Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

Söz Bitti

Yarından haber yok dün bitti
Saatler son günü çalıp gitti
Yeminler yaşlandı dudaklarda
Düğümlendi derken söz bitti

Vagonlar bir dolup bir boşaldı
Kuruyan gözlerim yine yaşardı
Sarardı sırayla fotoğraflar
Ne hayatlar içimde kaldı

Unutursun için yana yana
Unutursun ölüm sana bana
Zaman basıp kanayan yarana
Unutursun... Unutursun...

nakarat nasıl :teselli:

Kızlar durun yaaa... en tazeniz benim an itibariyle... 3 saat 20 dakika olmuş yav ağlatmayın beni şimdi... valla bak susturamazsınız daha... zaten tansiyonum fırladı...döverim he

yok kıs ben şaka yapıyom ne cigara içerim ne de içki öle bi melankoli yatım işte..gülün gülün.....:teytey::teytey:
geçmiştede şu halinizi yaşadınız n eoldu yeni biri çıktı karşınıza havalarda uçtunuz(bende)..içime doğuyor burdaki herkes aşık olacak şimdiden biz yeni topiği hazırlayalım yatay geçiş için...hihoyyyt

Actım ıste kum gıbı cıgara yok ama

öküzüm dıye aglım sımdı ah be nıye öyle maıl attın dıye aglım

jeli bi pişmanlık sezdim sanki ben sana demiştim jeli ya..atma die dinlemedinki kuzu...olsun ama hiçbişe geç değil bundan sonra yapmazsın..:teselli:
prenses 006 dinlese bari inşallah özür dilememiştir...:bbo:

acıktım acıktım...ne yesem pişirsem ki..cokacimcoook

evet canım yaa... bunun geçeceğini bilmek ve buna inanmak bile kolaylaştırıyor herşeyi... biliyorsun sen zaten ara ara duygu karmaşası yaşayacağını ; ara ara hissizleşip ; ara ara dibe vuracağını...

insan bilmediği şeyden korkar zaten... ben "ilk ayrılığım nasıl geçer bu acı bilmiyorum" diyordum hatırlıyor musun ? ama artık biliyorum... aynı şekilde yaşamam birkez daha... senin için de geçerli bu...

diliyorum ki en acısız şekilde geçsin bu süreç... dilerim ki göreceğin çooook güzel günler hemen kapının dibinde seni bekliyor olsun... bir adım at ve o sihirli dünyaya geç yerimseniben

Jeli valla kızma bana ama seninki de harbiden salaaan önde gideniymiş yaa...
Bi sürü mail attı, yok senin için bu kadar basitmişmiş, yok sen de demek ki istiyormuşsun, yok sinir krizi geçiriyorum yok bilmem ne...

Bence var ya rüyasında bile senden öyle bir cevap geleceğini ummadı o..
Gelince de çamura nasıl yatarım nasıl yatarım deyip bulabileceği en saçma sapan bahaneye sığındı...

İşine gelmedi kısacası... daha halen doktora gittin mi onu soruyorum diyo lale yaaa...
O kadar merak ediyoduysan arasaydın pabucumun aşığı yaaaaaaa......

Az aha yağsın bahçeye çıkıp kardan adam yapıcam ben...

ya benim ünv.de aşık olduum biri vardı 3 yıl boyunca... ama çok yakınımdı... platonik takıldım... ama çok iyi biriydi; çok severdi beni de ama arkadaşca... beyaz tenli filandı... biz ona kardan adam diyoduk... neyse mezun olunca dayanamadım artık acı çekmeye ve çağırdım bigün aşkımı itiraf ettim... ama bu acı bitsin ; söyleyeyim kurtulayım diye çünkü olmayacağını biliyodum... neyse söyledim ve biraz acı çektikten sonra iş hayatına da atılınca geçti...

az önce aradı beni ... neymiş bi yakınına iş arıyorlarmış... yahu benim tekstil şirketim mi var... üstelik ben daha 4 yıldır bu piyasadayım... firmalar kapanıyor... işsiz bir sürü insan var özellikle izmirde tekstilde... komik geldi... tabii dedim duyarsam haber veririm...

ama o hep öyle saftı... kardan adam deyince hep o gelir aklıma... kaydirigubbakcemile3

Kızlar durun yaaa... en tazeniz benim an itibariyle... 3 saat 20 dakika olmuş yav ağlatmayın beni şimdi... valla bak susturamazsınız daha... zaten tansiyonum fırladı...döverim he

amanııın saat sayıyor biri... vallahi ben bile saat hesabı yapmamıştım ...
monacım kendine gel... evdeki tüm saatlerin ayarını boz... kimini geri al ; kimini ileri; kiminin pilini çıkar... ayy ne biliim başka çzöüm gelmedi aklıma... :uhm:

jeli eğer mail atarsan hala bak külahları değişirim falla..bırak merak etsin...gıcıklık yapıyo tınmıyo adam ya...üfürükten teyyare selam söle o yare....hesabı...
seni bu hale düşürmesine izin verme aklını kullan

aptal lale

o mailin altında ezildi,cevap veremedi,,öle bişi yazıp sıyırmaya kalkıştı

yemezleeerrrrrrr

gerçekten inanıp sevseydin beni
böyle sabahları bekler miydin hiç.. çoktan yanımda olurdun çoktan..
gece üç beş nöbetlerine dikmezdin beni
sensiz kaldığım ilk günden beri içimde bir umut vuslata dair..
akşamları imzaladım gözyaşlarımla..

seni aramıyor seni sormuyorsam
bu senden vazgeçtim demek değildir..
bir daha böyle sevecek olsam bir kalemde silerdim seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…