Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyİ Şekr baŞarılar ben hepsİnden kaldım
tebrık ederım canım...ve basarılar dılıyorum tekrar
ne guzel umrumda degıl demn...allah gonlune gore versın
hım anladım galeta..
böcükte benle aynı düşünüo ben bittigini kabul ettim artık bi beklentim zaten yok olmazda..
ama biri için kalbim çaptıgında onu unuttugumu ve içimde bittigini anlıcam tamamen...
suaana kadarda üzüldüm ama unutuluo ciddenn...
galeta gun gelicek sende bunları sölicekisn şeker unutum bukadar üzldüm dieee....bizde geçtik bu tecrübelerden aglamam sızlamam öncedendi ama üzülüoru evet halada..
bide şöyle düşün bugun dönse misal sen kabul edicekmisin sor bakalım kendine ondan sonra bitir mantıkla
Bende dün gece rüyamda gördüm :) İşte ben ona mail atmışım,gerçekte de attım da neyse...Beni msne çağırıyor.Ben msne giriyorum ama nasıl korkuyorum, elim ayağım titiriyor.O bişey yazmadan ne olur sus bişey söyleme kötü bişey duymak istemiyorum,dayanamam ne olur diyorum.Sonra baba korkma diyor.Ben seni seviyorum Sevinç, diyor.Aslında keşke böyle olmasaydı.Yeniden senle olmayı çok isterdim diyor.Bende olabiliriz diyorum, bi engel yok ki diyorum.O sa tekrar beni sevdiğini söylüyor, özür falan diliyor.Haftasonu Ankara'ya geleceğini falan söylüyor.Bende heyecanlanıyorum falan.Öyle uyandım kızlar.Aman asıl mutlu uyandım.Ne güzeldi, ne güzel...