Nolii lo burda... kız Fırtına gacısı ne karıştırıyon len ortalığı........
mona ortalığı karıştırmıyorum...
son haberlerı bıraz kişisel yorumlar katarak son gelen arkadaşlara şeyetmiştim...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
zatem markette dondurmaların olduguu reyonda liseli iki sevgili vardı..kaydirigubbakcemile
kız aynen aaaaa canım ama ben onu sevmiyorum diye oglana cilveleşiyor.. :1hug:
oglanda tamam hayatım sen istediğini al olmasa başka yere götürüyüm diyordu........ kaydirigubbakcemile
kızda bulmuş bunuyor yani...pesss
benım bir çevgilim :icecream: olsa dondurma falan umrumda olmazdı...:jeyyar::jeyyar:
iylik işte son dakika haberlerını soyluyorum..
fısfıs gazetesi..haha
çenebaz aşık oldu...
fırtınanın dondurması hemen bitti..:icecream:
mona yanına takılacak arkidiş arıyor..
ebru benım tarafımdan ceza yıyecek..
prıncess ve egem amp sınavlara hazırlanıyorlar..
böcük italyanlarla hoş vakit geçiriyor..
nilin hakkındada bir dedikodu çıkmış....
jelibon turkıyede gıymek için habire bıkını alıyormuş.bu yuzden borca girmiş
işte sana ayak üstü haberler... kötükedihüsokötükedihüso
benim hikayem niye yok :1shok: beni unuttunuz muuu
Kızlar selam!!! Cidden özledim sizi. Fakat o kadar sıkıştım ki anlatamam. PC'yi hiç açmıyorum bile. Burda olan bitenide merak ediyorum çok. Beni yokken unutmayın olur mu :) Bu arada aklıma bi fikir geldi.Şimdi benim gibi zamanı çok sıkışık oan arkadaşlar geçmişi okumakta zorlanabiliyor.Malum zaman dar. O yüzden şöyle yapalım mı? Şimdi herkes eğer bi gelişme olursa ya da başkalarının fikrini almak istediği danışacağı bi durum olursa bunu kırmızı renkle yazsın. Böylelikle geçmişi okurken kırmızı yerlere özellikle dikkat ederiz. Nasıl?
kızlar msnıme 2 gun mutlu olup 5 gun aglıyorsanız sewgılınız degıl dusmanınız war demektır bende düşman istemıyorum yazdım bnmkı üştüme düşmeye basladı kacıp kowalanan konumuna gelıyorum galıba :)tawsıye ederım haklıyım ama dıyıl mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?