Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

walla jeliiiiiii...bu topiğin en çok arayan ve mesaj atan şahsı olarak..eğer aramada yada mesaj atmada olsaydı keramet şimdi nikahımız kıyılırdı.....anlatabildimmi canım benim...sertabın bir şarksı vardı...
'''sen sandığım belki benim yüreğimdi..iyki dönmüşüm yolun başından'''canım jelim o sadec vicdanını rahatlatıyor sana mailler atarak senin bedduanı almak istemiyor..allah korusun bişe ypasan kendine suçlu doğrudan o olacağı için...offff çok mu saçmaladım...
ama o yaratıklar öyle napiiim...

sen bana de bakem soğuk mu seyhan gerçekten sende bana mı vicdan yapıyon bıcırık :)
canım ailem başlamak üzre az sona kaçıcam bende (

mint valla soğuk ..rüzgar ötüyor valla düşün öyle soğuk..işte niye inanmıonki senin lalen bugün üşüdü:))))

mint valla soğuk ..rüzgar ötüyor valla düşün öyle soğuk..işte niye inanmıonki senin lalen bugün üşüdü:))))

Ne uğraşıyon sen bakem benim lalemle (
üşümesin üşümez zate arabadan inerken eve girmek için belki bi ihtimal oda aklını başına getirmeye yetmez :)) sibiryada bırakçam ben onu
Tatile sibiryaya gidelim dicem anca biter işkolikliği lalemin
yalnız bıcırcık iyiki seviyorum hemşerini yoksa sevmesem ne işkenceler planlıcam allah saklasın valla

mint valla adanalı olurda sevilmezmi be....cinsi farklı ama adanalılar yürekli mert olur..az bi kro olabilir ama..delikanlıdır..inşallah tabi:::))

Son düzenleme:
öyle zaten lalem benimde işte bakma bizim mizaçlarımız uyuşamıyo bazen bide yaş gereği yontulma devremiz cilalı taş devrine geçmiş :))
ondan mütevellit anlaşamıyoruz bazı zaman dilimlerinde
yoksa sorunlu bi insan değil kendisi herkesin bi kusuru olur benim telefon kusuru var ...
işte manyak gibi telefonla konuşunca bizede avucumuzu yalamak düşüyo

canım ailemi unuttum kızlar ben gidiyorum ...
jeli üzme kendini seviyosun tabi bunu kınamıyorum ben ona kızıyorum sadece
sev ama arama yavaş yavaş unutacaksın , iyi olacaksın
bu arada bıcırcık sende güçlüsün ama daha güçlü olursun inşallah görüşürüz canım benim öpüyo ablan seni

jeli biliyorum canım kolay değil ..ama senin yaşadıklarını hepimiz yaşadık farklı zamanlarda...fakat seni bayan olarak biz çokiyi anlıyoruz..ve yanındayız...fakat bu bitti diyen insana karşı artık sende tavrını koy..seni düşünen insan gerçekten seni gurbette üzmezdi..belki çok iyi bir insan yaşadıklarınızı sadece sen anlarsın...fakat tavrını koy..

haklisin canim tavrimi koymam gerek cok zorda olsa

belki biseyleri kurtabilirim diyemi böyleyim bilmiyorumm

sen nasilsin peki su an ? atlatinmi

ben iyiyim tabiki günler geçtikçe biraz daha içimden atıyor hayata adapte oluyorum..ama benim içimde bir nefret var o insana karşı jeli... belki ondan bu kadar güçlüyüm.. allah dermansız dert vermesin..sende başarabilirsin..onu kalbinden ancak nefret duyarak atabilir ve yaşamına devam edebilrsin...
çünkü sadece kendini kandrımakla geçer günlerin...

aslinda bende cok kizginim belki bu zamanla nefrete dönebilir su an msni acsam engeli kaldirsam gelse hicte iyi konuscagimi sanmiyorumm

bana sacma sapan mail atmasi yok sinir krizi geciriyorum demesi ama telefon etmemesi beni aptalmi saniyor

ayrica daha bir ay öncesine kadar seven birden sevgim bitti diyor hep kendini acindirdir aynen o günde ben iyi degilim ben kötüyüm yok aileme gitmedim su bu

ya ben ne cektim allah bilir

jelibonum..seni seviyorum dediğinde gerçeklik oranını nerden bilebiliriz ki..yalandan kim ölmüş...dimi..
biz hemen her söze inanıyoruuz yufka yürekliyiz ya ondan yazık diyoruz..ama işte zaten ondan hep onlar kazanıyor bu artık bir nevi yarışma...kazanmak için oynuyouruz..ben benimkine ilk başlarda inanmazsın ama hakaret bile ettim çok çirkinsin gibisinden ne dalgalar geçmiştim..bırakmadı peşimizi...taakii onun esiri olan duygularımıza teslim olana kadar.onlarda biliyor bir kızın neye inanacağını...

kızlar yaaa
bir şey diyecem sizce bunlar bizi üzdü ya..........
en serseri olanı bile vicdan azabı çekermi.........
ve ahlarımızı aldılar ya.... karşılığını alırlarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…