Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar ya bir ayda 2.ci adet oluşum bu hemde 8 gun arayla sızce normal mi?

ben olmadım bu ay ya:((( stresten mi bilmiyorum hala olmadım 1 hafta gecikti hastalığım hamilemym yoksa:roflol::roflol:gebelik bölümüne yazarım bnde artıksırnaşık şey

ee sen hamilesinde ben neyim bende düşürdüm heralde farkında olmadan:) töbe töbe..
ya cidden sinirim bozuldu bu duruma.

Böcüküm çocuğu bilinçaltına itmişsin sanırım.Bak rüyana girmiş :) Ben bitek yakışıklı sarışın biliyorum. O da Kıvanç Tatlutuğ :jeyyar: Ayrıca gerçekten kendini özgür hissediyorsan bu büyük bir adım canım. Ben halen kendimi onunmuş gibi hissediyorum.Sırf bu hissiyatımı yok etmek için her önüme çıkanı öpsem mi acaba-tatlicadiarzu- Ya sorma bu beni oğluna isteyen kişi aman ya inşallah gelmez. Ya da nasıl olsa tekrar arar barıştık falan derim ne bileyim. Fakat bi bakıma hoşuma da gitti. Çünkü benimki beni hep evde biliyor. Evde kös kös ders çalışan bi kız. Kimle tanışacak, kim elinden kapacak ki? ama öyle olmuyor işte. Alooo duy Vecihi Efendi duyyyyy!!!Bana görücü gelecek sınav sonrasında kafamçokkarıştı

ben aradım dayanamadım dedim ben çok yoruldum dedim bi şey olmuyorsa bitsin o zaman dedi oda ben dedi çok yoğunum dedi dersane falan dedi bu şekilde seni çok üzüyorum dedi farkındayım dedi ama dedi sana şunu söyliyeyim dedi son buluşmamızda telefondaki eski sewgilinin telinde olması beni çok kıllandırdı dedi bende defalarca sana açıklama yaptım dedim ama anlamadın dedim en iyisi ewet bitsin dedim herşey çok güzeldi dedi senle yaşadığım günler dedi bende hakkını helal et hoşçakal dedim...kapadım teli

ben aradım dayanamadım dedim ben çok yoruldum dedim bi şey olmuyorsa bitsin o zaman dedi oda ben dedi çok yoğunum dedi dersane falan dedi bu şekilde seni çok üzüyorum dedi farkındayım dedi ama dedi sana şunu söyliyeyim dedi son buluşmamızda telefondaki eski sewgilinin telinde olması beni çok kıllandırdı dedi bende defalarca sana açıklama yaptım dedim ama anlamadın dedim en iyisi ewet bitsin dedim herşey çok güzeldi dedi senle yaşadığım günler dedi bende hakkını helal et hoşçakal dedim...kapadım teli

keşki bnde böle bitirebilseydim bitti deme cesaretini bnde gösterseydim birbirinize saygı çercevesinde çok güzl yaklasmıssınız..hayrlısı tuticim blli olmaz yoğunluk yüzünden tükenmişsinzdir ama tekrar barışabilirsinz çnkü ortada büyk bi sebep yok

tutıcım ya nasıl yanı uluçun resmı hala senın telefonunda kayıtlımı ?
ya eger anladıgım gıbıyse ben cocugun yerınde olsam alır o telefonu onun bır yerıne monte ederdım çok özür dilerim bıraz ağır oldu ama yanı cocuk hala onu unutamadı,aklı onda falan dıye dusunmuştur ve yogunlugundan ötürü bu durumda üstüne gelince senden sogumasına sebep olmuştur.
Ama mantıklı iki birey olarak size yakışan şekilde bıtirmişsiniz ne güzel.

tutıcım ya nasıl yanı uluçun resmı hala senın telefonunda kayıtlımı ?
ya eger anladıgım gıbıyse ben cocugun yerınde olsam alır o telefonu onun bır yerıne monte ederdım çok özür dilerim bıraz ağır oldu ama yanı cocuk hala onu unutamadı,aklı onda falan dıye dusunmuştur ve yogunlugundan ötürü bu durumda üstüne gelince senden sogumasına sebep olmuştur.
Ama mantıklı iki birey olarak size yakışan şekilde bıtirmişsiniz ne güzel.

resmi degil telefon numarası...

oda abartmış bahane aramış ulucu arayana kadar aldatıcak ınsanın aldatabilme potansiyeli çok fazla derecede var.

Böcüküm çocuğu bilinçaltına itmişsin sanırım.Bak rüyana girmiş :) Ben bitek yakışıklı sarışın biliyorum. O da Kıvanç Tatlutuğ :jeyyar: Ayrıca gerçekten kendini özgür hissediyorsan bu büyük bir adım canım. Ben halen kendimi onunmuş gibi hissediyorum.Sırf bu hissiyatımı yok etmek için her önüme çıkanı öpsem mi acaba-tatlicadiarzu- Ya sorma bu beni oğluna isteyen kişi aman ya inşallah gelmez. Ya da nasıl olsa tekrar arar barıştık falan derim ne bileyim. Fakat bi bakıma hoşuma da gitti. Çünkü benimki beni hep evde biliyor. Evde kös kös ders çalışan bi kız. Kimle tanışacak, kim elinden kapacak ki? ama öyle olmuyor işte. Alooo duy Vecihi Efendi duyyyyy!!!Bana görücü gelecek sınav sonrasında kafamçokkarıştı

aman güzelim yalan söyleme... sen doğrusunu söyle... korkacak birşey yok...
bu arada önüne geleni de öpmekle o hissiyat geçmez boşuna öpme kurbağaları -tatlicadiarzu- ben artık yeter dedim canım... bekle bekle nereye kadar ve neyi... günlükte de yazmıştım... onun bana geleceği filan yok... o yüzden son vermem gerekiyordu ve verdim... senin daha yeni en azından bana göre... sen yaşa ayrılığını... elbet bir gün sen de yeter diyeceksin... ama umarım dedirtmeden gelir eşşek kafalı yerimseniben

canım nasılsın peki? yani bunu söylerken rest çekmek için mi söyledin yoksa düşündün mü üzerinde ? ama ayrılık kesinse veya kesinleşirse üzülme tuticim sen çok daha ağırını atlatmışsın... hem kendini de ifade ettiğin şeyi hala kafasına takıyorsa ne yani 40 taklamı atıcaksın önünde inanması için... keyfi bilir... :dilcikar:

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız bugün? ben daha yeni çıkabildim yataktan. snaırım depresyona giriyorum:(

canım nasılsın peki? yani bunu söylerken rest çekmek için mi söyledin yoksa düşündün mü üzerinde ?

Back
X