- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
[sıze="3"]tatlıkıs çok iyi yapmışsın o pis sapık ruhluya gerekirse hattını değiştir tatlım uzak duröylesinden her pislik beklenir senin durumun bizimkilerden biraz farklıymış :44:[/sıze]
k.bakma canım ben biraz dobrayım seninkinin beklentileri çok farklıymış :26: öyle şeymi olur ya seven insan sevdiğine dokunmaya bile kıyamaz boşver hiç takma bile gerçekten değmezmiş bide askerden gelince dahada olgunlaşır diyorlar bunların her yeri olgun olsa ne olucak önce içindeki hayvana sahip çıkmayı öğrensinler!
haklıısın bende o yüzden öle yazdım canım keşke senin ki gibi faceden kızlar ekleyip ayrılma sebebim böle olsaydı diye
aynen katılıyorum.yok nerde bunda aklı daha çok başka yere gitmiş bunun ayı yaaman nese iyice sinirleniyorum kendi kendime deli oluyorum sonra ya
ssen neden ayrdıldın canım
galenia bizim yeniden olma gibi bişey söz konusu değil yani buna kendimi alıştırmaya çalışıyorum
hayatta herşey olabilir insan kaynanasıyla anlaşamaz kayınpederiyle eltisiyle görümcesiyle vs.
ama önemli olan bu durum içinde sevgine sahip çıkmak pes etmemek
Bak benim annem başta onu istememişti bana çok dil döktü ama ben anneme karşı çıktım dinlemedim annemi çünkü seviyodum ne olursa olsun pes etmedim
eğer ki o ilk fırsatta arayışa geçiyosa bitmiştir benim için tamam çok seviyorum ama asla kabul etmem
güvenim yok oldu bikere
bide ben benimkine adam değilmişsin dedim zoruna gitmiş beyfendinin
adam olsaydı kızları eklemeseydi de bende demeseydim
zeynep senin konunu okudumda seninkidemi facede kızları ekledibunların hepsi anlaşmalımı ya
siz sevgililerinizi ayrıldıktan sonra hemen sildinizmi faceden yoksa duruyomu :44: ben ona sinirlenince sildim hemen
silmesem ekleyemezdi ama dervişin fikri neyse zikride odur demişler ya içinde olan hertürlü yapar
ayyy kadın nerden çıktıysa :) nese bak ne anlatcam ben bugün manyaklığım tuttu onların ordaki ayakabıcıdan ayakkabı almaya gittim sabahtan :)hemde platform kırmızı böleafet bişe neyse etek giydim ayakkabıları denedim benim bacak boyum baya uzundur adam dediki bacakları güzel olanları çektiricem slayt şeklinde onların ayakabılı resimleri geçicek tvden dedi benimkide arkamdaydı normalde o tür ayakkabıyı hayatta aldırmazdı benden uzun oluyosun falan derdi tam gidiyodu he yani sizin prova mankeniniz mi olayım dedim gülerek adam valla öyle deniliyosa ol yani bi daha bulamayız falan etti ayakkabıları tabi indirmle aldım çıkarken dedi emin ol o dediğini yaparsan dahada düşücen gözümden galenia dedi güldüm yüzüne bakarak ya seninde gözünde ne çok kat varmış asansör gibi mübarek düş düş bitmiyo walla dedim resmen kudurdu ya :) çekti gitti ayy keşke yakın olmasakta görmesem
cevabın süpermiş yalnız.ne bozulmuştur hahaha
bozulsun walla hakediyo bana 2 kuruşluk değerin kalmadı tiksiniyorum lafları etti önceki sayfalarda vardır zaten eeee parayla değil sıraylave sanmıyorumki ona hergün galenia gibi mesaj atıp aşkım öğle yemeğine ne pişireyim diye sorup istediği şeyi yapmak için saatler harcayan bi kız daha çıksın.. onunla playstation oynayıp sırf o seviyo diye maç izlesin arkadaşlarına saygı duyup gece kaçta çıkarsa çıksın pürüz çıkarmasn hayır geç oldu çıkma hayatım dediğinde tamam canım sen nasıl istersen diyip sesini çıkarmayan bi kız daha çıkmıcak karşısına... ona koyan önünde uzun bi yol var vicdanını kaşarlarla bastırman dileğimle lafı olmuştur oh iyi demişim
zeynep bak ilk başlarda benimkide öyleydi çok üzülüyorum ölüyorum ağlıyorum seni çok özledim falan..daha sonra tabi ayrıldık ya onun rahatlığıyla hareket ediyolar nasıl osla bitti özgürüm gibisinden
neyse ben faceden sildim sinirlendim hatta msndende silmekle iyimi ettim kötümü bilmiyorum sanırım iyi oldu :44:
tatlım sen sevin bence benim ki benle çıkıyodu ya tutmuş kızlara çok tatlısın yok güzelsin.waaaww tüh tüh maşallah.yüzsüzz.insan bari kaldırır duvarından.resmen boynuz yedim yaa.hala aklıma gelince cinleniyorum.bir de bana diyodu ki sen benden ayrılınca ben snein hatırana saygı duydum kimseyle çıkmadım istesem yapamazmıydım.savunma şekline bak.bi de onu yapsaydın.birlikteyken kızlara asılmak daha dürüstçe bi davranış herhalde onun için.off delirdim yine.bak az önce özlüyordum üzülüyordum yerini sinire bıraktı...o var yaa bana nasıl yalvaracak daha özlüyorum seni bırakma nolur diye.görür o.arsızzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?