• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilisinden ayrılan müzmin bekarlar toğluluğuuu :))

ha bide genelde bu erkeğin peşinden koşan kız profilinde erkek kızdan daha çirkin olur niyese güzel kızlar hep bi daha şanssız oluyo bu aşk mevzularında ... :1:

Aynen bu olaya kesinliklee katılıyorummm:52::52: benm çevremdeki herkes inanamıyordu ayrıldığım sevgilimle çıkmama aa nasıl olduu yaa sen nasıll sevdinnn falan herkes duyunca şaşırıyorduuu :52: ama ne oldu ben onu onun beni sevdiğinden daha çok sevdim nedenini hiç çözemedim :52: Sonra bir sürü sorun yaşadık ve ayrıldım.

Ortak bir arkadaşımızla eski erkek arkadaşımın bir arkadaşı vardı erkek , o kişi ortak arkadaşımıza demişki aa prettywitch güzel bir kız değilmiş zaten x öyle demişti (x: eski erkek arkadaşım ) :27: sonra ortak arkadaşımız x e demiş sen kendine bakk kız gayet güzell sen kendini çok yakışıklı mı sanıyorsun :52: x te ben öyle bişey demedim ki demişşş :37: ne kadar doğru bilemem:37:

Sonuç şuan arkadaşız bu arkamdan dediği konuyu biliyorum , fakat ona söylemedim sen böylle böyle demişsin sonrrada demedim demişsin falan yanii söyleme gereği duymadım bile bunu :52:
Onu düşüncesiyle başbaşa bırakıyorum :27:

Aynen bu olaya kesinliklee katılıyorummm:52::52: benm çevremdeki herkes inanamıyordu ayrıldığım sevgilimle çıkmama aa nasıl olduu yaa sen nasıll sevdinnn falan herkes duyunca şaşırıyorduuu :52: ama ne oldu ben onu onun beni sevdiğinden daha çok sevdim nedenini hiç çözemedim :52: Sonra bir sürü sorun yaşadık ve ayrıldım.

Ortak bir arkadaşımızla eski erkek arkadaşımın bir arkadaşı vardı erkek , o kişi ortak arkadaşımıza demişki aa prettywitch güzel bir kız değilmiş zaten x öyle demişti (x: eski erkek arkadaşım ) :27: sonra ortak arkadaşımız x e demiş sen kendine bakk kız gayet güzell sen kendini çok yakışıklı mı sanıyorsun :52: x te ben öyle bişey demedim ki demişşş :37: ne kadar doğru bilemem:37:

Sonuç şuan arkadaşız bu arkamdan dediği konuyu biliyorum , fakat ona söylemedim sen böylle böyle demişsin sonrrada demedim demişsin falan yanii söyleme gereği duymadım bile bunu :52:
Onu düşüncesiyle başbaşa bırakıyorum :27:

bak sen şuna kediyle ciğer hesabı yani canım :D :D

bak sen şuna kediyle ciğer hesabı yani canım :D :D

aynen cnmm :1: bende bunu bana söyleyen ortak arkadaşa dedim kii madem beni beğenmiyormuş neden o kadar iltifatlar etmiş niye çıkmış bi sor bakayım :)) ortak arkadaşta dedi ya cnm zaten demedim diyor bende dedim ki e eski erkek arkadaşım demediyse, eski erkek arkadaşımın arkadaşı niye bunu gelip sana söylesin şizofren mi :52:

eveettt müzmin bekarlara soruyorumm , pekii sizce ilişkinizin bittiği insanı tamamen unutacağınıza inanıyor musunuz ? yada şöyle birşey sorayım birine olan duygularınız bir başkasına birşeyler hissetmeye başladığıınız zaman mı biter acaba ?? tamamen bitme olayından bahsediyorum yanii.Şuan hepimiz ayrıldık ama halen içimizde birşeyler vardır 31:

Bence bir başkası olana kadar devam eder;çivi çiviyi söker.Bir kalpte 2 kişi durmuyor çünkü.Ancak kalp boş kalmayı pek sevmediği için birisi çıkana kadar o kişi az da olsa çok da olsa kalpte durur..Ancak ;bir başkası onu unuttura da bilir;unutturmaya da bilir..Unuttursa dahi yeri gelir güzel bir huyu aklına geliverir;bunda olmayan..
Kendi selametimiz için gideni unutmak durumundayız..Giden haketseydi bizle ömür boyu kalırdı;yasını tutmamız ;özelllikle bayanların duygusallığından;bağlılığından.Erkekler bu kadar yas tutmuyor;bu kadar bağlılık yaşamıyor;onları örnek alalım..

Son düzenleme:
ha bide genelde bu erkeğin peşinden koşan kız profilinde erkek kızdan daha çirkin olur niyese güzel kızlar hep bi daha şanssız oluyo bu aşk mevzularında ... :1:

valla şekerler şimdilik ilişkim bi düşüp bi kalmakta olduğu için bi nevide bekar sayılırım:1: ama nigtmarenights ın dediğine çok katılıyorum çirkin kızlar hep yakışıklı erkeklerle birlikte yani sizi bilmem ama ben çok görüyorum etrafta:132: nasıl oluyor bilmiyorum ama oluyor yani :1:

1,5 yıllık bir ilişkim vardı..Bitti mi onu bile bilmiyorum..15 gündür hiç konuşmamız olmadı..hata benim diyemem hatalar karşılıklıydı.en son 5 gün önce dayanamayıp ben aramıştım toparlanmam lazım deyip teli kapamıştı..sanırım o günden bu yana teli kapalı.sanırım benim işim daha zor fena muallaktayım.saçma sapan bir durumun içindeyim.bazen boğuldukça boğuluyor.acım öyle bir yenileniyor ki fena dibe vuruyorum.özlem yiyip bitiriyor beni.yaşıyorum buna yaşamak denirse tabi..:(

1,5 yıllık bir ilişkim vardı..Bitti mi onu bile bilmiyorum..15 gündür hiç konuşmamız olmadı..hata benim diyemem hatalar karşılıklıydı.en son 5 gün önce dayanamayıp ben aramıştım toparlanmam lazım deyip teli kapamıştı..sanırım o günden bu yana teli kapalı.sanırım benim işim daha zor fena muallaktayım.saçma sapan bir durumun içindeyim.bazen boğuldukça boğuluyor.acım öyle bir yenileniyor ki fena dibe vuruyorum.özlem yiyip bitiriyor beni.yaşıyorum buna yaşamak denirse tabi..:(

cnm neden neydi ? yani tam anlamıyla bitmemiş sanırım yada bitmiş bilmiyorum pek anlayamadım ama ne yaşandı ki ?

Canım yeri geldi benim aşırı tepkilerim oldu yeri geldi o haksızca yargılandı..çoğu zaman olaylardan dolayı sinirimi ondan çıkardım..ama hep sevdik birbirimizi.çok tutkulu bir ilişkimiz vardı..aralıkta söz yapacaktık.onun aksilikleri oldu şu an halletmem gerekn durumlar var dedi.

bana hiç bir sorununu anlatmazdı.ama anlayış beklerdi.yetemedik sanırım birbirimize.15 gündür konuşmadık.ben bu arada kuzeniyle konuşmaya gittim.kuzenine ayrılmadığımızı ama zamana ihtiyacı olduğunu söylemiş.kuzeni onun yanına gittiğimi ağzından kaçırınca benimkisi küplere bindi.ne işin vardı senin onlarda diye..aldı başını kavga gitti..bu arada hep telefonlarını kapattı.ben kafayı yiyecek gibi oldum .ondan haber alabilmem için mecbur kuzeniyle konuşmam gerekiyordu.bu yaptığımdan da pişman değilim.

neyse en son geçen cumartesi aradım farklı bir numaradan.özledim dedim konuşalım dedim.antidepresan kullanmaya başlamış bu yüzden hiç iyi değilmiş kendisini toplaması lazımmış.

o benden kaçtıkça iyice imkansızlaştı benim için ve daha da cazip hale gelmeye başladı.bak dedim konuşalım gel karşıma..ne konuşacağız ki dedi.başlıyacaksın ağlamaya dedi..sevmiyormusun dedim sadece sustu..sevip sevmememeyi geçtim artık dedi eve bile gitmiyormuş arkadaşında kalıyormuş..en son konuşmamızdan bu yana 6 gündür teli yine kapalı..artık bende saldım.o kadar yoruldum ki ama çok zöledim ve çok seviyorum hala

Canım yeri geldi benim aşırı tepkilerim oldu yeri geldi o haksızca yargılandı..çoğu zaman olaylardan dolayı sinirimi ondan çıkardım..ama hep sevdik birbirimizi.çok tutkulu bir ilişkimiz vardı..aralıkta söz yapacaktık.onun aksilikleri oldu şu an halletmem gerekn durumlar var dedi.

bana hiç bir sorununu anlatmazdı.ama anlayış beklerdi.yetemedik sanırım birbirimize.15 gündür konuşmadık.ben bu arada kuzeniyle konuşmaya gittim.kuzenine ayrılmadığımızı ama zamana ihtiyacı olduğunu söylemiş.kuzeni onun yanına gittiğimi ağzından kaçırınca benimkisi küplere bindi.ne işin vardı senin onlarda diye..aldı başını kavga gitti..bu arada hep telefonlarını kapattı.ben kafayı yiyecek gibi oldum .ondan haber alabilmem için mecbur kuzeniyle konuşmam gerekiyordu.bu yaptığımdan da pişman değilim.

neyse en son geçen cumartesi aradım farklı bir numaradan.özledim dedim konuşalım dedim.antidepresan kullanmaya başlamış bu yüzden hiç iyi değilmiş kendisini toplaması lazımmış.

o benden kaçtıkça iyice imkansızlaştı benim için ve daha da cazip hale gelmeye başladı.bak dedim konuşalım gel karşıma..ne konuşacağız ki dedi.başlıyacaksın ağlamaya dedi..sevmiyormusun dedim sadece sustu..sevip sevmememeyi geçtim artık dedi eve bile gitmiyormuş arkadaşında kalıyormuş..en son konuşmamızdan bu yana 6 gündür teli yine kapalı..artık bende saldım.o kadar yoruldum ki ama çok zöledim ve çok seviyorum hala

canım seni çok iyi anlıyorum hep benzer şeyler yaşadık bence onu biraz kendi haline bırak döneceği varsa mutlaka dönecektir zaten bence bu aralar sorunları üst üste gelmiş ve kendinden dahi uzaklaşma çabasına girmiş bekle sabret canım inşallah hayırlısı olur sizin için:91:

canım seni çok iyi anlıyorum hep benzer şeyler yaşadık bence onu biraz kendi haline bırak döneceği varsa mutlaka dönecektir zaten bence bu aralar sorunları üst üste gelmiş ve kendinden dahi uzaklaşma çabasına girmiş bekle sabret canım inşallah hayırlısı olur sizin için:91:

Amin canım benimde beklemekten sabır etmekten başka çarem yok artık

bende ilk aşkımdan ayrılalı 2 ay felan oluyor.Herşeye o itti..ve haksız oldugu için ayrıldım.O da bunu biliyordu ama hiç kendini affetirtmeye çalışmadıı....:( elimden gelen herşeyiede yapmşıtım öncesinde zaten.......okadar zıt karkterli olmamaıza ragmen bişiler beni ona çekti..aşkta bu oluor heralde. Çok üzüldüm.Unutamıcam diye ödüp kopuyorrr...:(

deli gibi ağlıyorum sinirimden üzüntümden. 2 yıllık ilişkim herlde bitti. birbirimize çok ağır konuştuk. en son özürdiledi sadece sağlığına dikkat et dedi. ağlamak geldi hiç konuşamadan kapadım telefonu. hatta tamamen kapadım. yarında ailesi aşure yemeye gelck. bizde bugün onlara gttik. mal gibi sevgiliyken tanıştrdık aileleri. onlarda pek iyi. offff
çok gücüme gidicek laflar etti. çok kırıldım. ve daha önce duydum bu lafları özürdiledi diye geçmişti. ama gene oldu. gene olur.
çok seviiyorm. ama sevgi yetmiyo bişilere ya. canım aşkımı kaybettiğme değil o laflara yanıyo. napcam yardım edin.

arkadaslar bilemiyorum bendemi bi sorun var yoksa sizdemi boylesiniz benim iliskim biteli 3 yil oldu fakat halen kimseye bakamiyorum sewmemistim de ama ne bileyim ondan sonra tiksindim ya insanlardan nefret ettim herseyden halende hayatima kimseyi sokamiyorum . galiba iyi bi dayaga ihtiyacim var....offff

Back
X