Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Ben acil çıkıyorum kızlar, misafir gelecekmiş akşam, ev dandini, gideyim de toparlayayım az... daha şirketteyim zira.. uslu durun .. öpüyorum hepinizi a.s.

saol fırtına dun gırdım daha once bulsaydım keske..konusunca ınsan daha cok rahatlıo cunku..

burası terapi merkezimiz..............
her zaman bekleriz.........
burada insan rahatlıyor...............
gerçekten......
ne derler dert ağlatır aşk söyletirmiş...
burda hem konuşıyoz hem aglıyoz hem gülüyoz...

facebook.uma ileti olarak yazcam bunu süpersin
kızlaarr ben geldiimm, tabiki de aramadım son 3 yıldır yaptığım gibi,zaten haketmiyor bunu,haketse bi dakika durmazdım,ayrılırdık saygıyı korurduk bilirimki bana değer veriyor,bilirimki insan gerçekten bi dakka durmazdım,yaşananlar bana yaşattıkları gerçekten çok kötüydü,princess'im: ben bu adamı 3 yıldır aramıyorum doğumgünlerinde, ve bi kez olsun şaşırıp niye aramadın demedi bana, içinden şaşırmıştır kesin beklemiştirde ama bana bunu hiç sölemedi canım,bana hiç yansıtmadı 5yılda sadece 2 kez kutladım onun doğumgünlerini geri kalan yıllardada kavgalıydıkzaten ama hiç demedi bugün benim doğumgünüm nie aramadın diye,içinden dediyse bilemem orasını,ha belki aklımın ucuna şöle bi düşünce geldi evet doğru bunu inkar etmiyorum,ya acaba bi msj atsam bahane olurmu?ama bunu yapmıycağımı bile bile aklıma geldi,zaten kendimde çok ii biliyodum mesaj atmıcağımı,benim bütün çabam onu tekrar kazanıp herşeye farklı bi yön vermekti,ilişkimize farklı bi yön vermekti,platonik aşkım olsa bu kadar üzülmezdim,ama önceden sevgili olup da sonradan bu duruma düşmek ve bidaha toparlayamamak en acı olanı..

canım yazdığını yeni okuyorum..........
çok haklısın hemde çok.........
sen gerçekten çok güçlü bir kızsın

canım bi önceki sayfadaki yazdığımı da okuyun,hayır aramadım :1hug:

ıyı yapmısın canım...arayıpta bır yerlerını cısırmenın geregı yok...bıraz kabaca oldu ama oyle yanı...bosver ınanınkı uzulmeyen degmezler...kaydirigubbakcemile

nan duygu ne işin var bu topikte senin..........:1closedeyes:
seni cinsellikte kaynatırken gördüm.:mymeka:yasakkelime
anam oralar sana zararlı
banlanacaktın az kalsın :dilcikar::icecream: .............

ne cınsellıg be canım fırtına...
işte bazılarının sorunları yok..laf olsun dıyemı dalgasınamı..ısgal edıyorlar..:mymeka:
yok bende burdayım sızınkı bır turlu benımkısı baska...

aman ya ben bıraz arkadan takıp edıyorum...
evdeyım anam aksam yemegı yok salata tutdurdu...
allahım yaaaa...
burda yemekten onemlı seyler var...bızımkılerde bogaz derdıne dustuler...

Prenses en iyisini yapmışsın canım...
Zaten umurunda olmayacaktı onun senin aramış olman,olan senin sinir sistemine olacaktı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…