Evet bazen benim rüyalarım ya da aklımdan geçen gerçek oluyor :jeyyar:ilginçmiş gerçekten :))
Kızlar selam!
Az bi geldim. Ya fal deyince bugün ilginç bişey oldu yani fal değilde.Anlatayım:
Sabah erken kalktım biraz ders çalıştım yatağımda. Sonra uyuyakalmışım. Derken o esnada rütamda sevdiğim bi arkadaşımla konuşuyorum. Devemlı Murat isminde birinden bahsediyoruz. Yani bu Murat benim arkadaşıma aşıkmış rüyamda. Öyle bi rüya. Sonra uyandım. Arkadaşımı arayım dedim unutmuşum.
Az önce mesajlaştık.Anlattım rüyamı. Ben sana Murat'tan daha önce bahsettim mi dedi. Bende hayır dedim yani konuşmadık hiç. Canım valla enteresan bende şuan Murat'la oturuyorum ve bana çıkma teklifi etti dedi.
Çok şaşırdık ikimizde.
Galiba erdim ben ne dersiniz :)))
allahım yarabbim gülmemek için zor tutuyorum kendimikaydirigubbakcemile3
ya allah allah
gecen benıde bırı eklemıstı bılgılerınde evlı yazıyodu
bıde bı cocuk ekledı benden kucuktu ama ısmıyle degıl bı anlamlı ısmı vardı ben kabul etmedım
sızınkın merak ettım acaba o olbılırmı merak ettım
ılk kım kabul ettı acaba:mymeka:
fırtınanın ustune kaldı
valla karısmıs ortalık hadı hayırlısı
aman eklemeyın gtsın bosver takma
kızlar az ewwel netten tarot falı bakayım dedim bakın bu kısım doğru çıktı hayret ettim walla...
5- KUPA ÜÇLÜSÜ(Ters)
Duygusal yaşamınızda mutsuz bir sonla karşı karşıyasınız. Şu an sahip olduğunuz ilişki yürümeyecek. Bunun bozulmasına üçüncü bir kişi veya başka faktörler neden olacak. İlişkinizin bozulmasına karşı tarafın sadakatsizliği de neden olabilir. Fakat bir neden de sizin farkında olmadığınız, sizden hoşlanan bir kişiyi, birlikte olduğunuz kişinin farketmesi de olabilir. Dikkatli olmalısınız
.
hani ulucun numarasını gördüye benim yeni biten partnerim abowwwwwwwwwww
fırtına olmaz o benim face imi bile bilmez.
hem çocukca bişi bu.
neyse eklemesin kimse. ekleyenlerede sildirelim. ben silama sölerim siler. diğerlerinede söyleyinde..
kızlar az ewwel netten tarot falı bakayım dedim bakın bu kısım doğru çıktı hayret ettim walla...
5- KUPA ÜÇLÜSÜ(Ters)
Duygusal yaşamınızda mutsuz bir sonla karşı karşıyasınız. Şu an sahip olduğunuz ilişki yürümeyecek. Bunun bozulmasına üçüncü bir kişi veya başka faktörler neden olacak. İlişkinizin bozulmasına karşı tarafın sadakatsizliği de neden olabilir. Fakat bir neden de sizin farkında olmadığınız, sizden hoşlanan bir kişiyi, birlikte olduğunuz kişinin farketmesi de olabilir. Dikkatli olmalısınız
.
hani ulucun numarasını gördüye benim yeni biten partnerim abowwwwwwwwwww
Bilmem ama bana pek iyi şeyler malum olmuyordu öncesinde :1ninca::1shok:allah allah temız kalplısın demekkı canım
bazen bende olcak seyler malum oluyo
yoksa fazlamı safız nedır:sm_cool:
Kızlar o sapık bendim laelaelaelaelae
kız sankı senın yasadıklarını okumus gıbı oldum
tutmus bu fal
ya ben fallara cok ınandım buhale geldım artık ınanmak ıstemıyorum
kızlar sevgilimin kalbini kırdım şimdi üzülüyorum öğlen aradım açmadı çalışıyormuş çok da yoğunmuş malum hastane işi bende sitem ettim akşam bağırdım çağırdım yorgunluktan sesi bile çıkmıyordu.bu bahar beni mahvetti çok sinirliyim tabi özel günüm de yakın barut gibiyim
Aaaa durun bi ya benide biri eklemişti bugün. Şimdi hatırladım. Aynı kişi mi acaba. ama benim soyadımı hiç biriniz bilmiyorsunuzdur ki. Durun bakayım ekleyen kişinin ismini söyleyim size.sapık değil ayol, cici o, o beni güldürdü, allah da onu güldürsün :roflol:
ben arada kafam kızıyor terkediyorum da o allahtan bırakmıyor yoksa çoktan aranıza katılmıştım:)ayrıl da gel aramıza katıl dermişim, şaka tabi :roflol:
allah korusun... canım şişşt şişşt sakin ol, sinirlerine hakim ol, aman, bak buranın kontenjanı doldu... ayrılmayın emi :1hug:
Söylüyorum ismi Cankurt :))) Soyadını söylemeyim.
ben arada kafam kızıyor terkediyorum da o allahtan bırakmıyor yoksa çoktan aranıza katılmıştım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?