Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Canım o aşk dilek kitabında ben sondan 17. sayfa demiştim:)
Geçen baştan 17 demiştim. Aynı şey çıkmıştı.
Gene mi aynısı çıktı yaaa :1shok:

özür dilerim 17 görünce direk bktım baştan
sondan 17 "önemli değil, iyi görünüyorsun" diyoo

yok valla, aşk-ı memnu dan bile çok aşk var, ama ihanet yoook, Bihter gibiler yoook

tebi ya
gel abla gel, aşk var, gurur var, hırs var, kapris var, entrika var, terapi var, depresyon var, acı var, bini bir para, gel abla gelll.... :sm_cool:
vatandaş vatandaş olalı böyle topik görmedi....:lepi:

tebi ya
gel abla gel, aşk var, gurur var, hırs var, kapris var, entrika var, terapi var, depresyon var, acı var, bini bir para, gel abla gelll.... :sm_cool:

Gel vatandaş geellll

Yalnız sak bağımlılık yapar,ona göre :roflol:

tebi ya

ihanet var,yüzüstü bırakıp gidilenlerin mekanı burası

bu kulübün ilk mesajlarına baktım, daha önce hiç bakmamıştım

28.11.08 den beri devam eden, süper bir paylaşım alanı.. Mona yı tebrik ederim iyi düşünce

ay hanfendü sorunuza cevap vermek isterdim ama annem yabancılarnan konuşma diye tembihledüüü lülülülülülü

dediğiniz gibi nolsun nanfendi fakat nacizane kalbimi kırdığınızı belirtmeyi kendime görev bilir arz'ı endam ederimkaydirigubbakcemile3(ne didiğimi bende anlamadımkafamçokkarıştı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…