zekilik konusunda pek emin degilim be canim.... :ecrin_bebek:
bence sen bu numara bir daha ararsa ac...
tamam noyu bilmiyorsun ama acmazsanda hic bir zaman kim oldugunu ögrenemiyeceksin....
bu arada böcüküm haklısın arkadaşımı başından savmak ister gibi konuşmuş.
çünkü arkadaşım bi yerde şey demiş. daha ilk başta.
konuşmak istemiyorsan ben rahatsız etmeyim demiş.
b..de yok neden konuşmayım gibi bir şey demiş..
sonrada arkadaşım devam etmiş işte..
ben geldim ya ben yokken neler olmuş okucam ama biride özetlerse sevinirim bende bi değişiklik
ben de son cümlesine istinaden demiştim... hani ne diyeyim filan gibi... sanki arkadaşın sana bişiler söylesin istedi gibi düşünmüş...
ne var sanki ararsalar öyle degilmi basin sagolsun dese bu ölüm ya baska bisey ne olursa olsun
yada mesela benimki belki cok hastayim ne bilim bi ara ya bi ara ne bicim adamsin bi alo dee bana mail atacagina ya
yanlis adamlari sevmisiz galiba gercekten üzülüyorum
canım inanırmısn 1 aydan beri ilk defa bugün güzel vakit geçirmiştim dışarı felan çıktım vs..sinemaya yemeğe felan gittim sonra komşuda otururken birden ağlamaya başladım hüngür hüngür bugün hep güldüm eğlendim sandım meğerse kendimi kandırmışım bağıra bağıra ağladım kimisi okudu dua felan sakinleştirici aldım eve çıktım işte...oofff
princessim işallah arıcak dua edicem sana güzelim:Saruboceq:
ne var sanki ararsalar öyle degilmi basin sagolsun dese bu ölüm ya baska bisey ne olursa olsun
yada mesela benimki belki cok hastayim ne bilim bi ara ya bi ara ne bicim adamsin bi alo dee bana mail atacagina ya
yanlis adamlari sevmisiz galiba gercekten üzülüyorum
canım inanırmısn 1 aydan beri ilk defa bugün güzel vakit geçirmiştim dışarı felan çıktım vs..sinemaya yemeğe felan gittim sonra komşuda otururken birden ağlamaya başladım hüngür hüngür bugün hep güldüm eğlendim sandım meğerse kendimi kandırmışım bağıra bağıra ağladım kimisi okudu dua felan sakinleştirici aldım eve çıktım işte...oofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?