Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ben benn . ben varım . ben istanbuldayım o taaa chicagoda
tam 3 yıl oldu görüşmeyeli msn sağolsun idare ediyoruz . haziranda kavuşuyoruz ama ağustosta geri gidicek USA ya![]()
Benimkide washington da cnm 2,5 yildir orda ama ben cok yoruldum artik beklemekten bnmkide kasimda kesin donus yapicak ama araliktaaskere gidicek yine bişy degismiyo yani bnm icin![]()
sonuçta uzak mesafe ilişkisi değilmi hepsi aynı :)sevgilim degil maalesef ben yurtdisindayim![]()
sonuçta uzak mesafe ilişkisi değilmi hepsi aynı :)![]()
sevgilim degil maalesef ben yurtdisindayim![]()
cnm walla ilişkisi olupta yurt dısında olan herkese gıcıgım kız erkek farketmiyo:)bekleyen taraf oldugum için burda kalanları cok ii anlayabiliyorum gurbette olan bir amac için gitmiş oluyo ve amacınıza ulasmak için birseylerle oyalanıyosunuz size okdr koymuyo ama bekleyen taraf olmak gercekten cok zorr![]()
yok canim ben amacim icin buraya gelmediki burda dogdum maalesef burda yasiyorum yani :)
haline şükret canım benimkisi liseden beri orada yaklaşık 10 sende oldu orada yaşıoyr usa vatandaşı. 3 yıldan sonra yaz tatiline geliyor sonra yine dönücek seneye gelirsin diyorum belli olmaz diyor. ben gitmem taa oralara evlenipte, işim ailem kariyerim herşeyim burada sıfırdan yabancı biryerde başlayamamki. haksızmıyım. çok zormuş uzak mesafe ilişkisi be oof oof kendi yaramı kendim deştim gece gece durduk yere![]()
senin olayını pek anlayamadın cnm yaa siz 10 yıldırmı berabersiniz önceden burdamıydı yoksa cıkmayada ordaykenmi basladınız peki ilişkiniz ne boyutta yani seninle ewlenmeyi düşünüyomu bence öyle bi niyeti yoksa ki sende gitmem diyosun neden sürdürüyosun bu ilişkiyi sana yazık değilmi en azından kendine yuva kurabilecegin birini bulsan burdan pek anlayamadımda olayı
biz ortaokul arkadaşıyız canım. benimkisi liseden sonra usa ya gitti üniversite okumaya , 10 yıldır orada yaşıyor ve oranın vatandaşı. bizim birlikteliğimiz ise bu ay, 3. senesine girecek. pazar günü ucağa biniyor pazartesi günü trde olacak ama benim ve onun ailesinin tatilleri sebebi ile biz 18 hazirandan sonra görüşmeye başlıcaz. bu yaz geleceğimiz ile ilgili konuları netleştirmeyi düşünüyorum. ya tamam ya devam dicez diye umut ediyorum. hakkımızda hayırlısı.
gelişmeler bu başlıkta)
ya kızlar ben nasıl dayanırım nasıl geçer bu günler diye düşünürken... 2-3 yıldan bahsediyorsunuz offf. şubatta Moskovaya gitti sevgilim iş için ne zaman gelir bilmiyoruz işin durumuna bağlı ama bu yıl sonuna kadar gelicek kesin. Sonra tekrar gidebilir off yazarken bile içim daralıyor geçer mi bu zaman![]()
Gecer cnm gecer ole bi gecerki hic bisey anlamazsin ilk aylarda cok koyar alisamazsin sora 1kac ay gectikten sonra biraz alismaya basliyosun ztn 4-5. Aylardan sora uyusmus gibi oluyosun:) ewet tabiki ozluyosun ama eskisi kdr koymuyo baka ben 2,5 yildir bekliyorum ins kasimda temelli donucek senide anliyorum ama ona okdr kafayi takma kendine oyalanicak biseler bul yoksa zmn cok zor gecer ve senin icin cekilmez olur bide seninki yakinmis moskova neki ben napiyim amerikada cehenemin dibi:(((