Sevgilisi yada Eşi BALIK BURCU olan hanımlar ...

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
sevgilisii ya da eşi balık burcu olan hanımlardan yorum bekliyorum kızlar balık erkekleri zormudur sizce dee ? benim erkek arkadasım balık burcu ve zaman zaman idare etmekte zorlanıorummm bugün kızmadığı bir şeye yarın kızabilio mesela neye kızıp kızmayacağını kestiremiyorum sizler içinde öyle mi ?? :26:

okuyup yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederimm :29::29:

sevgilisii ya da eşi balık burcu olan hanımlardan yorum bekliyorum kızlar balık erkekleri zormudur sizce dee ? benim erkek arkadasım balık burcu ve zaman zaman idare etmekte zorlanıorummm bugün kızmadığı bir şeye yarın kızabilio mesela neye kızıp kızmayacağını kestiremiyorum sizler içinde öyle mi ?? :26:

okuyup yorumlarını esirgemeyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederimm :29::29:

balıksa işin çok çok zorrr malesef :) anı anına tutmayabılır bazen anlamakta cok zorlanırsın ayrıca kindardır unutmaz yaptıklarını sanıyesıne kadar söyler...ama sevıyorsa gercekten her türlü fedakarlıgı yapar canından bıle vazgecer bu da guzel bı özellıgı..çok duygusaldırr kırıldıgını hısettıgı anda çok üzülür....zıt karakterlı ınsanlara asık olurlar...aşırııı derecede de kıskanctırlarr...cok ılgı beklerler ve gösterırler...sevgilim balık ben basagım düşün aramızdaki zıtlıkları :D ama olsun biz daha heycanlı oluyor :D öfke kontrollerı yoktur mesela kızdıklarında yanlız bırakmak gerekk emın ol sonra gelıp özur dıleyecektır...vala aklıma gelenler b unlar umarım yardımcı olmustur :)))

balıksa işin çok çok zorrr malesef :) anı anına tutmayabılır bazen anlamakta cok zorlanırsın ayrıca kindardır unutmaz yaptıklarını sanıyesıne kadar söyler...ama sevıyorsa gercekten her türlü fedakarlıgı yapar canından bıle vazgecer bu da guzel bı özellıgı..çok duygusaldırr kırıldıgını hısettıgı anda çok üzülür....zıt karakterlı ınsanlara asık olurlar...aşırııı derecede de kıskanctırlarr...cok ılgı beklerler ve gösterırler...sevgilim balık ben basagım düşün aramızdaki zıtlıkları :D ama olsun biz daha heycanlı oluyor :D öfke kontrollerı yoktur mesela kızdıklarında yanlız bırakmak gerekk emın ol sonra gelıp özur dıleyecektır...vala aklıma gelenler b unlar umarım yardımcı olmustur :)))

güzel anlatmışsınız. benimde eşim balık, ben ikizler =) hakikaten de zıt karakterleri çekici buluyorlar. ikimiz çok farklıyız bir çok konuda. ben öfkelendiğimde hemen parlar ağır konuşurum, o susar içine atar sesini çıkartmaz. çok öfkelensede sesini yükseltmez. uzaklaşır sadece. ayrıca aşırı kırılgan =/ hele hassas bir dönemdeyse herşeye alınır. çok ilgi bekler, görmezden gelinmeye dayanamaz. ben bazen bunu kasti yapıyorum eşim beni kızdırdığında çıldırıyor bunu yapınca =D

başka özellikleri..aklına geleni yapar genelde. birşeye heves eder sonra sıkılır yarım bırakır. genelde neye kızdıkları bellidir, bunları belli ederler.

Ben kendim balik burcuyum diger arkadaslarinda dedigi gibi çok duygusal,kirilgan,içine kapanik oluruz ve kindariz.geçmiste olan kirildigimiz bir ani bile hic unutmayiz.mesela ben esimden çok ilgi beklerim eger anlamazda baska seylerle mesgul olursa çok kirilirim hemen surat yaparim.yani çok zor bir burç bizimkisi:)

güzel anlatmışsınız. benimde eşim balık, ben ikizler =) hakikaten de zıt karakterleri çekici buluyorlar. ikimiz çok farklıyız bir çok konuda. ben öfkelendiğimde hemen parlar ağır konuşurum, o susar içine atar sesini çıkartmaz. çok öfkelensede sesini yükseltmez. uzaklaşır sadece. ayrıca aşırı kırılgan =/ hele hassas bir dönemdeyse herşeye alınır. çok ilgi bekler, görmezden gelinmeye dayanamaz. ben bazen bunu kasti yapıyorum eşim beni kızdırdığında çıldırıyor bunu yapınca =D

başka özellikleri..aklına geleni yapar genelde. birşeye heves eder sonra sıkılır yarım bırakır. genelde neye kızdıkları bellidir, bunları belli ederler.

aynenn vala :D ayy bazen cocuk gibilerr küsmeleri tripleri hiç bitmez mi bitmiyor :D o yuzden balık burcu bırıyle evlıysenız cocuga gerek yok zatennn bır cocuk var evde :D hassas dönmelerı bıtmıyor kı canımmmm gercekten karsısındakı ınsanın kızmasına kusmesıne fırsat vermıyorlar bıle :D ilgisizlik onları cıldırtıyor :D ha bırde eli açıktır cimri degildir...eger kavga ettiysenız o öfkeyle kötu seylerde dedıysenız asla ama asla unutmazz işin kötü tarafı UNUTTURMAZ :) çok zordur balıkla yasamak eger sizde zor bir karaktersenız :)

Ben kendim balik burcuyum diger arkadaslarinda dedigi gibi çok duygusal,kirilgan,içine kapanik oluruz ve kindariz.geçmiste olan kirildigimiz bir ani bile hic unutmayiz.mesela ben esimden çok ilgi beklerim eger anlamazda baska seylerle mesgul olursa çok kirilirim hemen surat yaparim.yani çok zor bir burç bizimkisi:)

aynennn yazık eşine :D şaka canım alınma sakın :D seviliyorsunuzz herseye ragmenn işte :D

Biz her ikimiz de balığız.
Çok komiğiz biz.
Her ikimiz de devamlı ilgi bekliyoruz birbirimizden.
Birimizinden birimiz azıcık sırtını dönse kıyametler kopuyor,aynen bugün olduğu gibi.
Zor bir gündü her ikimiz için de.
Allahtan her ikimiz de sevgimizi göstermeyi iyi bildiğimiz için 2 muck muck,3 seni seviyorumla maçı kurtarıyoruz.

Biz her ikimiz de balığız.
Çok komiğiz biz.
Her ikimiz de devamlı ilgi bekliyoruz birbirimizden.
Birimizinden birimiz azıcık sırtını dönse kıyametler kopuyor,aynen bugün olduğu gibi.
Zor bir gündü her ikimiz için de.
Allahtan her ikimiz de sevgimizi göstermeyi iyi bildiğimiz için 2 muck muck,3 seni seviyorumla maçı kurtarıyoruz.

bir balığı idare etmek innılmaz zor cnm amaaa suyuna gittimi de tadından yenmiyor bir kere çok merhametliler , kızmadıkları zaman sevgisiniiii belli ederler ve en önemlisi de ne kadar kavga etsekte toplum içinde yüceltiyorlar :54::54: kötü özellikleride var tabi çok ama çok kindarlar bir şeyiii eskidende olsa asla affetmiyorlar :25::25:

bir balığı idare etmek innılmaz zor cnm amaaa suyuna gittimi de tadından yenmiyor bir kere çok merhametliler , kızmadıkları zaman sevgisiniiii belli ederler ve en önemlisi de ne kadar kavga etsekte toplum içinde yüceltiyorlar :54::54: kötü özellikleride var tabi çok ama çok kindarlar bir şeyiii eskidende olsa asla affetmiyorlar :25::25:

Eeee bir de düşün biz dubleyiz.
Ben kendimle başedemezken bir de o çıktı bahtıma.
Kindarlık bende var da onu bilemicem.
Zamanla görücez.
En güzel yanı ne biliyor musun; 3 tatlı sözle barışabilmek.

Eeee bir de düşün biz dubleyiz.
Ben kendimle başedemezken bir de o çıktı bahtıma.
Kindarlık bende var da onu bilemicem.
Zamanla görücez.
En güzel yanı ne biliyor musun; 3 tatlı sözle barışabilmek.

bnm erkek arkadasımın siniri geçene kadar asla arayıp sormamam gerek onu :ssz:

siniri geçince o arıyor beni hiç bişi yokmuş gibi konuşuo inanamıorum bazen yaaaaaaaaaa :9::9:

bnm erkek arkadasımın siniri geçene kadar asla arayıp sormamam gerek onu :ssz:

siniri geçince o arıyor beni hiç bişi yokmuş gibi konuşuo inanamıorum bazen yaaaaaaaaaa :9::9:

Yooook bizde öyle olmaz.
O an sinirliyken konuşup çözmeden olmaz bizde.
Bugün acayip sinirlendim mesela.
Küs duruyorum,daha deli oluyor.
Telefonu kapattırmadı "ben de öpüyorum" demediğim için.

Yooook bizde öyle olmaz.
O an sinirliyken konuşup çözmeden olmaz bizde.
Bugün acayip sinirlendim mesela.
Küs duruyorum,daha deli oluyor.
Telefonu kapattırmadı "ben de öpüyorum" demediğim için.

işteee bnm balık zor bir balık lalecimmm :31::31:

Sözlüm balık ben terazi. Düşünün bizde ki dengeleri :61:

biz ikimizde balık burcuyuz ikimizde ilgi bekliyoruz ben somurtursam umursamaz 2 saat sonra sorar neyiin var gönlümü almaya çalışır bir şey istersem gider hemen alır yoksa arar bulur yaratır elindeki avucundaki sana sunmak için herşeyi yapar gizlisi saklısı yoktur ama asabiyet konusunda sağı solu belli olmaz bir anda parlayıverir biz kavga edince hemen ayrı odalara gideriz görmeyiz birbirimizi sakinleşince konuşuruz asla öle çağrış bağrış kavgamız olmamıştır sinirlenir sinirlenmez kaçacan başka odaya.1-2saat sonra gönlünü almak için heryolu dener aşkım benim ya.hele sigara içip bırakıyorsa bırakınca sakın yanına yaklaşma herşeye uçan kuşa bile sinirlenir canım ama ailesinin mutluğu için herşeyi yapar ;)çok pintidir ayrıca benim koca ben balık kadını olarak tam tersi 24saat alışveriş yapabilirim.

benim sevgilim de balık bende yay .çok ama çok sık kavga ederiz her defasında ben ilk adımı atmışımdır. ama 1.5 yıldır ilk kez bu kadar uzun küs kalabildim ona.ben aadım atmıcam bu sefer ben inat ettim ama bakalım o gelec
ek mi?
sizce gelir mi?

Back
X