Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

aaaaa çıkma saati gelmiş be... sizi okuyacam diye doldurdum mesaiyi görüyo musunuz.
işe de yarıyonuz he arada... naniknanik

o zaman bende çıkayımmmmmmmmmmmmmmmmmm
akşam görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrbende ne haberler var ne haberler...
merak edıyorsanız
akşama buluşalımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben daha açılışı yapmadım yaa canım çektii,birisi de beni dondurma yemeğe görürsüün bende naz yapcam sırnaşık şey

benim hikayem niye yok :1shok: beni unuttunuz muuu

Kızlar selam!!! Cidden özledim sizi. Fakat o kadar sıkıştım ki anlatamam. PC'yi hiç açmıyorum bile. Burda olan bitenide merak ediyorum çok. Beni yokken unutmayın olur mu :) Bu arada aklıma bi fikir geldi.Şimdi benim gibi zamanı çok sıkışık oan arkadaşlar geçmişi okumakta zorlanabiliyor.Malum zaman dar. O yüzden şöyle yapalım mı? Şimdi herkes eğer bi gelişme olursa ya da başkalarının fikrini almak istediği danışacağı bi durum olursa bunu kırmızı renkle yazsın. Böylelikle geçmişi okurken kırmızı yerlere özellikle dikkat ederiz. Nasıl?

Kızlar selam!!! Cidden özledim sizi. Fakat o kadar sıkıştım ki anlatamam. PC'yi hiç açmıyorum bile. Burda olan bitenide merak ediyorum çok. Beni yokken unutmayın olur mu :) Bu arada aklıma bi fikir geldi.Şimdi benim gibi zamanı çok sıkışık oan arkadaşlar geçmişi okumakta zorlanabiliyor.Malum zaman dar. O yüzden şöyle yapalım mı? Şimdi herkes eğer bi gelişme olursa ya da başkalarının fikrini almak istediği danışacağı bi durum olursa bunu kırmızı renkle yazsın. Böylelikle geçmişi okurken kırmızı yerlere özellikle dikkat ederiz. Nasıl?

bu sefer temelli geldim kızlar tam 1 haftadır telefonu kapalı bu sefer açsa bile telefonunu ben istemiyorum seni diycem ne bu böyle yaaa çocuk oyuncağı mı istediğin kadar kapat telefonunu merak eden etsin kafayı yesin çıldırcam artık düşünmekten ne hali varsa görsün çok seviyorum ama böle kararsız ve ne yaptığını anlayamadiğim sevgilim çok üzüyo beni artık sevgilimde değil bitti beni umursamayanı ben hiç umursamam

hatunlarr , kimsecik kalmamış buralarda, haftasonuda değil ama bihtere takıldınız herhalde:jeyyar:

güzel fikir ama kırmızı yerine daha dikkat cekici bişi olsun
hem kırmızı hem altı cizili olsun
çünkü kırmızıyı direkt olarak kullanan arkadaşlar varhihoyyyt
artı bizde seni özledik.
ve dikkat edersen pek bi gelişme olmuyor.
bu aralar çok tutuk topic.
ama ama şunu da not düşmek isterim, geçmişten bildiğimiz kadarıyla
birininki aramaya başlayınca hepsi aramaya devam ediyordu
bi geldiler mi tam geliyorlar yani. delikafadulden

kızlar msnıme 2 gun mutlu olup 5 gun aglıyorsanız sewgılınız degıl dusmanınız war demektır bende düşman istemıyorum yazdım bnmkı üştüme düşmeye basladı kacıp kowalanan konumuna gelıyorum galıba :)tawsıye ederım haklıyım ama dıyıl mi?

doğru bi lafmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…