• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisi ya da kocası öpülmekten vs. hoşlanmayan var mı?

dışarıda bizi kanka zannederler, el ele bile tutuşmayız genelde. hoşlanmam oyle insanların icinde mıçmıç olmayı.

ama evde şakalar, o bilgisayarda ciddiyetle iş yaparken birden bire arkasında zıplamalar, şarkı soylemeler... :8::24:
hic durmam :)) ilgisini cekebilecek her seyi yaparım...
ne yapayım ciddi oldugunda cok karizmatik ve sempatik geliyor.... :23: :16:

sonra tamam der elindeki işi bırakır, ıı-ıııh ben kaçarım, galiba tam bir baş belası gibi davranıyorum... :27:
bir de çalışırken izlemeyi cok seviyorum... anlıyormus gibi yorumlar yapıyorum falan :1:

tam tersi de benim elimde iş oldugunda gecerli oluyor... özetle bir taraf hep sıkılan ama ikna olmaya da hazır oluyor :))

fakat film izlerken sarılmaktan opulmekten hic hoslanmam, dikkatim dagılmayacak. insan bunaldıgını soyluyorsa dogrudur.
yani artık onunla tam beraber kitap okuyacagımız film izleyecegimiz sıralarda direkt uyarıyorum, yoksa antipatik geliyor...

Ne tatlisiniz siz öyle maşallah;))))

Aynen benim kocam da öyle çok öpülmekten (dudaktan, yanaktan) bunalır, ama o da benim gözlerimi çok öper bunaltır. Bütün gün gözlerime yapışık halde dursa yine de sıkılmaz :53: O beni bunalttığı zamanlarda ondan soğumuyorum onun da soğuduğunu sanmıyorum, ben kaçıyorum o geliyo ya da o kaçıo ben geliom falan böyle devam ediyor. :17:

erkek arkadaşımda sizin gibi ve ben aşırı temastan bunalıyorum kafede karşılıklı oturamıyoruz mesela illa yanımda oturur, yemek yerken bile bi eliyle benim koluma dokunuyo, alış veriş yapıyoruz ben kıyafetle bakıyorum o bana bakıyo her fırsatta sımsıkı sarılıyo tamam çok güzel ama nefesim daralıyo benim biraz :38:

işte bu aynı benim:((( mal gibi adamı izliorum... sanki hiç erkek yok dünyada başka... aslında hiç hoş diil ama valla büyü falan yaptırdığını düşüncem artık...:)

Aynen benim kocam da öyle çok öpülmekten (dudaktan, yanaktan) bunalır, ama o da benim gözlerimi çok öper bunaltır. Bütün gün gözlerime yapışık halde dursa yine de sıkılmaz :53: O beni bunalttığı zamanlarda ondan soğumuyorum onun da soğuduğunu sanmıyorum, ben kaçıyorum o geliyo ya da o kaçıo ben geliom falan böyle devam ediyor. :17:

saolun valla yaa..içim rahatladı :)

Aynı sevgilim gibisiniz. Allahım gidiyorum yanına kaçıcam kaçamıyorum :1:
10 dk sonra sıkılıyorum. Ya bırak bi tv izleyim ayaklarımı uzatatıp keyif yapayım yok :52:
İlla sarılcak öpecek :21:
Ama o kendisini geri çekince ay bi tatlı geliyo herif :16: :9:
Ağzını yüzünü yidiğim :16:
Siz de biraz frenleyin kendinizi
sevgiyle alakası yok bunun, deli gibi aşığım ama biraz özel alanımın boş olmasına ihtiyacım da var :1:

o da bana böyle diyor... 2 dakikak öpmesen ben öpeceğim zaten seni ama fırsat bırakmıyorsun ki diyor:) o zaman daha tatlı oluyormuş:( off Allahım nolurdu sanki o da benim gibi yapışık bişey olsaydı:(

dışarıda bizi kanka zannederler, el ele bile tutuşmayız genelde. hoşlanmam oyle insanların icinde mıçmıç olmayı.

ama evde şakalar, o bilgisayarda ciddiyetle iş yaparken birden bire arkasında zıplamalar, şarkı soylemeler... :8::24:
hic durmam :)) ilgisini cekebilecek her seyi yaparım...
ne yapayım ciddi oldugunda cok karizmatik ve sempatik geliyor.... :23: :16:

sonra tamam der elindeki işi bırakır, ıı-ıııh ben kaçarım, galiba tam bir baş belası gibi davranıyorum... :27:
bir de çalışırken izlemeyi cok seviyorum... anlıyormus gibi yorumlar yapıyorum falan :1:

tam tersi de benim elimde iş oldugunda gecerli oluyor... özetle bir taraf hep sıkılan ama ikna olmaya da hazır oluyor :))

fakat film izlerken sarılmaktan opulmekten hic hoslanmam, dikkatim dagılmayacak. insan bunaldıgını soyluyorsa dogrudur.
yani artık onunla tam beraber kitap okuyacagımız film izleyecegimiz sıralarda direkt uyarıyorum, yoksa antipatik geliyor...

evet o da öyle işte.. film izliyoruz aşkım yaaa..dikkatini filme ver lütfen falan diyor..:) hımmm tamam artık vallayapmayacağım... o öpsün:51:

evet o da öyle işte.. film izliyoruz aşkım yaaa..dikkatini filme ver lütfen falan diyor..:) hımmm tamam artık vallayapmayacağım... o öpsün:51:

hadi el ele izlediniz diyelim sarılıp öperken nasıl izleyebiliyorsunuz?
demek ki o an istediginiz sey film izlemekten ziyade onunla beraber yanyana vakit gecirmek, ekranda goruntuler aksın gitsin, kabaca konuyu anlasanız yetiyor...?

fakat ben boyle dusunmuyorum, 2saatimi bir goruntuye veriyorsam izlemeliyim, hatta sonrasında filmle ilgili sohbet ediyoruz baska seyler konusuyoruz...

arada insanın kanı kaynar bir kere öper ama 120dk boyunca muck mucık sesleri gelir mi yahu?
içim daralıyor, o an ekrana bir tekme yapıstırasım geliyor pesine de tamam bitti izlemiyoruz artık diyesim geliyor.
tabi fiziksel siddete basvurmadım henuz, size icimde kopan fırtınaları anlattım o kadar :)))

eger isteginiz film izlemek degilse öpüsün koklasın, bundan skıldıgınızda film izleyin.
hemo rahatlar hem de siz ;)

Son düzenleme:
hadi el ele izlediniz diyelim sarılıp öperken nasıl izleyebiliyorsunuz?
demek ki o an istediginiz sey film izlemekten ziyade onunla beraber yanyana vakit gecirmek, ekranda goruntuler aksın gitsin, kabaca konuyu anlasanız yetiyor...?

fakat ben boyle dusunmuyorum, 2saatimi bir goruntuye veriyorsam izlemeliyim, hatta sonrasında filmle ilgili sohbet ediyoruz baska seyler konusuyoruz...

arada insanın kanı kaynar bir kere öper ama 120dk boyunca muck mucık sesleri gelir mi yahu?
içim daralıyor, o an ekrana bir tekme yapıstırasım geliyor pesine de tamam bitti izlemiyoruz artık diyesim geliyor.
tabi fiziksel siddete basvurmadım henuz, size icimde kopan fırtınaları anlattım o kadar :)))

:53::52::52::52: çok güldüm yahu...gözümün önünde canlandı valla...:26: yaa o kadar da değilim ama mesela omzuna yattığım için kafasını yakalayıp yanağından öpmek çok zor olmuyor yani:):17: utandırdınız valla:) ama çok da güldüm:) benimki de beni tekmelemeden törpülemeliyim bu huyumu:)

[/B][/COLOR]

:53::52::52::52: çok güldüm yahu...gözümün önünde canlandı valla...:26: yaa o kadar da değilim ama mesela omzuna yattığım için kafasını yakalayıp yanağından öpmek çok zor olmuyor yani:):17: utandırdınız valla:) ama çok da güldüm:) benimki de beni tekmelemeden törpülemeliyim bu huyumu:)

alıntıladıgın yazıyı gondere bastıktan hemen sonra ek cumle de koymustum ;)

bence cok törpüleme, icinden geldigi gibi davran... aslında bu o kadar guzel bir duygu ki :16: fakat o an sarılmak istiyorsan daha çerezlik bir film secin. onun daha onceden izlemis oldugu ya da fazla begenmeyecegi türde birsey... ;))
ya da hic izlemeyin, üff yeter sıkıldım dedigin an play e bas izle. zaten o kendisi yanaşır sana :27:

Bizde de tam tersi ..Kocamı çok seviyorum ama sürekli beni öpmesi ya da dokunmasına kızıyorum çünkü bunalıyorum ..
Ama emin ol sevgiyle alakası yok cunku onu cok seviyorum ve ben de dokunurum ,öperim ama sürekli de olmaz ki ..Bunu sevgiyle ölçme sakın ,huyu öyle de ..
Ben yatakda da sarılıp uyuyamam mesela illa ki elim koluma temas etmeyecek rahatca yayılıcam

Bende sevmem fazla mic mic olmayi.. Cabuk sklyorum.. benimde auram darmis demek aura neyse artik..
tavsiyem fazla bunaltma yapma diyorsa yapma cunku ben biseyi yapma diyince yapilirsa cinlerim tepeme cikiyor cok geriliyorum..:25:

Aynı benim gibisin :)

Ben kendimi çok dokunarak,öperek sever sanırdım
Ta ki eşimle tanışana kadar
Sen beni sevmiyorsun diyor neden diyorum
Gece bana sarılmıyorsun,ben sarılınca arkanı dönüyorsun
Ciyaaaaaaak diye bağırmak istiyorum bazen bir de gebeyim ben sevmiyorum sarılarak uyumayı
Ya da durmadan öpmeyi,öpülmeyi
Bazen bugün öpme kotanı doldurdun diyorum
Bazı insanlar öpüşüp,dokunularak sevilmek ve sevmek istiyorlar
Ama karşı tarafı da düşünmek lazım
Biraz alan bırakmak lazım
Hep mucuk mucuk olmaz ki:4:

Son düzenleme:
eşimde bende öpmeyi öpülmeyi hiç sevmeyiz hatta bende okadrki bayramlarda v.s gezdiğimizde öpüşmek zorunda kalıyoruz hemen yanaklarımda ufak ufak alerjiler çıkıyo ama birbirimizi öpmeyi sarılmayı çok severiz o fırsatta beni öper bende onu ama yanağıma vantus gibi yapışıp tükürük içinde bıraksa onuda iterim eminim :1: annem v.s kim öperse öpsün refleksle yanağımı siliyorum :1:

Değil valla ben çok severim mıç mıç sürekli mıncıklayıp öpmeyi. O da biraz kendince havaya giriyor ben böyle yapınca pas vermiyor pek :60:
Ama ben yapmazsam da o başlıyor davet ediyor :27:
Ben de hemen kabul ediyorum davetini tabii :1:

Son düzenleme:
Öff ben de zerre sevmem dokunmaktı, sarılmaktı, kol kola gezmekti...
Sadece eşime karşı değil tüm insanlığa karşı böyleyim. Kimseye durduk yere sarıldığımı hatırlamam anneme, kardeşime bile.
Bazen küçük kardeşim kanım kaynadı gel öpeyim der ve tokadı yer:27:
O derece sinir oluyorum...
Eşim de söyleniyor zaten, odunsun, hiç yakın değilsin falan diye.
Hoşlanmayan hoşlanmıyor...:52:

benimmm o hic hoslanmayan:27: heleki boyle sapur supur hic sevmemm yanagimi felan silmeyede utaniyorum bazen:27:
kirk yilda bir icimden gelicekte anca oyle ama yok ben odunum sanirim :52: sevgiyle hic alakasi yok yapi meselesi bence..

Son düzenleme:
o değilde topluma girince özellikle sarılıp öpen bişeyleri ispat etmeye çalışan tiplerden nefret ediyorum çok itici oluyolar hadi insanın içinden gelir bi sarılırsın belki küçük bi öpücük ama yok anam benim dediklerim ön sevişme yapıyo:27:

Back
X