık halde dursa yine de sıkılmazO beni bunalttığı zamanlarda ondan soğumuyorum onun da soğuduğunu sanmıyorum, ben kaçıyorum o geliyo ya da o kaçıo ben geliom falan böyle devam ediyor.
![]()
Aynı sevgilim gibisiniz. Allahım gidiyorum yanına kaçıcam kaçamıyorum
10 dk sonra sıkılıyorum. Ya bırak bi tv izleyim ayaklarımı uzatatıp keyif yapayım yok
İlla sarılcak öpecek
Ama o kendisini geri çekince ay bi tatlı geliyo herif![]()
Ağzını yüzünü yidiğim
Siz de biraz frenleyin kendinizi
sevgiyle alakası yok bunun, deli gibi aşığım ama biraz özel alanımın boş olmasına ihtiyacım da var![]()
dışarıda bizi kanka zannederler, el ele bile tutuşmayız genelde. hoşlanmam oyle insanların icinde mıçmıç olmayı.
ama evde şakalar, o bilgisayarda ciddiyetle iş yaparken birden bire arkasında zıplamalar, şarkı soylemeler...![]()
hic durmam :)) ilgisini cekebilecek her seyi yaparım...
ne yapayım ciddi oldugunda cok karizmatik ve sempatik geliyor....![]()
sonra tamam der elindeki işi bırakır, ıı-ıııh ben kaçarım, galiba tam bir baş belası gibi davranıyorum...
bir de çalışırken izlemeyi cok seviyorum... anlıyormus gibi yorumlar yapıyorum falan![]()
tam tersi de benim elimde iş oldugunda gecerli oluyor... özetle bir taraf hep sıkılan ama ikna olmaya da hazır oluyor :))
fakat film izlerken sarılmaktan opulmekten hic hoslanmam, dikkatim dagılmayacak. insan bunaldıgını soyluyorsa dogrudur.
yani artık onunla tam beraber kitap okuyacagımız film izleyecegimiz sıralarda direkt uyarıyorum, yoksa antipatik geliyor...
evet o da öyle işte.. film izliyoruz aşkım yaaa..dikkatini filme ver lütfen falan diyor..:) hımmm tamam artık vallayapmayacağım... o öpsün![]()
hadi el ele izlediniz diyelim sarılıp öperken nasıl izleyebiliyorsunuz?
demek ki o an istediginiz sey film izlemekten ziyade onunla beraber yanyana vakit gecirmek, ekranda goruntuler aksın gitsin, kabaca konuyu anlasanız yetiyor...?
fakat ben boyle dusunmuyorum, 2saatimi bir goruntuye veriyorsam izlemeliyim, hatta sonrasında filmle ilgili sohbet ediyoruz baska seyler konusuyoruz...
arada insanın kanı kaynar bir kere öper ama 120dk boyunca muck mucık sesleri gelir mi yahu?
içim daralıyor, o an ekrana bir tekme yapıstırasım geliyor pesine de tamam bitti izlemiyoruz artık diyesim geliyor.
tabi fiziksel siddete basvurmadım henuz, size icimde kopan fırtınaları anlattım o kadar :)))
[/B][/COLOR]
çok güldüm yahu...gözümün önünde canlandı valla...:26: yaa o kadar da değilim ama mesela omzuna yattığım için kafasını yakalayıp yanağından öpmek çok zor olmuyor yani:)
utandırdınız valla:) ama çok da güldüm:) benimki de beni tekmelemeden törpülemeliyim bu huyumu:)
Bende sevmem fazla mic mic olmayi.. Cabuk sklyorum.. benimde auram darmis demek aura neyse artik..
tavsiyem fazla bunaltma yapma diyorsa yapma cunku ben biseyi yapma diyince yapilirsa cinlerim tepeme cikiyor cok geriliyorum..![]()