Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sensız bır hayat ıstemıyorum dıye agladım dün
ya cok kötü hıssedıyorum kendımı cok asaglardayım
sevdım ne hale geldım yaa tam yerın dıbındeyım
kızlar lütfen kendinizi bu kadar perişan etmeyin artık ..üzülmeyin diyemiyorum tabiki üzülecegiz ama birazcık dik durmayı deneyin nolurr ..en azından ağladıgınızı onların hayatınızın merkezine koydugunuzu hissettirmeyin lütfeeeeennnnnn
slm kızlar nasılsınız benım basım agrıyo
dun gece aglayark uyudum elımde resmı
ama aglasamda sızlasamda bıse degısmıyo ısate
....
bocukcum sen nasılsın
bugun ayın altısı ve ayrılık gunumuz benım 5ay bttı bugun senın 3 yanlıs hatrlamıyıopsam
daha ne kadar sayıcaz bılmıyorum
slm.......
bende katıldım aranıza banada yer acın offffffffff
selamlar kızlar,kucukböcuk ben sana bişe soracagım durumlarımız benzıyo demiştin ya hani senınkıde mi duygularından emin olmadıgını sölemişti sana,yaa benımkıde öle dedi ama şimdi sevıyorum dıyo ustune basa basa eminmisin dıyorum evet dıyo o zaman cabala dıyorum elimden geleni yapacagım dıyo sımdı sınavları var cok önemli ustune gitmek ıstemıyorum daha pek bi cabasını göremedım acıkcası sizce bulusunca acık acık senın bı caban yok dıyıp kestirip atayımmı yoksa sınavlarının bitmesını mi bekleyim cunku önemli sınavlar napmalıyım sizce kızlar nolur yardım edin desteginiz cok lazım nolurrsenağlama
Gel şekerim gel.... herkese yer var bizde.
Keşke gelmek zorunda kalmasaydın ama dilerim bir an önce gidersin gerisin geri.
Sıkışın kızlar..velved de otursun...![]()
ayy evet ya sıkış tepiş dolacak burası yakında... :bbo:
monam yaaa açarken de noluyoruz diyerek açmıştın topiği şimdi şu hale bak ya;
noluyoruz yaaaa... :sm_confused: