evet yapamıyorum.
buluşmak içimden gelmiyo.
tamam ilgileniyo çok, kafamı dağıtıyor.iyi bir insanda..
bide en kotusu şu, yani yaptığım ayıp biliyorum ama b.. ne zaman canımı acıtsa bende bu çocuğu arayıp kafamı boşaltıyorum. yada en basiti vize haftam çok kotuydum arkadaşlarımla da aram bozuktu. sürekli yanımda olmaya çalıştı.
ama niye bilmiyorum buluşmak içimden gelmiyo. ya da kafam yerindeyken arayasım gelmiyo.
oda demiş az önce mesajda. bizden bişi olmaz şimdi daha iyi anladım demiş..
selam kızlar ben geldim napıyosunuz bakalım
canlarım ben bugün biraz umutlandım heyecanlandım telefonunu açtı diye şebeke meşgul dedi ama yok kapalı bilmiyorum artık çıldırcam çok kötüyüm artık herşey boş geliyo
salma kendını guclu ol bakalım..
ben böle kalıcam sanırm, yani ne konuşursak konuşalım bu onun bir ilişkisi olduğunu değiştirmiyo sana yaptığımı ona yapamam diyo.yani karışık.özlemiş ama bir arkadaş bi dost olarak..bu konuşmadan sonra beni siler sandım ama silmemiş şimdi baktım.hayattaki tek erkek ben değilim yeni birilerini tanıcaksın diyo .sonra sorunlarımızı konuştuk işte ama bilmiyorum, çıkış yok galiba ağlayamıoyrumda şuan bi garip ölee bakıyorum ekrana
bende gurur falan kalmadı zaten diplerdeyim yani...
dersleri aksatma ne olursa olsun bende aöf okuyorum iktisat ayrıldık 1 ay sonra vizelere girdim ama hırs yaptım hiçbir şekilde aklıma onuı getirmeden sadece derslere konsatre oldum 1 hafta çalıştım ve süper geçti geleceğin daha önemli bence
Canım birtek senin yazını okudum şimdi. Geçmişe bakamadım. Vaktim yokki.ben böle kalıcam sanırm, yani ne konuşursak konuşalım bu onun bir ilişkisi olduğunu değiştirmiyo sana yaptığımı ona yapamam diyo.yani karışık.özlemiş ama bir arkadaş bi dost olarak..bu konuşmadan sonra beni siler sandım ama silmemiş şimdi baktım.hayattaki tek erkek ben değilim yeni birilerini tanıcaksın diyo .sonra sorunlarımızı konuştuk işte ama bilmiyorum, çıkış yok galiba ağlayamıoyrumda şuan bi garip ölee bakıyorum ekrana
Merhaba kızlar. Ben pek giremiyorum foruma. Şimdi bi girdim ama çıkacağım hemen. Çok sıkıştım. Manisa'dan arkadaşım gelmişti.5 gün çalışamadım. Haftasonuda arkadaşımın düğünü falan.Konularım bitmedi tam anlamıyla.Öyle işte ders çalışıyorum. Kendimi öyle mutsuz ve bıkmış hissediyorum ki.Hayatta beni mutlu eden hiç birşey yok şuan.Bunaldım bıktım artık. 28 yaşında herkes düzenini kurup çalışırken ben çabalamaktan bıktım artık.Of öyle işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?