Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Her şeyden ders alıyoruz

Bizim en büyük hatalarımızdan biri susmak,pusmak...

Kendi adıma konuşayım,bu hatayı çok yaptım...

Biz sustukça bu laleler iyice yayılıyor

Dişimizi göstermemiz gerek

aynen sana katiliyorum canim...ne geldiyse basima zaten hep susmaktan onu kirmaktan korktugum icin basima geldi...bilseydim tepeme cikacagini hic susarmiydim yaaaaa dirdir ederdim durmadan kafasini ütülerdim vallakaydirigubbakcemile2

haklısın canım..iki saat beni delirtti öldürecem mektup yazıyorum şöyle böyle...sonrada hadi git yat dedi durdu..hadi canım ciğerim kıyamadım gene sonuçta dostuz arkadaş yanımızda mevcut alttan aldım.nefes alamıyorum ölüyorum dışarı çıkıcam demesine rağmen aman üşütürsün ankaranın ayazı şu bu derken seninki sesi kesti.yazıyorum parçalıyorum kendimi iyimisin ses ver şöyle böyle yok anam..hadi dedimn hakkaten hava alıyor msn düşmüşüm haberim yok..açtımda ne görem seninki uçmuşş...al işte hepsi aynı..salaklığıma doymayan...dudağımda uçuk çıktı 2 saatte...bir daha yermiyim...feci oturdu..

bizi sevmekten korkan hadi sevdi diyelim benim sorumlulugumu almaktan korkan adammmm kendini öldürmekten hayli hayli korkar öte taraftaki günahlarin hesabini nasil vericem diye...
tövbe ya rabbi ya,.,,
bunlar neden hep bos konusurlarki...
ben bi kere dedim kendimi öldürecem diyeee
onun gözünün önünde bileklerimi kesmis bi insanim ben...
ama öldürmeyen allah öldürmüo...

hahaha ben öle bi ictimki sadece bombalarin patladigini hatirliyorum baska bisi aklima gelmiyor

Back
X