kızlar hepimiz aynı zaman ayrılmışız şubatta var bişey
bizde şubatın son haftası ayrıldık ama hep görüşür haldeydik hep beni çok özlediğini çok sevdiğini söylüyodu sensiz nasıl yapıcam falan
15 gündür koptuk kesinlikle msjlaşma görüşme konuşma yok ben kendim bu duruma getirdim oğlanın başının etini yedim hiç alttan almadım onu kaybetmemek adına bişey yapmadım
tam tersi hep ters ters konuştum
en sonunda tabi seni seviyorum ama bitti dedi
sevgililer günü gelsin diye yılbaşında belli saatleri bile saydım aşkım ilk sevgililer günümüz diye diye
hoş gerçi bizim ilk bayramımızda rezil olmuştu bende var bi cenabetlik sanırsam
ayisiltisi sende ayrıntıya gir canım gelişmeleri görüşüyomusunuz faceden sildinmi
kaşarları ekledimi
ayisiltisı ayrıntıyı bilemiyorum ama çok fazla bekar erkek yani bu sonuçta evlenene kadar seni bekleyemezki ben yapmıyorum dese bile inanmam..kuzeninin bunu söylemeside çok yanlış olmuş bence bak bende çevremde çoğu klişinin evli bekar nelerini biliyorum ama kimseye karışmıyorum
ben anlamıyorum aklında başkası varken nasıl bi başkasıyla beraber olabiliyo insanlar ben şuan en kralı gelse oralı olmam olamamAklımda hala o varken yapamam başkasıyla
tatlıkıs o facedeki uzun saçlı kız benim he hatları karıştırma
kızım siz varya galeniayla ikiniz yakında banlanırsınızKaptırmayın okadar kendinizi
Tatlıkız ben kızlar arasındada varım zaten ama facede gruplara hiç yorum yapmam binbir türlü insan var fotomuz falan var neolur ne olmaz
kızlarla alakalı bütün sitelerde gruplarda varımdır
Sabah akşam istediğiniz yerden devam ederiz maksat muhabbet olsun
valla kızlar kk face full açık facedende evli kız arkadaşlarım yazıyo kocasıyla tartışmış bilmem ne güzin ablayı geçtim vallaöbürü diyoki evlilik yıldönümüz geliyo kocama deki benim haberim yokmuş gibi bana tektaş yüzük alsın
şimdide faceden erkek arkadaşım yazıyo sevgilisiyle ayrılmışlardı bana diyoki neyapıcam ben işyerine çiçek bile yolladım kız nuh diyo peygamber demiyo diyo
çocukta bana diyo okadar yalvardım bi ayaklarına kapanmadığım kaldı üstelik hatalı olan kız
anacım diyorum çirkin şansı
bende 3 gün önce sevgilimden ayrıldım çook seviyorum ama unutmak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum çook zor
ya anacm dün bi bi taraflarımı üşüteyim aklıma gelmesin diye çıktım neler neler olmuş cankuşlar bana bayıldıgınız için teşekkürlerimi sunuyorum bende sizin yazdıklarınıza gülebilsem keşke :26: Iyice damar yapmışınız ben prova mankenliğine başlıyorum hayatım benim ellerimde yupppiii
Bu arada ayışıltısı hoşgeldin canım aramıza yeni ayrılan arkadaş unutucaksın içine sindire sindire yavaş yavaş anacım bizde burda olucaz bi süre sonra burda geyik yapıcak kıvama getircem ben sizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?