Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

şimdi ben bu çocuğa bişey yazıcam ama yazamıyorum neyse okuyan herkes en az içinden bir kere demişsir.oozamn anlaştık..

bende ayrıldım hatta bugün oldu olay ve ben şuan şokta olduğum için hiçbişey hissedemiyorum bomboş içim.
kızlar lütfen bana bir akıl verin benim şöyle bir sıkıntım var. Diyelim ki kötü bir gün geçirdim herşey üst üste geldi işte o zaman hemen o pisliğe mesaj atıyordum ve bana sevgi göstererek gönlümü alıyordu( kavga ettiğimiz dönemler). Ama şimdi tamamen bitti bana ne hakaretler etti ben dönüp yine mesaj atarsam yüzsüz gurursuz bir insan olurum. Ama dertlerimi anlatıcak başka hiç arkadaşım yok. Herhangi biriyle paylaşsamda ya boşver diyorlar ya 3-5 gün sonra ilgileniyorlar. Ben bu kişiye mesaj atmamak aramamak için ne yapayım akıl verin nolur

Canım bendea ayrıldımm hemde 4.buçuk yıllık sevgilimden ve bugün 3. Gün oldu ben ayrıldığımız gün hattımı kırdım ve sahada yeni bi hat almadım daha öncede milyon kez ayrıldık barıştık ama artık bitti.benden sana en büyük tavsiye bişiy baştan olmuyorsa zorlama er ayda geç bitiyor çünkü ayrılık kolay şey değil hep anılarla dolu yıllar gözünde insanın ama şunu unutmayalım ki onlar hayatımızda yokkende biz yaşıyorduk mutluyduk onlardan sonrada olacağı er ya da geç bırak artık elin telefonda olmasın bi beklenti içinde olma o yüzden teli kendinden uzak tut..

okadar haklısınkı bız dıye ıkı ozur diliyor affediyoruz ama sorunlu gide gide nereye kadar sonra zaman geçtikten sonra ayrılıyon bakıyon elınde koca bir hiç....

okadar haklısınkı bız dıye ıkı ozur diliyor affediyoruz ama sorunlu gide gide nereye kadar sonra zaman geçtikten sonra ayrılıyon bakıyon elınde koca bir hiç....

Ahh canım ALlah hepimizin gönlüne göre versin eğer onlar hakkımızda hayırlı değilse olmasın diye dua ediyorum ben hep ve hayırlı değilmiş ki ayrıldık aman artık geriye değil önümüze bakalım

bide yüzsüz yüzsüz suçlamaları yokmu delı oluyorum vıcdan rahatlığı yapıyor

bu bizim ilk ciddi ayrılığımız ve son sanırım. çünkü hep barışmak için uğraşan ben iken şimdi umrumda değil ve bu mesajı yazdığım günden beride mesaj atmıyorum. hatta o attı çok şaşırdım. Ama hiç sevinmedim yada aa barışırız herhalde diye düşünmedim ilk defa... Biraz ayıp olucak ama gerçekten ağzıma etti yani kimse bana böyle kötü davranmamıştı şok oldum diyorum ya hala şoktayım bir insan bana nasıl bu kadar kötü davranabildi hemde bu insan en değer verdiğim kişiydi.. O yüzden affedemem ancak kapımda köpekler gibi yatcak ağlayacak ama tabi öyle bişey yapmayacağına göre :)) bitti bu ilişki.

Kulübün sahıbı geldi, çekilinnnn :))

Acı aşkı olgunlaştırıyor kızlar, 5 senenin sonunda çaktım ben köfteyi :) acı çekmekten korkmayın he mi

bu konunun hala aktif olduğuna çok şaşırdım
yıllar yıllar önce ne yazardık buraya peeehhhhhh

Şimdi nasılsın ayrıldığın kişiyle birleştin mi ya da başka limanlara yol mu aldın geçiyor demek ki herşey :)

hala bir sevgilim yok
ama herşeyler geçip gidiyor kuzucum yaa, ölüm acısı bile geçerken sevgilisizlik de neymiş
yeterki sağlığımız yerinde olsun

hala bir sevgilim yok
ama herşeyler geçip gidiyor kuzucum yaa, ölüm acısı bile geçerken sevgilisizlik de neymiş
yeterki sağlığımız yerinde olsun

Aynen ya geçen sene bu zamanlar diplerdeydim şimdi ise hiç yani çok öle umrumda degil. Ama hala içimde bi bedel hesap ödemeli hissi geçiyor elimde degil. Aslında affetmek önüme bakmak umursamamak istiyorum hiç olmamış gibi yani. Olacak inşallah.

tanış hoşlan umutlan sw ol ayrıl-tanış hoşlan umutlan sw ol ayrıl.... bu böyle kaçıncı bende sayısını unuttum. oyuzden artık ayrıldıgımda gülüyorum. egleniyorum artık,, ağlıyayım diyorum yok gülme geliyor hemen. çünkü gerçekten komik..bende artık gırgıra vurdum..
benden bi bok olmaz benle zaman kaybetme dedi gitti :))))) bende byeee dedim

sorarım size ben napiyim şindik. benden bi bok olmaz diyen bu adamdan cok hoşlanıyor olmama ragmen unutup baskasınamı bakayım ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…