yeni değil yahu... eski o ... öle rüyamda gördüm de yaad ettim :))
olsun eski meski yeni olur blkisırnaşık şeymrb selcim sen nasılsın doğum günün die nie gergin olasın sevinmen lazm:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni değil yahu... eski o ... öle rüyamda gördüm de yaad ettim :))
olsun eski meski yeni olur blkisırnaşık şeymrb selcim sen nasılsın doğum günün die nie gergin olasın sevinmen lazm:))
kızlar ya bir ayda 2.ci adet oluşum bu hemde 8 gun arayla sızce normal mi?
Canım senede bi iki defa böyle şeyler olabilir. İnsan üzülünce erken adet olur.kızlar ya bir ayda 2.ci adet oluşum bu hemde 8 gun arayla sızce normal mi?
ben aradım dayanamadım dedim ben çok yoruldum dedim bi şey olmuyorsa bitsin o zaman dedi oda ben dedi çok yoğunum dedi dersane falan dedi bu şekilde seni çok üzüyorum dedi farkındayım dedi ama dedi sana şunu söyliyeyim dedi son buluşmamızda telefondaki eski sewgilinin telinde olması beni çok kıllandırdı dedi bende defalarca sana açıklama yaptım dedim ama anlamadın dedim en iyisi ewet bitsin dedim herşey çok güzeldi dedi senle yaşadığım günler dedi bende hakkını helal et hoşçakal dedim...kapadım teli
tutıcım ya nasıl yanı uluçun resmı hala senın telefonunda kayıtlımı ?
ya eger anladıgım gıbıyse ben cocugun yerınde olsam alır o telefonu onun bır yerıne monte ederdım çok özür dilerim bıraz ağır oldu ama yanı cocuk hala onu unutamadı,aklı onda falan dıye dusunmuştur ve yogunlugundan ötürü bu durumda üstüne gelince senden sogumasına sebep olmuştur.
Ama mantıklı iki birey olarak size yakışan şekilde bıtirmişsiniz ne güzel.
Böcüküm çocuğu bilinçaltına itmişsin sanırım.Bak rüyana girmiş :) Ben bitek yakışıklı sarışın biliyorum. O da Kıvanç Tatlutuğ :jeyyar: Ayrıca gerçekten kendini özgür hissediyorsan bu büyük bir adım canım. Ben halen kendimi onunmuş gibi hissediyorum.Sırf bu hissiyatımı yok etmek için her önüme çıkanı öpsem mi acaba-tatlicadiarzu- Ya sorma bu beni oğluna isteyen kişi aman ya inşallah gelmez. Ya da nasıl olsa tekrar arar barıştık falan derim ne bileyim. Fakat bi bakıma hoşuma da gitti. Çünkü benimki beni hep evde biliyor. Evde kös kös ders çalışan bi kız. Kimle tanışacak, kim elinden kapacak ki? ama öyle olmuyor işte. Alooo duy Vecihi Efendi duyyyyy!!!Bana görücü gelecek sınav sonrasında kafamçokkarıştı
ben aradım dayanamadım dedim ben çok yoruldum dedim bi şey olmuyorsa bitsin o zaman dedi oda ben dedi çok yoğunum dedi dersane falan dedi bu şekilde seni çok üzüyorum dedi farkındayım dedi ama dedi sana şunu söyliyeyim dedi son buluşmamızda telefondaki eski sewgilinin telinde olması beni çok kıllandırdı dedi bende defalarca sana açıklama yaptım dedim ama anlamadın dedim en iyisi ewet bitsin dedim herşey çok güzeldi dedi senle yaşadığım günler dedi bende hakkını helal et hoşçakal dedim...kapadım teli
kızlar nasılsınız bugün? ben daha yeni çıkabildim yataktan. snaırım depresyona giriyorum![]()