Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar az ewwel netten tarot falı bakayım dedim bakın bu kısım doğru çıktı hayret ettim walla...

5- KUPA ÜÇLÜSÜ(Ters)

Duygusal yaşamınızda mutsuz bir sonla karşı karşıyasınız. Şu an sahip olduğunuz ilişki yürümeyecek. Bunun bozulmasına üçüncü bir kişi veya başka faktörler neden olacak. ılişkinizin bozulmasına karşı tarafın sadakatsizliği de neden olabilir. Fakat bir neden de sizin farkında olmadığınız, sizden hoşlanan bir kişiyi, birlikte olduğunuz kişinin farketmesi de olabilir. Dikkatli olmalısınız
.

hani ulucun numarasını gördüye benim yeni biten partnerim abowwwwwwwwwww

fırtına olmaz o benim face imi bile bilmez.
hem çocukca bişi bu.
neyse eklemesin kimse. ekleyenlerede sildirelim. ben silama sölerim siler. diğerlerinede söyleyinde..

:1shok:allah allah temız kalplısın demekkı canım
bazen bende olcak seyler malum oluyo
yoksa fazlamı safız nedır:sm_cool:

allahım yarabbim gülmemek için zor tutuyorum kendimikaydirigubbakcemile3

tutma gül :))

özele gel bacum, söylim :))

fırtınanın ustune kaldı
valla karısmıs ortalık hadı hayırlısı
aman eklemeyın gtsın bosver takma

takmak değil de çok güldüm yaa, her kimse yani :))) içime zehir hafiye kaçtı :roflol:

ahaha tutmuş cidden.
ben baya uzaklaştım bu fal işlerinden
bi ara deli gibi falcıya giderdim.
şimdi eğlencesine falan bakılıyosa baktırıyorum.

kız sankı senın yasadıklarını okumus gıbı oldum
tutmus bu fal

ya ben fallara cok ınandım buhale geldım artık ınanmak ıstemıyorum

kızlar sevgilimin kalbini kırdım şimdi üzülüyorum öğlen aradım açmadı çalışıyormuş çok da yoğunmuş malum hastane işi bende sitem ettim akşam bağırdım çağırdım yorgunluktan sesi bile çıkmıyordu.bu bahar beni mahvetti çok sinirliyim tabi özel günüm de yakın barut gibiyim

ayrıl da gel aramıza katıl dermişim, şaka tabi :roflol:
allah korusun... canım şişşt şişşt sakin ol, sinirlerine hakim ol, aman, bak buranın kontenjanı doldu... ayrılmayın emi :1hug:

sapık değil ayol, cici o, o beni güldürdü, allah da onu güldürsün :roflol:
Aaaa durun bi ya benide biri eklemişti bugün. Şimdi hatırladım. Aynı kişi mi acaba. ama benim soyadımı hiç biriniz bilmiyorsunuzdur ki. Durun bakayım ekleyen kişinin ismini söyleyim size.

ayrıl da gel aramıza katıl dermişim, şaka tabi :roflol:
allah korusun... canım şişşt şişşt sakin ol, sinirlerine hakim ol, aman, bak buranın kontenjanı doldu... ayrılmayın emi :1hug:
ben arada kafam kızıyor terkediyorum da o allahtan bırakmıyor yoksa çoktan aranıza katılmıştım:)

hakkaten heee ekleyen kişi nasıl ekliyor yafu soyadınızı nerden biliyor yada adınızı allah allah bu işte bir bit yeniği var ammeeeeeee neyseee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…