- Konu Sahibi prettywitch
Allah çirkin şansı versinha bide genelde bu erkeğin peşinden koşan kız profilinde erkek kızdan daha çirkin olur niyese güzel kızlar hep bi daha şanssız oluyo bu aşk mevzularında ...![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah çirkin şansı versinha bide genelde bu erkeğin peşinden koşan kız profilinde erkek kızdan daha çirkin olur niyese güzel kızlar hep bi daha şanssız oluyo bu aşk mevzularında ...![]()
ha bide genelde bu erkeğin peşinden koşan kız profilinde erkek kızdan daha çirkin olur niyese güzel kızlar hep bi daha şanssız oluyo bu aşk mevzularında ...![]()
:)) aaaa benimde burada yerim olması gerekiyor.)
Aynen bu olaya kesinliklee katılıyorummmbenm çevremdeki herkes inanamıyordu ayrıldığım sevgilimle çıkmama aa nasıl olduu yaa sen nasıll sevdinnn falan herkes duyunca şaşırıyorduuu
ama ne oldu ben onu onun beni sevdiğinden daha çok sevdim nedenini hiç çözemedim
Sonra bir sürü sorun yaşadık ve ayrıldım.
Ortak bir arkadaşımızla eski erkek arkadaşımın bir arkadaşı vardı erkek , o kişi ortak arkadaşımıza demişki aa prettywitch güzel bir kız değilmiş zaten x öyle demişti (x: eski erkek arkadaşım )sonra ortak arkadaşımız x e demiş sen kendine bakk kız gayet güzell sen kendini çok yakışıklı mı sanıyorsun
x te ben öyle bişey demedim ki demişşş
ne kadar doğru bilemem
Sonuç şuan arkadaşız bu arkamdan dediği konuyu biliyorum , fakat ona söylemedim sen böylle böyle demişsin sonrrada demedim demişsin falan yanii söyleme gereği duymadım bile bunu
Onu düşüncesiyle başbaşa bırakıyorum![]()
bak sen şuna kediyle ciğer hesabı yani canım![]()
![]()
eveettt müzmin bekarlara soruyorumm , pekii sizce ilişkinizin bittiği insanı tamamen unutacağınıza inanıyor musunuz ? yada şöyle birşey sorayım birine olan duygularınız bir başkasına birşeyler hissetmeye başladığıınız zaman mı biter acaba ?? tamamen bitme olayından bahsediyorum yanii.Şuan hepimiz ayrıldık ama halen içimizde birşeyler vardır 31:
ha bide genelde bu erkeğin peşinden koşan kız profilinde erkek kızdan daha çirkin olur niyese güzel kızlar hep bi daha şanssız oluyo bu aşk mevzularında ...![]()
1,5 yıllık bir ilişkim vardı..Bitti mi onu bile bilmiyorum..15 gündür hiç konuşmamız olmadı..hata benim diyemem hatalar karşılıklıydı.en son 5 gün önce dayanamayıp ben aramıştım toparlanmam lazım deyip teli kapamıştı..sanırım o günden bu yana teli kapalı.sanırım benim işim daha zor fena muallaktayım.saçma sapan bir durumun içindeyim.bazen boğuldukça boğuluyor.acım öyle bir yenileniyor ki fena dibe vuruyorum.özlem yiyip bitiriyor beni.yaşıyorum buna yaşamak denirse tabi..![]()
Canım yeri geldi benim aşırı tepkilerim oldu yeri geldi o haksızca yargılandı..çoğu zaman olaylardan dolayı sinirimi ondan çıkardım..ama hep sevdik birbirimizi.çok tutkulu bir ilişkimiz vardı..aralıkta söz yapacaktık.onun aksilikleri oldu şu an halletmem gerekn durumlar var dedi.
bana hiç bir sorununu anlatmazdı.ama anlayış beklerdi.yetemedik sanırım birbirimize.15 gündür konuşmadık.ben bu arada kuzeniyle konuşmaya gittim.kuzenine ayrılmadığımızı ama zamana ihtiyacı olduğunu söylemiş.kuzeni onun yanına gittiğimi ağzından kaçırınca benimkisi küplere bindi.ne işin vardı senin onlarda diye..aldı başını kavga gitti..bu arada hep telefonlarını kapattı.ben kafayı yiyecek gibi oldum .ondan haber alabilmem için mecbur kuzeniyle konuşmam gerekiyordu.bu yaptığımdan da pişman değilim.
neyse en son geçen cumartesi aradım farklı bir numaradan.özledim dedim konuşalım dedim.antidepresan kullanmaya başlamış bu yüzden hiç iyi değilmiş kendisini toplaması lazımmış.
o benden kaçtıkça iyice imkansızlaştı benim için ve daha da cazip hale gelmeye başladı.bak dedim konuşalım gel karşıma..ne konuşacağız ki dedi.başlıyacaksın ağlamaya dedi..sevmiyormusun dedim sadece sustu..sevip sevmememeyi geçtim artık dedi eve bile gitmiyormuş arkadaşında kalıyormuş..en son konuşmamızdan bu yana 6 gündür teli yine kapalı..artık bende saldım.o kadar yoruldum ki ama çok zöledim ve çok seviyorum hala
canım seni çok iyi anlıyorum hep benzer şeyler yaşadık bence onu biraz kendi haline bırak döneceği varsa mutlaka dönecektir zaten bence bu aralar sorunları üst üste gelmiş ve kendinden dahi uzaklaşma çabasına girmiş bekle sabret canım inşallah hayırlısı olur sizin için![]()