İnternetten ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanıştıgım birinden zaman geçtikçe, onu iyice takip etmeye başlayınca hoşlanmaya başladım.Ancak olmaz diye düşünüyordum.Bir süre sonra konuşmalarımız iyice ilerledi.Günün 24 saati konuşur olduk.Görüştük.Çıkmaya başladık, herşey çok güzeldi.Hatta bana aşık olduğunu söylemişti daha ben seviyorum bile demeden.Ardından biriyle konuştuğunu yakaladım.Yüzüne vurdum.Ancak aldatmıyordu beni.Ben onu böyle utandırınca benden kaçmaya başladı.Soğudu.Kavgalar, kıskançlıklar, onun kaçması, odunlukları derken gerçekten ayrılmıştık.Ancak beni özlüyordu.İletişim kurabileceğimiz yerlerden silmiştim onu ancak takip ediyordum yinede başkalarından.Sadece benim ve dostlarımın anlayacağı şekillerde özlediğini falan dile getiriyordu.Bazen de kıskandıracak, kızdıracak şeyler yazıyordu.Bende dönüp patlıyordum ona.Bu öfke krizlerimde iyice suyunu çıkardı ilişkinin ancak tek suçlusu da ben değildim.Neyse bir cesaret yüzyüze görüşürsek düzelir düşüncesiyle yanına gittim.Gitmeden mesaj attım facebookdan.Ancak çıkarken cevap verdiğini görmeyip oturdugu semtte onu saatlerce bekledim.Mesajında onunda beni özlediğini ve görmeye ihtiyaç duydugunu ancak bazı işleri (açıklamış) oldugunu yazmış.Dönünce mesajı okudum kızmadım haliyle ancak twitter sayfasına yazdıklarını görünce delirdim.Ben onu beklerken o kendini başka bir mekanda etiketlemişti.Benim onu beklememle dalga geçercesine bişeyler yazmıştı.Bende bastım kalayı.Beyfendi direk kıvırdı tabi. Ardından yemin ettim özürdilemediği taktirde dönmicem diye.Yüzüme gelip özürdileyeceksin dedim.Üç gün oldu oruçluyum işte kızlar.
Ay çok güzel yazmışsın hayatım.Çok teşekkürederim akıl verdiğin için.Ben onu ilk ayrıldıgımız anda faceden sildim zaten.Ama yinede mesaj atabiliyoruz tabi facebookdan biliyorsundur.Twitter'ımı kapattım başkasından da olsa takip edemesin diye.Formspringimde vardı.Ordan silemiyorsunda önceden baglantıya geçtiklerini, o yüzden direk onuda kapattım.Bir ay bekleyeceğim hiçbiyerden haberimi alamayacak.Hala gelmediyse intikam yoluna çıkacağım.Sence benim onu takip etmemde bir sorun var mı? Haberi olmuyor.Hiçbir şekilde de tepki vermiyorum.Benim için kötü mü?
emınmısın hıcbıyerden senın takıp ettigini bilmedigine..bak onemlı olan su..senonu unutmak istersen eger takip etmen senın ıcın tabıkı kötü..kesınlıkle bırak vazgec izleme adını anma derim..ama sanırım sen suanda sana gerı dönmesini istiyosun sadece..eger ögrenmıyosa bı zararı yok.ne halt yedıgını bilmen..kimi sevdıgını anlamanı saglar..belkı acın gördükce artar..ama farketmeden ıcınde daha kolay öldürürsün
önemli dgl cnm bişi olurssa biz burdayız :)Evet bende öyle düşündüm.Bilemiyorum.Çok teşekkürler canım...
Hahahhaha anladıkları dil işte
bencede bi erkekle ıkı gün yatakları ayır..bak kuzu gıbı ıstedıgını yapmıomu..annem öle dio :)
Oysa ki çok aşıktı beyefendi!!!!!!!!!!!!!!!! Çok seviyordu beni daha önce böylesini yaşamamıştı.Okadar masumdu ki gözleri inandım inandım!!!!!!!!!! Allah benim belamı verseydi de aşkımızı kurtarmak için kendimi yakmasaydım, ayaklarım kırılsaydı da yoluna gitmeseydim!!!!!!!!!!!!! Ama o görecek, beni kaybettiğine pişman olacak!!!!!!!!!!!!!!!
İnternetten ortak arkadaşlarımız vasıtasıyla tanıştıgım birinden zaman geçtikçe, onu iyice takip etmeye başlayınca hoşlanmaya başladım.Ancak olmaz diye düşünüyordum.Bir süre sonra konuşmalarımız iyice ilerledi.Günün 24 saati konuşur olduk.Görüştük.Çıkmaya başladık, herşey çok güzeldi.Hatta bana aşık olduğunu söylemişti daha ben seviyorum bile demeden.Ardından biriyle konuştuğunu yakaladım.Yüzüne vurdum.Ancak aldatmıyordu beni.Ben onu böyle utandırınca benden kaçmaya başladı.Soğudu.Kavgalar, kıskançlıklar, onun kaçması, odunlukları derken gerçekten ayrılmıştık.Ancak beni özlüyordu.İletişim kurabileceğimiz yerlerden silmiştim onu ancak takip ediyordum yinede başkalarından.Sadece benim ve dostlarımın anlayacağı şekillerde özlediğini falan dile getiriyordu.Bazen de kıskandıracak, kızdıracak şeyler yazıyordu.Bende dönüp patlıyordum ona.Bu öfke krizlerimde iyice suyunu çıkardı ilişkinin ancak tek suçlusu da ben değildim.Neyse bir cesaret yüzyüze görüşürsek düzelir düşüncesiyle yanına gittim.Gitmeden mesaj attım facebookdan.Ancak çıkarken cevap verdiğini görmeyip oturdugu semtte onu saatlerce bekledim.Mesajında onunda beni özlediğini ve görmeye ihtiyaç duydugunu ancak bazı işleri (açıklamış) oldugunu yazmış.Dönünce mesajı okudum kızmadım haliyle ancak twitter sayfasına yazdıklarını görünce delirdim.Ben onu beklerken o kendini başka bir mekanda etiketlemişti.Benim onu beklememle dalga geçercesine bişeyler yazmıştı.Bende bastım kalayı.Beyfendi direk kıvırdı tabi. Ardından yemin ettim özürdilemediği taktirde dönmicem diye.Yüzüme gelip özürdileyeceksin dedim.Üç gün oldu oruçluyum işte kızlar.
Burda anlattım canım.:26:Yahu kendimi tutamıyorum.Öfkemi kontrol etmekte hep zorluk çektim zaten.Birde benim olmasını okadar istiyorum ki.Hırsımdan kendi kendimi yiyorum resmen ya.
:95:
OOOF!Hem çok yakışıklı, hem çok bilgili, entellektüel.Herkes peşinde koşuyor.Uyuz oluyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm:95::95::95::95::95:
cnm yakısıklı oldugu ıcın bece hayranlık var sende..askla bunu karıstırma..asık olmk ıcın yasanmıslıklıklar lazım..sızın ılıskınınız nkdr sanal nkdr gercek ben pek anlayamadıgım ıcın yorum yapamıyrm..cok klasık olcack ama bence karakter onemlı...nkdr cıkttınız nkdr gorustunuz..bnlr onemlı bence..nlr yasadınız..bizim diyebiliceginiz hangı anılarınız var..en ck hangı yemegı sever annesı babası nsl ınsanlar neylerden korkar vs..sen nkdr tanıyosun o nkdr tanıyo..bnlar onemlı..siizn ılıslkınız brz kafamı karıstırdı..ıntrnet askımı dglmı anlayamadm pek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?