Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

zekilik konusunda pek emin degilim be canim.... :ecrin_bebek:
bence sen bu numara bir daha ararsa ac...
tamam noyu bilmiyorsun ama acmazsanda hic bir zaman kim oldugunu ögrenemiyeceksin....

bunun b.. olmadığını düşünmemin bi sebebide şu
biz 12sinde ayrıldık.. 24ünde aramış bu.. benim cebim kapalıyken aramış. bana sonradan msj geldi.
o dönem b.. bana çağrı dahi atmıyordu.
köşe bucak kaçıyordu.
yani tutup aramazdı.
bu alakasız bi sapıktır gibi geliyor. çok sapık var bu numaramda..

geldim yine burda görünüyordum film baktim
simdi melisa cayi yaptim kendime
canim teyzenin mekani cennet olsun
mona pisada yatmis

kim arar bu saate ya bende diyorum mail yerine bi telim calsa ama yok iste

ben de son cümlesine istinaden demiştim... hani ne diyeyim filan gibi... sanki arkadaşın sana bişiler söylesin istedi gibi düşünmüş...

ben geldim ya ben yokken neler olmuş okucam ama biride özetlerse sevinirim bende bi değişiklik

valla güzelim neler olduu ;

biz biraz kaynattık... arada güldük ; arada melankolik olduk filan...
jelibonuma mailler atıyor eşşek kafalısı... merak ettim diye ama aramak aklına gelmiyor işte...
princessinki teyzesinin vefatını öğrenmiş... bakalım arayacak mı... en azından adam gibi biri olduğunu umud ediyoruz...
monapisam ayrılsam diye düşünüyor...
başka da bir değişiklik yok benim hatırladığım...

ben de son cümlesine istinaden demiştim... hani ne diyeyim filan gibi... sanki arkadaşın sana bişiler söylesin istedi gibi düşünmüş...

bende öyle hissettim.
hani d..ye slm söyle falan desin diye bekledi gibi olmuş.
yada d.ye başsağlığı dile benim adıma falan gibi..
ne diyim demiş.

ya kızlar beni araması bana öyle kolay gelmiyor ya..
yani yaşadıklarımızı bildiğim için.
onun bana saydıkları benim ona saydıklarım..
yani arayıp aa başın sağolsun diyemez gibi..
tek düşündüğüm şu. anlık boşluğuna gelicek. yani bi anlık vicdan.
lan ben kıza neler yaşatmışım diye düşünüp herşeyi bırakıp arıcak. tek bu..buda bugün yarın olacak gibi gelmiyor.

ne var sanki ararsalar öyle degilmi basin sagolsun dese bu ölüm ya baska bisey ne olursa olsun

yada mesela benimki belki cok hastayim ne bilim bi ara ya bi ara ne bicim adamsin bi alo dee bana mail atacagina ya

yanlis adamlari sevmisiz galiba gercekten üzülüyorum

cidden jeliboncum..
varya sokağa çıksak. bi kişi bulsak, ya teyzem vefat etti dediğimde arar ya..

sevdigim insan yok artik

hic birsey artik sanki

yanimda yok

ya ben onu farkli sanmistim cok inanmistim

hic bir farki yokmus böylelerinden sokakta cok var yaaa

özelligi yok artik

o cok kötü iste yaa o bendede oluyor disari filan cikiyorsun iyiyim filan diyorsun bi bakiyorsun ayni cok dokunuyor insana :1hug:

ya aslına bakarsanız ben benimkini hiç ama hiç aramayı düşünmüyorum... ama bunda terkedilen olmamın payı da var... ama o da beni aramasın istemiyorum...

ayrılmışız biz ; bitmiş işte ... bundan sonraki hayatımda bana ne destek ne de köstek olmasın... yani ben de ona olmayayım... yokum ben onun için... o da benim için yok artık... içimde elbette var ama ... hayatının 2 yılını yok saysın... :1closedeyes:

offf be canim okurken icim acidi ya.... senağlama
bu yasadigini bende defalarca yasadim....
ama aglamak iyi geliyor ya insanin ruhu temizleniyor...

canlarım bitanelerim benim sizlere mutlu haber vermek için burdayım....hepiniz durumumu neler yaşadığımı biliosunuz....hepinizz bu zaman zarfında benım yanımda oldunuz bana destek werdınız....ewet erkek arkadaşımı son kez affettim ve bir daha denemeye karar verdik....bu kararrı almamda erkek arkadasımı cok sewmem ve sureklı bana kendını affettırmeye calısması sebep oldu....onu affetmeyecektım numaralarımı degıstırdım msnımı degıstırdım ama kapıma geldı evimin önünde yattıarabayla... uzunca konuştuk şartlarımı söledim sözler verdi annesinin üzerine yeminler etti üzüldüğünü ağladığını gördüm.....yapmasını gerekenleri söledim yaptı...kendını affettırmeyı basardı .....şimdi mutluyum ...çok üzüldüm çok stres ettim bazen dalgaya aldım ama sonunda mutluyum...inşallah hepiniz istediğiniz sewdiğiniz kişiyle mutlu olursunuz....sıkıntılı günlerimde yanımda olan arkadaşlarıma çoook çook teşekkürler ediyorum...şunu unutmayın bu erkeklere iyilik yaramıo eğer onu kazanmak istiosanız onu sildiğinizi görmesi gerekir ancak ozaman erkek peşinize düşüo ...sürekliağlayıp sızlayıp onun peşinde olursanız sizi önemsemio....herkese çok teşekkürler darısı sizin başınıza

black canim cok sevindim....
insallah bundan sonra hersey istedigin gibi olur güzelim....
insallah senin gibi (ve benim gibi) herkes mutlu oldugunu yazar buraya....

hep öyle oluyor canım... tam da kendini çok güçlü hissederken birden içinin acıdığını farkediyorsun... o zaman sanki hiç geçmeyecekmiş gibi geliyor bu acı ve daha da çok yanıyor canın... ama yavaş yavaş mutlaka geçecek... sen gez ; dolaş ... o garip anlar gelsin ara ara ; sen de bunu normal karşıla... :teselli:

Ayyyyyyyyyyy blackkkkkkkkkk

harika bir haber bu gülüm

çok sevindim senin adına

inşallah o sıpa aklını başına almıştır da bir daha sana bunları yaşatmaz

çok sevindim yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…