Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sen yıne allahın sevgili kuluymuşsunda
en acısını yaşamamışsın........
Benımde kaderim boyleymış demekki.........
çok kötü oluyor değilmi
egem

Hem de nasıl...O kadar acı ki...

Senin yaşadığın benimkinden daha beter...Ama benim olayın bir de önceleri var...

Pek bi vukuatlıyız yani...

Kızlar biliyor musunuz,ben ilk defa hayatımda birisine beddua ettim...O da bu kişi oldu zaten...

bizler variz cnm yaninda olamasakta derdini paylasiyoruz..insallah yeni yasin ve yeni yilin sana bütün dileklerini ayagina sunar daha ne diyeyimki:1hug:

çok sağolasın canım benım

çok sağ olun arkadaşlarım.....
Iyiki varsınız......
Aynı dilek ve temennılerımı size sunuyorum

fırtınam.. canım inşallah bu acıların hepsini unutturacak biri çıkacak karşına..
başını omuzuna koyucaksın..
ya bi zamanlar çok çektim. ama bi şansım daha olsa bi daha aynı şeyleri yaşar sonunda yine sana kavuşurdum diyeceksin..
Allahım sana bize göstersin o günleri..
söz düğününe gelip göbek atıcam(ki oynamayı bilmem) kız tarafıda sapıtıkmış derler ama olsundelikafadulden

ya bi insan sevdigi kisiye nasil gidipte baskasiyla evlenicem ama sen hep kalbimin bi kösesinde olucaksin diyebilirki...(hayatimi mafeden serefsiz demisti bunu)senağlama

Onu çoğunluğu söylüyor galiba...

Benimki de o kadar olaydan sonra tuttu bana arkadaş kalalım dedi,ben iyice dellendim...

Kız ben de gelirim...Karşılıklı oynarız...Hatta fırtına yı da alırız üçlü olur delikafaduldendelikafadulden

gidersin princess koşa koşa gidersin.....
O acı bir şeye benzemez...
Allah onada uzun ömür versin.
Genç yakışıklı çocuk.
Umarım hatalarını anlar...
çunku bizim işimiz ancak dua ile olur......
Bakın onlar beraberken onlar için saçımızı süpürge ettik ama onlar kıymet bılmedi......
Inş yoklugumuzda anlarlar bizi.........
O yuzden dua en guzel yoldur
dün de beni garip bir numara aradı...yarın araştıracağım bakalım kimmiş...

kim acaba çok merak ettım....
Bir keremı aradı......
Yada aradı sesını duyunca kapattımı
özel numaramı......

Onu çoğunluğu söylüyor galiba...

Benimki de o kadar olaydan sonra tuttu bana arkadaş kalalım dedi,ben iyice dellendim...

tövbe ya rabbi yaaaa bide kankardesi falan olalim deseymis madem...manyak bunlar yaaa erkek degilmi iste topunun köküne kibrit suyu.......

princesss...
ayy ben senin hikayeni yeni duydum ama valla çok şaşırdım ben ne kadar safımhiçbi olaydan ahberim yok ya..belki benimkide sözlendi..evlenmek üzere nerden bilim..
vay çakal adam..allah seni mutlu edermi hiç benim gözyaşlarım seni ömür boyu boğacak haberin yok...gez bakalım gez sen...

kız ben de gelirim...karşılıklı oynarız...hatta fırtına yı da alırız üçlü olur delikafaduldendelikafadulden

inşallah kızlar hepinizi davet ederim.......
Inşallah hepimiz mutluluktan uçtugumuz haberlere haber bırakırız.....
Inşallah hepimiz mutlu oluruz

Sırayla gideyim

İki defa arandı,arka arkaya...

Numara açık...538 li bir şey...

Ödemeli arama olduğu için açmadım...

onu çoğunluğu söylüyor galiba...

tövbe ya rabbi yaaaa bide kankardesi falan olalim deseymis madem...manyak bunlar yaaa erkek degilmi iste topunun köküne kibrit suyu.......

nasıl boyle duşunurler bende onu anlamam........
Birde sen daha iyilerine layıksın derler ve giderler...........
Yada arkadaş kalalım her an yanındayım derler........
Külliyen yalan

nasıl boyle duşunurler bende onu anlamam........
Birde sen daha iyilerine layıksın derler ve giderler...........
Yada arkadaş kalalım her an yanındayım derler........
Külliyen yalan

Arkadaş kalma olayında,bir şekilde bizleri hayatlarında tutmaya çalıştıklarını düşünürüm ben hep...

Yahu madem hayatından çıkaramıyorsun,neden bu saçmalıklara girersin...

canım benimm.. benim hikayede bişi yok..
sadece benim terk edilişim var..
peki sende ne var ne yok.? en son mesaj atmıştı??
takipteyim ama çok yazmadım konuna?

Arkadaş kalma olayında,bir şekilde bizleri hayatlarında tutmaya çalıştıklarını düşünürüm ben hep...

Yahu madem hayatından çıkaramıyorsun,neden bu saçmalıklara girersin...

onlara baska heycan lazim güzelim biz bogduk ya onlari özgürlüklerini ellerinden aldikya o bakimdan yaniii

muhakkak tahmın etmıştır canım........
görmüştür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…