Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kadıköye gidiyorum allık alcam johson yağ alcam kahve alcam ölee işte..şuan msnde ve finito yazmış yüksek lisansı bitmiş yani onu görmem koma olmama yettikafamçokkarıştı
Bende böyle açık pembe bi allık istiyorum.Çok beyazım çünkü :) Beğenirsen aldığını haber ver bende aynısından alayımcanım :) Bitirmiş demek.E niye canın sıkıldı ki buna?

Slm kizlar aslinda benim oyle unutulmucak cok baglandim biri olmadi nedeni ise erkeklere zerre kadar guvenmem zaten hepte hakli cikmisimdir cevremde gorduklerimde cabasi topiginizi gorunce bi bakmak istedim bi okumaya basladim cikamadim bi turlu o yuzden bende yazmak istedim umarim araniza alirsniz benide:1rolleyes: (erkek degilmi hepsini kirec kuyusuna atacaksin ) :roflol:

Slm kizlar aslinda benim oyle unutulmucak cok baglandim biri olmadi nedeni ise erkeklere zerre kadar guvenmem zaten hepte hakli cikmisimdir cevremde gorduklerimde cabasi topiginizi gorunce bi bakmak istedim bi okumaya basladim cikamadim bi turlu o yuzden bende yazmak istedim umarim araniza alirsniz benide:1rolleyes: (erkek degilmi hepsini kirec kuyusuna atacaksin ) :roflol:

bende erkeklere güvenmiyorum canım al biri vur ötekine :mymeka:

bende erkeklere güvenmiyorum canım al biri vur ötekine :mymeka:

aynen katiliyom canim gecengun arkadasa diyom erkek dusmanimi oldum ne diye oda zaten oylesin dedi :roflol: kacan kovalaniyo sanirim hic bi zaman belli etmiceksin verdigin degeride sevginide bak nasil kosuyo pesinden kendini biraktinmi diyo tmm bu benimdir ne dersem yapar gonlunu eglendiriyo baskasini bulunca igrenc bahaneleriyle cikiyolar :oklava:

ışte şuramda bir sancı var
Bul bulabilirsen
Mağripte sen maşrukta ben
Gel gelebilirsen
Salını da salını da düştün içime
Hadi çıkar çıkarabilirsen
Döndüm yedi kere kendi üzerime
Sekizi de dön dönebilirsen
Bu mevsimde çok güzel olursun
Düşlerimin içinde
Ben kendi sokağımda kayboldum
Mavilerin içinde

Eğer öksüz kalırsa bu ölümüne sevda
Sussun rüzgar, solsun güneş
Bitsin bu rüya.
Eğer gönüllerde sevgiye yer yoksa
Aşktan söz etmeyi bırak dalgalara
Bir çivit mavisi renkle yazılsın
Senden hikayemiz bu kara sevda

Aramıza çizildi bu mavi duvar
Bakıp bakıp sevdalı kıyılar ağlar
Dünya bölündü ortasında ikimiz
Sevdamı saklıyor kalbimdeki deniz

Eğer bu sevdaya sahip çıkmıyorsa dünya
Bitsin bu rüya.

kızlar yaaa senağlama sevdiğim insan eski sevgilim yeni birini bulmuş.biliyodum da o kadar takmamıştım. yani unutmuştum.bugün face de bi bakıyım arkadaşlarına dedim.kızla ayrılmıştır belki dedim.bi de ne görüyüm.herkesi silmiş.o kız hariç.sevgilisi hariç.benle çıkarken 100-200 kız olurdu face inde.face e ekle derdim.zorla ekletirdim.nasıl insan bu.majhvetti beni.unutamadım.of kızlar ya.çok acı çekiyorum ben.ne yapıcam.nasıl unutucam ben onu ya.zoruma gitti yaptıkları.ben hep seviyo sanıyodum.yalanmış herşeyi. senağlama ne yaptım ben ona ya.

kızlar yaaa senağlama sevdiğim insan eski sevgilim yeni birini bulmuş.biliyodum da o kadar takmamıştım. Yani unutmuştum.bugün face de bi bakıyım arkadaşlarına dedim.kızla ayrılmıştır belki dedim.bi de ne görüyüm.herkesi silmiş.o kız hariç.sevgilisi hariç.benle çıkarken 100-200 kız olurdu face inde.face e ekle derdim.zorla ekletirdim.nasıl insan bu.majhvetti beni.unutamadım.of kızlar ya.çok acı çekiyorum ben.ne yapıcam.nasıl unutucam ben onu ya.zoruma gitti yaptıkları.ben hep seviyo sanıyodum.yalanmış herşeyi. Senağlama ne yaptım ben ona ya.

şeker bunlar böyle nedense bi sever deger veririz karşılık vermzler..
Başkası gelince degerli olur...
Boşver be canım ben facebok na bile bakmıorum üzücü bi durum grürüm die..
O yuzden beni üzücek şeylerden uzak durmaya çalışıorum onun hakkında bişey duymak istemiorum..
Sende böyle yap morelini bozack şeyler yapma...
Zaten bitmş ilişki...

Bende böyle açık pembe bi allık istiyorum.Çok beyazım çünkü :) Beğenirsen aldığını haber ver bende aynısından alayımcanım :) Bitirmiş demek.E niye canın sıkıldı ki buna?

canım istediğim allığı bulamadım bizim burda bakcam alınca sölerim sana ama ben pembe bakmıyorum daha çok terracota mı ne diolar ondan bakıom

İşte şuramda bir sancı var
Bul bulabilirsen
Mağripte sen maşrukta ben
Gel gelebilirsen
Bu mevsimde çok güzel olursun
Düşlerimin içinde
Ben kendi sokağımda kayboldum
Mavilerin içinde
Eğer öksüz kalırsa bu ölümüne sevda
Bitsin bu rüya.

Aramıza çizildi bu mavi duvar
Bakıp bakıp sevdalı kıyılar ağlar
Dünya bölündü ortasında ikimiz
Sevdamı saklıyor kalbimdeki deniz

Eğer bu sevdaya sahip çıkmıyorsa dünya
Bitsin bu rüya.

canım çok güzel yazmışsın :gitme:

kızlar ben geldim.
angelme dogumgunun kutlu olsun canım.
kızlar ben maxfactorün pudrasını ve allığını kullanıyorum en ıyısı o desem yeridir.gerçekten sivilce falan yapmıyor ve cildi saglıklı gösteriyor.öneririm.

Back
X