• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisinden ayrılan müzmin bekarlar toğluluğuuu :))

prettywitch

Hakk,Vedûd,Tevvâb,Selām,
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.371
12
158
merhaba kızlar , sevgilisinden ayrılan veya sevgilisi ondan ayrılan her ikiside olabilir :1:

Bu topikte herkes kısaca ayrılma sebebini süresini ve şuanki ruh halini ve duygusal durumunu yazabilirr :32: Böylece sohbet ederek durum değerlendirmesi yaparak birbirimize iyi gelebilirizzz :1:

müzmin bekar:)1.5 yıl .sonra yurtdışına gitti;bu sebeple ayrıldık.Geçen martta yurtdışına gitti.temmuzda döndü;ibana da döndü;sonra beni sevdiğini ama beğenmediği;geçmişi de ailesini de bahane ederek;.eylül sonu tamemen bitirdi;ilk zamanlar çok zorlandım;şimdi daha iyiyim;ancak her derin ilişki(2);kaybı durumunda ciddi tahribatlar ;azalmalar yaptı bende.Karşıdakinin ne kadar acımasız olduğunu; benim nekadar merhatli olduğumu öğrendim..Artık daha temkinliyim;iyimi oldu bilmiyorum.Hani şarkıda diyor ya;''Bir daha bu yolları aynı hevesle yürürmüyüm?''Aynı hevesle yürünmüyor ne yazıkki..

müzmin bekar:)1.5 yıl .sonra yurtdışına gitti;bu sebeple ayrıldık.Geçen martta yurtdışına gitti.temmuzda döndü;ibana da döndü;sonra beni sevdiğini ama beğenmediği;geçmişi de ailesini de bahane ederek;.eylül sonu tamemen bitirdi;ilk zamanlar çok zorlandım;şimdi daha iyiyim;ancak her derin ilişki(2);kaybı durumunda ciddi tahribatlar ;azalmalar yaptı bende.Karşıdakinin ne kadar acımasız olduğunu; benim nekadar merhatli olduğumu öğrendim..Artık daha temkinliyim;iyimi oldu bilmiyorum.Hani şarkıda diyor ya;''Bir daha bu yolları aynı hevesle yürürmüyüm?''Aynı hevesle yürünmüyor ne yazıkki..

Kesinlikle katılıyorum.Bitmesine üzüldüm cnm fakat bazen olmuyor.. Zamanla daha da iyi olucaksın bence , Gerçekten beklediğin kişi karşına çıktığında belki yine aynı hevesi yakalayabilirsin yada en azından yaklaşırsın diyelim..:13:

benimde 6 aylık ilşkim biitti gerçi hala yankıları sürüyor geçen aradı merak etmişmiş beni böyle arada kendini hatırlatmasa daha kolay unutucam kendisini ama hortlk gibi hortluyor ,endşeleniyormuş bende dedim ne merak ediyorsun sanane ıraktığın enkazı merak mı ediyorsun diye sitemli konuşunca yine pırrr tabi birşey söyletmiyorlar kendlerine ,hem aptal saptal sebeplerden kendilerinden nefret ettiriyorlar,terk etmek zorunda bırakıyorlar hemde bırakıncada du bakım bu kız ne yaptı etti ne haltlar etti sesi çıkmıyor diye arıyorlar anlamadım gitti bu nasıl iş.

benimde 6 aylık ilşkim biitti gerçi hala yankıları sürüyor geçen aradı merak etmişmiş beni böyle arada kendini hatırlatmasa daha kolay unutucam kendisini ama hortlk gibi hortluyor ,endşeleniyormuş bende dedim ne merak ediyorsun sanane ıraktığın enkazı merak mı ediyorsun diye sitemli konuşunca yine pırrr tabi birşey söyletmiyorlar kendlerine ,hem aptal saptal sebeplerden kendilerinden nefret ettiriyorlar,terk etmek zorunda bırakıyorlar hemde bırakıncada du bakım bu kız ne yaptı etti ne haltlar etti sesi çıkmıyor diye arıyorlar anlamadım gitti bu nasıl iş.

Canım bence üzgün olduğunu belli etmemeliydin çünkü erkekler karşısındaki bayanın üzgün olduğunu ve halen kendisini unutamadığını hissettiğinde hemen egoları şişiyor ve aman ya nasılsa bu cepte diyor ve ara sıra gelip kendini hatırlatıyor yanlış anlamadıysam sen ayrıldın. Peki tekrar deneme gibi bir düşüncen var mı ? ayrıca diyoloğunuz devam ediyor mu ?

benim biteli yaklaşık 6 ay oluyor.sebebi ise güven ve saygı eksikliğiydi. bana hiçbi konuda güvenmezdi. kendi kafasında senaryolar yzar onu aldattığımı düşünürdü. neden böyle yapıyorsun ben güvenini sarsacak bişi yapmadım şimdiye kadar dediğimde de bişi diyemezdi. en sonunda da kaldramıcağm şeyler söyledi. bu da son oldu ondan sonra bitti.sürekli aradı barışmak istedi ama ben ona karşı eskisi gibi olamazdım. bittiği zaman çok üzülmedim çünkü biz zaten sürekli ayrılıp barışıyorduk. kendimi böyle bi sona hazırlamışım demekki. ondan sonra karşıma birileri çıktı ama kimseye içim ısınmadı. kendimi birine çok yakın hissettim aşık olur gibiydim çok hoşlandım halada var içimde bişiler platonik yani. ama bu sferde o kişi istemedi :) :)

benim bekarlık hikayem bu arkadaşlar :52::52:

Çookk uzun süreli bi ilişkim bitti :( sebep güvensizlik.
Ama daha 21 yaşındayım gencim,bekarım herkese bakarım :4:
Şaka bi yana onu bazen özlüyorum ama artık onla olamayız :25:

eveettt müzmin bekarlara soruyorumm , pekii sizce ilişkinizin bittiği insanı tamamen unutacağınıza inanıyor musunuz ? yada şöyle birşey sorayım birine olan duygularınız bir başkasına birşeyler hissetmeye başladığıınız zaman mı biter acaba ?? tamamen bitme olayından bahsediyorum yanii.Şuan hepimiz ayrıldık ama halen içimizde birşeyler vardır 31:

Son düzenleme:
eveettt müzmin bekarlara soruyorumm , pekii sizce ilişkinizin bittiği insanı tamamen unutacağınıza inanıyor musunuz ? yada şöyle birşey sorayım birine olan duygularınız bir başkasına birşeyler hissetmeye başladığıınız zaman mı biter acaba ?? tamamen bitme olayından bahsediyorum yanii.Şuan hepimiz ayrıldık ama halen içimizde birşeyler vardır yniii:31:

hemen cevaplayayım :3::3:

bu anlattğm sevgilim değilde ilk aşkım vardı benim benden büyüktü 5 yaş kadar 2 sene çıktık biz herşey çok güzeldi. hayatımda tanıdğm en mükemmel insan diyebilirim . ama askere gidince koptu herşey beni aramadı mektplar yazdım cvp vermedi. askerden geldi biz konuşmaya başladık. ama hiçbşi eskisi gibi değildi bi kere kopunca bidaha eskiye dönüş olmuyor sanırım. sonra konuşmayıda bıraktık. bi gün öğrendim ki nişanlanmş bu yazda evlendi. içim acıdı. evlendi mtluluklar dliyorum ona ama yinede aklımdan silip atamadğm tek kişi odur.ondan snra hayatıma girenler oldu ama kmse o gibi değildi. ilk aşk unutulmaz dedikleri doğrymş :)

hemen cevaplayayım :3::3:

bu anlattğm sevgilim değilde ilk aşkım vardı benim benden büyüktü 5 yaş kadar 2 sene çıktık biz herşey çok güzeldi. hayatımda tanıdğm en mükemmel insan diyebilirim . ama askere gidince koptu herşey beni aramadı mektplar yazdım cvp vermedi. askerden geldi biz konuşmaya başladık. ama hiçbşi eskisi gibi değildi bi kere kopunca bidaha eskiye dönüş olmuyor sanırım. sonra konuşmayıda bıraktık. bi gün öğrendim ki nişanlanmş bu yazda evlendi. içim acıdı. evlendi mtluluklar dliyorum ona ama yinede aklımdan silip atamadğm tek kişi odur.ondan snra hayatıma girenler oldu ama kmse o gibi değildi. ilk aşk unutulmaz dedikleri doğrymş :)

evet kimse ilk aşkını unutamazmış öyle diyorlar ben şuana kadar hayatıma girenleri unuttum yani hiç birinin hayatına biri girmesi beni rahatsız etmez.İşte en son ayrıldığım sevgilimi tam anlamıyla unutamasamda unutuyor gbiyim tam anlamıyla aşık mı olamadım acaba ne :1: birde The notebook diye bir film var hep öyle bir aşk istemişimdir çok çocukça ama yani insan filmlerdeki aşkı gerçkteki aşklardan daha gerçek buluyor , gerçekte öyle birbirini seven iki insan çok olmadığından dolayı herhalde :52:

evet kimse ilk aşkını unutamazmış öyle diyorlar ben şuana kadar hayatıma girenleri unuttum yani hiç birinin hayatına biri girmesi beni rahatsız etmez.İşte en son ayrıldığım sevgilimi tam anlamıyla unutamasamda unutuyor gbiyim tam anlamıyla aşık mı olamadım acaba ne :1: birde The notebook diye bir film var hep öyle bir aşk istemişimdir çok çocukça ama yani insan filmlerdeki aşkı gerçkteki aşklardan daha gerçek buluyor , gerçekte öyle birbirini seven iki insan çok olmadığından dolayı herhalde :52:

en iyisi senin ki kız :) unutamasan daha mı iyi :)

en iyisi senin ki kız :) unutamasan daha mı iyi :)

:1: haklısın unutmamak daha bir kötüdür herhalde , ama ya ben anlamıyorum mesela bir insanla bir ilişkin oluyor bitiyor bir süre acı çekiyorsun ama sonunda bitiyor.
Herşey bitiyorsa aslında ozaman düşündüğün gibi çok sevmiş olmuyorsun demekki unutabiliyorsan aşk olmamış demekki ama o anları yaşarken aşktan başka hiç birşey yokmuş gibi hissediyoruz.

Yani geçmişte çok değer verdiğimiz insanları unutuyorsak kimi gerçekten seviyoruz :1: ayy çok felsefe yaptım :52: öyle ama mesela ben şuan başka biriyle tekrar bir ilişki yaşama düşüncesini aklıma getirince sanki hiç sevemeyecekmişim geliyor.Yani son ilişkimde bitti , belki onun etkisinden böyle düşünüyorm ama tekrar birini tanı tanımaya çalış , nasıl bir insan öğren açıkları var mı yok mu ara karakter analizi yap en önemliside sev , sanki hiç sevemeyecekmişim gibi geliyor çünkü oda bitecek diye düşünüyorum. biten ilişkim uzun süreli değildi mesela 5 aylık bir ilişkiydi ama ben son ilişkim sanıyordum.meğer öyle değilmiş yapamadık , olmadı.

benim de kafam karıştı bak şimdi :44::44:

aslında bi bakıma haklısın ama nasıl olsa biticek diye kabuğumuza çekilmemizde doğru olmaz her ne kadar ben şu an öyle yapsam da :1::1: bende senn gbi dşünüyorum kmseyle konuşamıyorum kmse samimi glmiyor nasıl olsa olmıcak anlaşamayız uzun sürmez diye dşünüyorum . ah ah ne olcak bnm halim xd

benim de kafam karıştı bak şimdi :44::44:

aslında bi bakıma haklısın ama nasıl olsa biticek diye kabuğumuza çekilmemizde doğru olmaz her ne kadar ben şu an öyle yapsam da :1::1: bende senn gbi dşünüyorum kmseyle konuşamıyorum kmse samimi glmiyor nasıl olsa olmıcak anlaşamayız uzun sürmez diye dşünüyorum . ah ah ne olcak bnm halim xd

:52: biz bu gidişle evde kalırız valla :52: insan düşününce böyle oluyor işte , belki bir gün çıkar karşımıza gerçekten aşık olabileceğimiz biri ama karmaşık şu aşk konusu yaa..:1:

benimde 3 yıllık ilişkim 4 ay önce bitti...sebep biz mutlu olamazmışız da aileler uygun değilmişte benim cadılılklarımı çekmekten yorumuş 3 yıldır böyleyim yorulduğu yeni aklına geldi yurt dışına gitti gider ayak tekmeyi bastı hevsleri vardı galiba gününü gün ediyor pislik:))sorun şubatta dönecek ve aynı bölümde dip dibe olacaz arkadaşlar aynı falann

unuttum mu hayır unutmadım adını anmadan bi günüm bile geçmiyor malesef o kızlarla sarmaş dolaş hallerini görsem bile saygım kalmadı ama daha unutamadım....ama gayet iyiyim böylede mutluyum kendimi çaresiz ve yanlız hissetmiyorum:)))

Benimde 3 yillik iliskim 5 ay once bitti. Cok kirginim kizginim yaptiklari aklima geldikce uykularim kacar hala verdigi hediyeleri fln yaktim o derece. Bende de durum degisik ben yurtdisindayim 3 yildirda bekliyorum onu ilk askim cok seviyorum hep evlenicegimizi dusunurdum cok guvenirdim sadece bi yilda o guveni yikmayi basardi beni aldatmadi ama guvensizlik baska sekilde de oluyomus beni surekli uzmesi terketmesi benim pesinden kosmam onun egosunu yukseltiyodu heralde bilemiyorum. Bide beni beklemek istemiyor 5 yil daha yurtdisinda kalicam cunku hala donebilmem icin universite fln arastiriyor bana. Uzak mesafeli iliski zor is... ama nasil asksa ikimizde birbirimizi cok ozluyoruz. Canimi yakar donersem biliyorum donemiyorum. ama hayatindan tamamiyle de cikamiyorum konusuyoruz arada sesini duymak bile cocuk gibi mutlu ediyor. bu aski kaybetmek istemiyorum kimseyi onu sevdigim gibi sevemiyecegimi biliyorum. Of ask cok zor.

Benimde 3 yillik iliskim 5 ay once bitti. Cok kirginim kizginim yaptiklari aklima geldikce uykularim kacar hala verdigi hediyeleri fln yaktim o derece. Bende de durum degisik ben yurtdisindayim 3 yildirda bekliyorum onu ilk askim cok seviyorum hep evlenicegimizi dusunurdum cok guvenirdim sadece bi yilda o guveni yikmayi basardi beni aldatmadi ama guvensizlik baska sekilde de oluyomus beni surekli uzmesi terketmesi benim pesinden kosmam onun egosunu yukseltiyodu heralde bilemiyorum. Bide beni beklemek istemiyor 5 yil daha yurtdisinda kalicam cunku hala donebilmem icin universite fln arastiriyor bana. Uzak mesafeli iliski zor is... ama nasil asksa ikimizde birbirimizi cok ozluyoruz. Canimi yakar donersem biliyorum donemiyorum. ama hayatindan tamamiyle de cikamiyorum konusuyoruz arada sesini duymak bile cocuk gibi mutlu ediyor. bu aski kaybetmek istemiyorum kimseyi onu sevdigim gibi sevemiyecegimi biliyorum. Of ask cok zor.

Benim de ilk aşkımdı ve gördüm ki kimse ilk aşkıyla olamıyo :25::25: ama dönersen daha çok canın yanar dönme hayat bi şekilde geçiyo ama güvensizlik olunca ilişkide çok kötü oluyo :25:
Bize üzülüyorum :25:

ha bide genelde bu erkeğin peşinden koşan kız profilinde erkek kızdan daha çirkin olur niyese güzel kızlar hep bi daha şanssız oluyo bu aşk mevzularında ... :1:

Back
X