Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Kızlaaaar sildim ve engellediiimmmmmmmmmm :içelim: 1 şişe bitti bu arada, başka içcek bişiyim yok annemdenmi aşırsam acaba :dance:

Kuzuuum geliyormuş... senağlama ... annemle giricem yılbaşına demiş... bohhhuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... çok duygulandım yaaaaaaaaa senağlama

kızlarrrrrr..benim boynumda süsler pırıltılı şaklara var allahhh.2009 u bekliyorum..teyzemdeyim halay çekiozzzzzzzz:)))))))))))))))))),lalalallalalalallala:teytey::teytey::teytey::teytey:
nice yılaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:dance::dance::dance:

Yaa bu çocuklar böyle telef oluyorlar arada işte yaaaa :çok üzgünüm:

Kızlar.. siz siz olun... adam olmayan biriyle birleştirmeyin hayatınızı.
Beni görün de ibret olsun size, olan o gül gibi suçsuz çocuklara oluyor.
Doğru insanı seçin.. sizi üzeni ağlatanı bırakın, acımayın, düşünmeyin...

Harcayın... ömür bir tek sizinle ve onunla geçmiyor çünkü...

Bir ömürden bahsediyoruz... çocuklardan yeni hayatlardan... çok zor

Olmuyorsa bırakın kızlar, yüreğinizden bırakın..

Daha doğmamış evlatlarınızı düşünerek bırakın, körlemesine koşmayın bir hayalin peşinden... aşk her şeyi çözmüyor, keşke çözse... aklınızı mantığınızı bırakmayın elden.. nolur kızçelerim.... gözünüzü seveyim...

cok korkuyorum gercekten yanlis bir evlilik ve sonuclari aklima gelince cok korkuyorum....
hep derim allah insani sasirtmasin...
olmayacak bir duaya amin deyip yillarca onun acisini yasamak istemiyorum....

hadi hadi kapıyı açtım bekliom hepinizi hepinize özellikle kaynana dili ayırdım öttürek lülülülülülü
çiğ küfte yapacaz hadi gelin yılın son acısını yiyelim..kapıyı açtım bekliooommmmmmmm
:teytey::içelim:

işte gecenin en büyük güzelliği.... evlat!!! monacım benim bi evladım yok ama anlıyorum senii taa içimde duyuyorum içim titriyor..... güzelliğği öp benim içnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…