sevgilisi yada eşi işi gereği bayanlarla muhattap olan arkadaşlarrr

soru sormasınlar mı sen kıskanıyorsun diye . ne günlere kaldık ya . kıskanmaya devam et bu senin kişisel özelliğin . hani ortada birşey olur tamam kıskanırsın ama sevgilin üniveristede hoca diye kıskananı ilk defa duyuyorum . bir sürü iş ortamında kadın-erkek birlikte çalışıyor . ne yapalım kadınlar çalışmasın mı sevgililer kıskanıyor diye . sen sevgiline güvenmiyorsun dahasıda kendine buda en kötüsü

canım bende senin gibiydim inan aynı şeyler bendede vardı ama şimdi daha da azaldı huylarım telefonda kız ya da msn de kıza izin vermiyorum ama iş de ki bayanlarla illlaki sohbet oluyor dşündümde sohbet etmeyen konuşmayan pek yoktur herhalde bnde sesimi çıkarmıyorum nazen kıskançlıktan ağladığım oluyordu düşünsene kuzeninin karısıyla bile sohbet edip muhattap olmasına bile deliriyordum şimdi eniş düşünmeye çalışıyorum bnde konuşuyorum .yoksa adam bunalır patlar biz zamanında ayrılma noktasına geldik bu yüzden ama şükür şimdi fena değiliz..dengeyi kursun uyar fazla samimi olma diye ama tamamende kısıtlama tamam mı

LoreNa her konuya olumlu biçimde yaklaşmaya çalışıyorum ama izin yazdığınız şeyler her defasında nedense sinirimi zıplatıyor. buraya kaç defa yazdınız, insanlar da size bu kadar kıskanç olmanızın sağlıklı bir şey olmadığını üstüne basa basa söylediler. siz hala "mail atıyorlar deliriyorum" falan yazıyorsunuz. "işle ilgili" her atılan mail sevgiliniz için tehlike teşkil etmez merak etmeyin. kendiniz söylüyorsunuz işle ilgili diye.dünyadaki bütün kadınlar sevgiliniz için ölüyor sanıyorsunuz sanırım. bu psikolojiden bir an önce sıyrılmazsanız zararınız kendinize olur.dünyadaki insanlar iki cinstir:kadın ve erkek. yani dünyanın neredeyse yarısı kadın. fanusa kapatmadığınız sürece sevgilinizin kadınlarla iletişimde olmasını engelleyemezsiniz. lütfen biraz ona da kendinize de güvenin.

Back
X