Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

sıla sana el atmaya karar verdim
kalk bir silkelen kardeşim benim
yapma böyle
ben seni ne zaman görsem sen kötüsün
bakalım o hıyar kılıklı cibiliyetsiz öylemi..
hem özeline dair şeyler yazma madem seni yargılıyorsa..anlamıyorum bu insanlrı.ne zaman namusun iki bacak arası ile sınanmayacak birşey oldugunu öğrenecekler..
bu senin hayatın
onun karşı karşıya geldiğinizde, sen onun helali olduğun için-namusu olduğun için, o birşey yapma gereğinde bulunmuyorsa sen hiç umursama..
ben öyle şeyler yaşadım ki..
öyle zorluklar yaşadım ki..
ama erkekler neyi versen tatmin olmuyor
muhakkak daha fazla..
boşver..bırak bakalım
umursamadığın ilk andan itibaren göreceksin tilkiyi kürkçü dükkanına nasıl geliyor..
kesin olarak resti çek bak..neler yapacak..

ben onu cok sevdim yaaa hic birseyi düsünmeden sonunun zor olacagini bile bile baglandim ona...kendimi tutamadim..gecemi gündüzümü onunla gecirmeye calistim...neler neler yaptim onun icin...kimleri üzdüm...kimleri karsima aldim...o bunlari gözardi ederek beni sevmedgini beni istemedigini en kisa zamanda baska biri ciktinga karsisina evlenecegini söylüyor..ona karsi hic saygisizlik etmedim ben ya...hic bi kötü kelime cikmiyordu onunla konusurken agzimdan...bi kere bile onun adini anmazdim bennnn o benim her zaman askimdii...evini arardimmm e.....nerde diye sormazdimmm askim nerde telefonu ona verirmisiniz derdim......ne kadar yanlis yapmisim onu sevmekle ona baglanmakla...hic birakmam sen namusumsun benim herseyimsin diyen adammm bi gecede ne kadar cabuk degistiiiiii

slm.....
iyi geceler herkese ben geldim içim cok yanıyo acıyo dayanamıyom artıkkk
nolcak bu halimizz bizim yaa....

hosgeldin monam...hic iyi degilim...biktim artik...hic birseyi tasiyamaz oldum katlanamiyorum...sen nasilsin

Silacım azıcık sakin ol bakalım.
Neden bu kadar kapıp koyveriyorsun kendini?
Yaşadıklarınız o zaman çok güzelmiş, emek vermişsin ilişkine, bu neden sana ziyan gibi geliyor ki?
Bak o kadar emek verdim diyorsun, aslında mutlu olmalısın bundan, demek ki boş bir ilişki yaşamamışsın.
Hakkını vererek yaşamışsın aşkını. Ne mutlu sana.
Hem yaşadığımız her şey bizim hayatımızın bir parçası, seni de mutlu etmiş ki yapmışsın.
Düşünme böyle.
Sonunu düşünerek başlayamayız hiçbir şeye di mi?
Bu ilişkinin de sonu gelmiş... bir sürü diğerlerinin geldiği gibi.
Oh sefam olsun çok da güzel günlerim oldu deyip gömeceksin geçmişe.
Önüne bakacaksın artık.
Bitti gitti, taşıman gereken hiçbir şey yok...
Şunu da yaptım bunu da yaptım diye düşünürsen çıkamazsın işin içinden.
Yapacaktın tabii.. yine bir aşka yelken açsan yine yapacaksın, yapmalısın..
Bu da benim canımı yakar mı dememelisin, eskisinin acısını yenisinden almamalısın.

Kendine bu kadar eziyet etme... mevzu cümlede gizli zaten... "kendine" ediyorsun çünkü bi tek...

konuştuk az önce telde.ve ağlıyorum şu an.. çok kötüyüm kızlar herşey bu kadar basitmiydi ya

Buğdaycım, ukalalık ettiğimi düşünme ama, bu arkadaş seni bi kaç güne kadar arar bence.
İnsan sevdiğine darılır, kızar, sinirlenir.
Seni anında her yerden her şeyden silmeye çalışması da seni çok sevdiği içindir.
Seninle herhangi bir şekilde bir yerlerde karşılaşmaya yüreğinin dayanmayacağını bildiği içindir.
Seni takmasaydı umursamasaydı sittin sene elleşmezdi hiçbişeye.
Sen sakin ol şimdi. Azıcık fırsat ver o da sakinleşsin biraz.
Gör bak .. arayacak seni.. şu anda bırakma kendini heme bitti diye.
Aşklar bu kadar kolay bitmiyor maalesef..

Silacım azıcık sakin ol bakalım.
Neden bu kadar kapıp koyveriyorsun kendini?
Yaşadıklarınız o zaman çok güzelmiş, emek vermişsin ilişkine, bu neden sana ziyan gibi geliyor ki?
Bak o kadar emek verdim diyorsun, aslında mutlu olmalısın bundan, demek ki boş bir ilişki yaşamamışsın.
Hakkını vererek yaşamışsın aşkını. Ne mutlu sana.
Hem yaşadığımız her şey bizim hayatımızın bir parçası, seni de mutlu etmiş ki yapmışsın.
Düşünme böyle.
Sonunu düşünerek başlayamayız hiçbir şeye di mi?
Bu ilişkinin de sonu gelmiş... bir sürü diğerlerinin geldiği gibi.
Oh sefam olsun çok da güzel günlerim oldu deyip gömeceksin geçmişe.
Önüne bakacaksın artık.
Bitti gitti, taşıman gereken hiçbir şey yok...
Şunu da yaptım bunu da yaptım diye düşünürsen çıkamazsın işin içinden.
Yapacaktın tabii.. yine bir aşka yelken açsan yine yapacaksın, yapmalısın..
Bu da benim canımı yakar mı dememelisin, eskisinin acısını yenisinden almamalısın.

Kendine bu kadar eziyet etme... mevzu cümlede gizli zaten... "kendine" ediyorsun çünkü bi tek...

ya o benim ilk askimdiii ondan bu kadar agir geliyor bana hersey sanirsam...ben bütün ilklerimi onda yasadim yaaa...son olacagina o kadar cok kaptirmisim ki kendimii kabullenemiyorum bi türlü cekip gittigini bizi bitirdiginisenağlama

Hoşgeldin monacım nasılsın?

Egecim iyiyim ben, kızlar pek dertli bugün yine yaa :çok üzgünüm: onlara üzülmekten kendimi inan anımsamıyorum... sen nasılsın, bişeyler okudum nişan falan... tuhaf bi duygu di mi? insan üzülüyor mu noluyor anlamıyor.
Ama hayat işte...

slm.....

Adalet bakanım :)
Hiç bir şey olmayacak merak etme.
Acıyacak biraz evet ama.. yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz ve bir de bakacağız ki azalmış o hiç bitmeyecek sandığımız acılar.

Şu anda çooook anlamsız geldiğini biliyorum... o yüzdne çok üzerine gelmek istemiyorum.
Çünkü bu acı bastırarak geçen bi acı değil ne yazık ki.
Bilakis yaşayarak, tüketerek biten bir acı.
O yüzden sen de üzüntünü yaşayacaksın ammmaaa akıllı uslu yaşayacaksın.
Kendini harap etmeden, sağlığına ziyan getirmeden.

Ama bil ki neler hissettiğini ve senin şu anda hissetmediklerini bile en derinden biliyorum...

Egecim iyiyim ben, kızlar pek dertli bugün yine yaa :çok üzgünüm: onlara üzülmekten kendimi inan anımsamıyorum... sen nasılsın, bişeyler okudum nişan falan... tuhaf bi duygu di mi? insan üzülüyor mu noluyor anlamıyor.
Ama hayat işte...

Evet aynen öyle...Bu haberi bekliyordum,ama gene de işte...Bir tuhaf oldum...

Nasılım valla bilmiyorum ya...

yeni gördüm egem...ne denirki bilmem bu konuda...gecmis olsun mu demelii senin icin, yoksa allah tamamini erdirsin mi demeli onun icin bilemiyorum...
üzüldüm bende simdi yaa...insan neler yasayip görüo duyuo...ne kadar alisilsada bazi seyleri yinede fark etmeden inceden birseyler aciyor

slm.....

ne kadar yansada acisada alismak zorundayiz heralde...haat kaldigi yerden devam ediyor bazi seyler eksik olsada...

ya o benim ilk askimdiii ondan bu kadar agir geliyor bana hersey sanirsam...ben bütün ilklerimi onda yasadim yaaa...son olacagina o kadar cok kaptirmisim ki kendimii kabullenemiyorum bi türlü cekip gittigini bizi bitirdiginisenağlama

Oyyy yaaa kıyamammm :teselli: ilk aşk he?

Gülüüümm.. her aşk ilk aşktır bunu hayat boyu unutma.
Sen ilk defa yaşadığın için sana asla unutulmayacak gibi geliyor.
Öyle bir gelip geçiyor ki her şey sen bile şaşıp kalıyorsun.

Bakın ben hep diyorum.
Bir insanı karşınıza alıp da hayatın bütün anlamlarını ona yüklerseniz, o çekip gittiğinde hayatınızın da hiç bir anlamı kalmaz.
Tıpkı sendeki gibi sılam... bak her şey anlamsız geliyo di mi?
Demek ki neymiş, sana yaşamak için gereken kadarını geri alacaksın..
bir dahaki ilişkinde de ölçülü vereceksin.

Nasıl yapacam deme.. şöyle yapacaksın ki.
Önümde koca bir hayat var, beni seven başka insanlar var, ailem, arkadaşlarım var diyeceksin.
Beni üzgün gördükleri için onları mutsuz etmeye hakkım yok diyeceksin.
Ben sevdiğim için kıymetliydi o, demek ki başkasını sevdiğimde de o kıymetli olacak diyeceksin.
Bırakmayacaksın kendini öyle hemen... hayatta daha ne acılar var biliyosun di mi?

Azıcık kendine güveneceksin, bu beni yıkmaz diyeceksin... inamasan da buna defalarca defalarca tekrarlayacaksın bu her an.. bıkmadan...

VURDUĞUNUZ YERDEN BİRAZ SES GELSİN KIZÇELEERRRR....

hazırlıklı olman avantaj aslında..
küt diye duysan daha kötü olurdu..
ne desem bilemedim..
senin yerinde olsam ne düşünürdüm çıkaramıyorum.
üzülme dert etme.. güçlü duruyosun güçlüsünde.. geçicek.. zaten geçiyordu.. iyice geçicek..

Oyyy yaaa kıyamammm :teselli: ilk aşk he?

Gülüüümm.. her aşk ilk aşktır bunu hayat boyu unutma.
Sen ilk defa yaşadığın için sana asla unutulmayacak gibi geliyor.
Öyle bir gelip geçiyor ki her şey sen bile şaşıp kalıyorsun.

Bakın ben hep diyorum.
Bir insanı karşınıza alıp da hayatın bütün anlamlarını ona yüklerseniz, o çekip gittiğinde hayatınızın da hiç bir anlamı kalmaz.
Tıpkı sendeki gibi sılam... bak her şey anlamsız geliyo di mi?
Demek ki neymiş, sana yaşamak için gereken kadarını geri alacaksın..
bir dahaki ilişkinde de ölçülü vereceksin.

Nasıl yapacam deme.. şöyle yapacaksın ki.
Önümde koca bir hayat var, beni seven başka insanlar var, ailem, arkadaşlarım var diyeceksin.
Beni üzgün gördükleri için onları mutsuz etmeye hakkım yok diyeceksin.
Ben sevdiğim için kıymetliydi o, demek ki başkasını sevdiğimde de o kıymetli olacak diyeceksin.
Bırakmayacaksın kendini öyle hemen... hayatta daha ne acılar var biliyosun di mi?

Azıcık kendine güveneceksin, bu beni yıkmaz diyeceksin... inamasan da buna defalarca defalarca tekrarlayacaksın bu her an.. bıkmadan...

VURDUĞUNUZ YERDEN BİRAZ SES GELSİN KIZÇELEERRRR....

sagol monam sende olmasan yanardik biz..o kadar güzel ve rahatlatici cümleler kuruyorsunkii biliyorsundur zaten....
allahim herseyin hayirlisini versin bundan sonra...
dilegim allahindan bulsun...
ahimi aldi,,,
ne kadar yasar bununla bilinmez...

Back
X