İş be böcüğüm. Ben bitti deyince gönüllü olarak gitmek istemiş. Durmak istemedim buralarda dedi. Kaldıramazdım dedi. Gittiğinden beri görüştük ama mesajla telefonla sadece tabii.
Aslında dirayetli bir insanımdır, dayanırım. Beni bu bayram böyle duygusallaştırdı belki de bilmiyorum. Biraz da tam artık kesinkes herşey bitti derken yeniden başladığının ertesi günü gitmesi koydu galiba. Aman ne bileyim ya.. bakma sen bana... özlemim depreşti azıcık herhalde, geçer.
canım erkek milleti madem ona dönecektin niye başkasıyla çıkarsın allahından bulurlar inşBaştan söyleseler sanki kapılarında yatcaz sanki bırakmıycaz peşlerini aldatılmış olmak duygusu çok acı :çok üzgünüm: bana herkes diyo sen aldatılmış olmuyosun o zaman ayrıydınız diyo ama ben kendimi aldatılmış hissediyorum :çok üzgünüm: bana sevgilin var mı benim yok dedi bi hafta olmadan o kızla çıktı karşıma durdum durdum Allahımdan bulduum yani koskoca iki sene bi kişiden bile hoşlanmadım gittim onun gibi anlamsız birini buldum of.........
tamam aramam ama dayanamıyorum zaten her hakaret etmek istediğimde arıyorum hiç bişiy diyemeiyorum sanki arkadaşmışız gidbi konuşuyoruz offf ağzımdan ona karşı kötü söz çıkmıyor çünkü hiç kötü bir kelime söylemdi halada söylemiyor sağolun ağlıyorum gene
tamam aramam ama dayanamıyorum zaten her hakaret etmek istediğimde arıyorum hiç bişiy diyemeiyorum sanki arkadaşmışız gidbi konuşuyoruz offf ağzımdan ona karşı kötü söz çıkmıyor çünkü hiç kötü bir kelime söylemdi halada söylemiyor sağolun ağlıyorum gene
Geçer tatlım geçer merak etme
Üç ay dediğin ne ki
ne güzel yaaa... depreşen özleminden acı çek sen de... bizimkinden farklı ama tatlı bir acı ...
keyfini çıkar bence ... kaydirigubbakcemile5
Ya inan bunu şuraya yazarken bile utanıyorum aslında zaten.
Sizin çektiğiniz o acıyı ben fazlasıyla çektim hayatta ama yine de en azından uzakta da olsa gönlü burada onu biliyorum.
O yüzden çok bahsetmek istemiyorum kendimden.
Ama bugün depreştim biraz işte... aman ne biliim yaaa...
arıyordum ayrılalı üç ay oldu haftada bir kez konuşurduk ben onun geri döneceğini sanıyordum oda umut verdi bunu inkar edemiyor en son bu pazartesi hesap sormak için aradım ama gene hiçbişey diyemedim ayrıldık herşeyden sildim o msne tekrar ekledi o cezaretlendirdi beni ben bunu hazmedemedim madem gidecekti niye koşuyor benle arama sesini duymak istemiyorum dese yeterdi ama o beraber üye olduğumuz siteye girmediğimde merak ettiğni söyledi girmiyordum merak ediyorum diye girmeye başladım gene o siteye her aradığında halimi hatırımı notlarımı sorardı kardeşimi dahi hala soruyordu ben bunu anlamıyorum onun dediği bir söz vardı bir insan istemediği kişile konuşmaz hep bu söz vardı aklımdaarıyomusun sen onu
arama canım ya
aglamada
:1hug:
Canım benim yaa :1hug: tam tersi yaz yaz ki geçmişte bizim yaşadığım acıları yaşayan birinin yeniden nasıl mutlu olabildiğini görelimumut veriyosun bize aslında....
Ya inan bunu şuraya yazarken bile utanıyorum aslında zaten.
Sizin çektiğiniz o acıyı ben fazlasıyla çektim hayatta ama yine de en azından uzakta da olsa gönlü burada onu biliyorum.
O yüzden çok bahsetmek istemiyorum kendimden.
Ama bugün depreştim biraz işte... aman ne biliim yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?