Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

kızlar selamlar ya bugün benim lale ile ilgili bir haber aldım , ablası hamileydi , 8 aylık ama bebek tersmiş , riskliymiş falan (bnm bir arkadaşıma anlattı msnden ) sizce gece bir mesaj atsam mı üzüldüm inşallah sağ salim doğar gibilerinden :(

angelme cnm sızn durumun detayını bılmıorum ama kuzenı fln olamazmı ynı varmı bısıler dıosun onla..
eger oylesyse sende cek cızgıyı ustune boşkoy..

yok kuzen falan değil ilkokul arkadaşı face de bulmuşlardı birbirlerini , son zamanlrda grup şeklinde geziolardı sonra bir kaç kişi takılmaya başlamışlardı (fotolardan takip ettiğim kadaryla ) yorumların biri bin para zaten nese elimden bişi gelmez

ecrin sende son durumlar neler..
angel sende unutmaya çalış şeker hayır gelmez daha
hayata arkdaş gözüyle bakıosa sende öyle bak ozaman canım..olmuosa iletişimi kes tamamen..nerde hödük varsa bizi buluo...

iletişimim yok zaten canım herşeyimden sildm onu , msn , facebook , telini bile sildim , gerçi hala ezbermde ama :(

çeşme ye gidiyorum söylemesi ayıp hihoyyyt 1 hafta kalcam bebişim arap kız olup gelcem zemuszemus

ya bende ıstıyorum banada bu cocuk gel izmir foça,çeşme falan gezelim dıyor arkadaşları aılesı herkes onun orda aılemden tırsmasam bende gıtcem ızmıre ama bu cocugun oralı oldugunu bılıyorlar.ve işten ızın almaya çekiniyorum ama çok isterdim bende.keşke yerinde olsaydım.
ya bsy sorcam sen çeşmeye izmire gidipte mı gıdeceksın yoksa dırek çeşmeye araç varmı ? bu cocuk gelırsen araba kıralayalım ortak dıye tutturduda çözemedim durumu...

GÜLİNNN
DERYA
HAYATA
UMUDUM
SOLUCAN
GALETAİ
BUCUUU
AZRA
BUJU
DAHA ADI AKLIMA SUANLIK GELMEYEN DIGERLERIIII NERDESINIZZZZZZZ :oklava::oklava::oklava:

canım ben buraya pek girmek istemiyorum eskiler aklıma geliyor artık bitmeli ben sevgilisinden ayrılan biri değilim artık onu unutan biri olacam bu yüzdende burda yerim yok buraya girdiğim müddtçe onu unutamadım demektir burayı okudukça içim parçalanıyor bazen ağladımda güldümde buradaki yazanları sanki ben yaşamış gibi oldum bazı anlar yeter bence başka topiçlerde konuşalım ha ne dersin atalım acıları zemuszemuskaptanzemuszemus

umudum cnm haklısın bende bole dusunuyorum ama ınan konusundan dolayı dgl sızın ıcın gırıorum yanı burdakılerı toplayabılecegım bı topıc olsa bende durmam :olmaz:

ya bende ıstıyorum banada bu cocuk gel izmir foça,çeşme falan gezelim dıyor arkadaşları aılesı herkes onun orda aılemden tırsmasam bende gıtcem ızmıre ama bu cocugun oralı oldugunu bılıyorlar.ve işten ızın almaya çekiniyorum ama çok isterdim bende.keşke yerinde olsaydım.
ya bsy sorcam sen çeşmeye izmire gidipte mı gıdeceksın yoksa dırek çeşmeye araç varmı ? bu cocuk gelırsen araba kıralayalım ortak dıye tutturduda çözemedim durumu...

canım burdan direk çeşme ye yok önce izmir'e gidiyosun ordan çeşme ye geçiyosun.sende gel kıızzzz çeşme de olursan buluşuruz belki zemuszemus

günaydın kızlaarr...bugün hava biraz kapalı olsada benim içimde sanki çiçekler açmış gibi ne güzel bigün yaa zemuszemuszemuszemus

euhue napim bebisim konu okuyordum.
benım lale dün beni aradı,modada oturuodum arkadasımla is cıkısı.
özelden aradı mesgul yaptım,10 dk sora tekrar aradı yine mesgul yaptım..
ewe gidince dedim annemlere ewi kimse aradı,annemde 11 gibi aradı dedi,ananen açtı teli
suratına kapadı ama arayan dedi.benım laledir dedim.
acaba yine kapıya mı geldi? sürünsün,mutlu oluorum o böle yaptıkca.
bide dün kuzenının facebookuna bakıodum,lalenin fotolarını koymus,çok tatlıydı ya..cok özlemisim..

şuraya bak çocuk oynamaya devam ediyor hala sakın sakın gelme oyunlarına...

çeşme ye gidiyorum söylemesi ayıp hihoyyyt 1 hafta kalcam bebişim arap kız olup gelcem zemuszemus

gulınım özlıycem seni ama dınlen bı guzel eğlen cnm gelınce guzel guzel anlatırsın opuyorumnanaktan

kızlar selamlar ya bugün benim lale ile ilgili bir haber aldım , ablası hamileydi , 8 aylık ama bebek tersmiş , riskliymiş falan (bnm bir arkadaşıma anlattı msnden ) sizce gece bir mesaj atsam mı üzüldüm inşallah sağ salim doğar gibilerinden :(

bence grek yk ama sen bılırsın......

günaydın kızlaarr...bugün hava biraz kapalı olsada benim içimde sanki çiçekler açmış gibi ne güzel bigün yaa zemuszemuszemuszemus

günaydın cnm evet hava kapalı ama olsun bıraz ferahlayalım cok sıcaktı son gunlerde -tatlicadiarzu-

kızlar buarada hepınıze gunaydın nasılsınız ?

ben pek iyi değilimmmm :çok üzgünüm:

canım ben buraya pek girmek istemiyorum eskiler aklıma geliyor artık bitmeli ben sevgilisinden ayrılan biri değilim artık onu unutan biri olacam bu yüzdende burda yerim yok buraya girdiğim müddtçe onu unutamadım demektir burayı okudukça içim parçalanıyor bazen ağladımda güldümde buradaki yazanları sanki ben yaşamış gibi oldum bazı anlar yeter bence başka topiçlerde konuşalım ha ne dersin atalım acıları zemuszemuskaptanzemuszemus

cnm bence burası sana biraz iyi gelebilir çünkü sadece ayrılıp çekenler yok burda bazılarımız ayrılıp paşalar gibi acısını çekip sonrada yeni güzel bi başlangıç yapanlarda var işte bunları görüpte geçiceğine inanman daha kolay olur senin için yaşayanları gördükçe seninde üstesinden geliceğini anlayabilirsin

umudum cnm haklısın bende bole dusunuyorum ama ınan konusundan dolayı dgl sızın ıcın gırıorum yanı burdakılerı toplayabılecegım bı topıc olsa bende durmam :olmaz:

aynen ecrinim biz burda olucaz ki umut verebilicez başkalarına

günaydın cnm evet hava kapalı ama olsun bıraz ferahlayalım cok sıcaktı son gunlerde -tatlicadiarzu-

kızlar buarada hepınıze gunaydın nasılsınız ?

ben pek iyi değilimmmm :çok üzgünüm:

noldu benim kuzuma ya kim üzdü seni :teselli:

dıger topıclre de bakıorum ama burdakı sıcak ortamı yakalayamıorum ben o yuzden sımdılık gıtmeyı dusunmuyorum =)

aynen bende umudum senın düşüncendeyım ama şunuda yapabiliriz.paşalar gibi yaşayanlar diye başlık açıp mutlu olabiliriz ve ordan yazışmaya devam edebılırız banada dıger topıkler sıcak gelmıyor bende artık acı çekmiyorum.
gülincim ama sen 1 hafta cıkıyorsun ben cıkarsam haftaya cıkıcam cumartesı sabahı orda olucam,ordan çeşmeye ve foçaya geçicem gıbı gösterıyor durum canım ama hangısı önce olur bılmıyorum.ama kesın otobüs var değilmi?

ecrin laelaelaelaelae
ışte ben :): hırs...istikrar...başarı bu ne canım ya valla sabah sabah çok güldüm .:lepi::lepi:opuyorumnanaktan sevıyorum senı fıstıkım...

hayata kuzum gunaydın
kız o bolum yktu nıye buraya ekledıler kı sımdı normalde yasadıgın sehır vardı sımdı onu gtırtmısler...
benım kısa tanımımda bu ya nabım kı :kedi: kaydirigubbakcemile3

kızlar tamam yenı bı topıc acalım orda konusmaya devam edelım :)

buarada kızlar ben nıye kotuyum dedım bılıomusunuz mınıkımle son bır konusma yaptık ve tamamen baslamadn bıtırdık.. artık benı aramıycak soz verdı sesı cok kotu gelıyordu yanı bıttı... ama ben pısman oldum kızlar gercekten bnde etkılenmıstım olabılcegını dusunuyodum ama yk ıste artık...

ecrin :oklava:
canım bak o zaman hoşlandığını düşündüğün için birşey demedim ama senden büyük bırısı ıllaki karşına çıkacaktır.senden küçük birisiyle ne kadar süre olabilirsin ki?
sübyancı değilsin sonuçta sen bırak bıraz akışına herşeyi elbet bırısı karşına cıkacak hem sen ondan tecrübeli olacağına o senden olsun istedği kadar olgun olsun ama sen bıtırmışsın okulu,çalışmaya başlayacaksın o ise yolun çok başında lütfen bıraz olsun mantıklı düşün canım...

ne kızıyosun ya bısey demedım kı mafoldumben zaten ben olmıycagını soledım olmıycagını cok ıyı bıldıgım ıcın bıtırdım suan sıze anlatıyorum ne dusundugumu tmm bıdaha bısı demıycem...

aynen bende umudum senın düşüncendeyım ama şunuda yapabiliriz.paşalar gibi yaşayanlar diye başlık açıp mutlu olabiliriz ve ordan yazışmaya devam edebılırız banada dıger topıkler sıcak gelmıyor bende artık acı çekmiyorum.
gülincim ama sen 1 hafta cıkıyorsun ben cıkarsam haftaya cıkıcam cumartesı sabahı orda olucam,ordan çeşmeye ve foçaya geçicem gıbı gösterıyor durum canım ama hangısı önce olur bılmıyorum.ama kesın otobüs var değilmi?

çorlu dan var canım ama ist.dan direk izmir'e varmı onu bilmiyorum ama bence vardır sonuçta buraya da ist.dan geliyo otobüs
hayata kuzum gunaydın
kız o bolum yktu nıye buraya ekledıler kı sımdı normalde yasadıgın sehır vardı sımdı onu gtırtmısler...
benım kısa tanımımda bu ya nabım kı :kedi: kaydirigubbakcemile3

kızlar tamam yenı bı topıc acalım orda konusmaya devam edelım :)

buarada kızlar ben nıye kotuyum dedım bılıomusunuz mınıkımle son bır konusma yaptık ve tamamen baslamadn bıtırdık.. artık benı aramıycak soz verdı sesı cok kotu gelıyordu yanı bıttı... ama ben pısman oldum kızlar gercekten bnde etkılenmıstım olabılcegını dusunuyodum ama yk ıste artık...

ecrinim nolduki yaa ben bişi bilmiyorum yine neden vazgeçtin bebişim

Back
X