Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

cok koyuo bana canim yaaa biliyorum artik hic bir sekilde dönüsü olmicakk

Hemen bakalım...

Yaklaşık ikibuçuk ay olmuş...

O süre zarfında hiç aramadım,aramam da sormam da...

Gerçi bu kötü ayrıldığımızdan değil,iyi ayrılsaydık da böyle olurdu benim açımdan...

ya kizlar mesele benim aramam degillll ararsam ararim kafama koyarsan nerdeysede hep böyle oldu ama son zamanlarda o aradi bundan sonra artik aramicak diye bi hs var icimdeee

ben çıkıyorum kızlar
biraz kitap okur uyuyakalırım sanırım..
böyle olursa uyuyamıcam yarın da kalkamıcam çalışamıcam..
öptüm sizi..
yarına iyi uyanın. güzel şeyler olsun..

ben çıkıyorum kızlar
biraz kitap okur uyuyakalırım sanırım..
böyle olursa uyuyamıcam yarın da kalkamıcam çalışamıcam..
öptüm sizi..
yarına iyi uyanın. güzel şeyler olsun..

iyi geceler iyi okumalar ve en sonundada iyi uykular cnm...öptüm bende seniii kib

günaydın bayanlar inş bugün mutlu haberlerle biter
34.jpg

İlk kendine günaydın de uyanırken..

Ve ilk kendine gülümse aynalarda..

Bir tatlı söz söyle kendine tebessüm et..

Ve umursa kendini teşekkür et..

Sevmekle başlar herşey kendini sev..

Ve paylaştıkça çoğalır sınırsız ver..

Dost ol kendine dürüst ol..

Bir sevda sun yalansız..

Ve dokun kendine hesabsız..

İlk kendine günaydın de uyanırken..

Ve ilk kendine gülümse aynalarda..

Sonra göreceksin binlerce yüzde kendi yansımanı
..!!!​

tel.açtı beyfendi dayanamadı,güya açmıcaktı tatildeyken tel.i ama ii oldu benim offline olmam.

ya bir an ben de telefon etti sandım ... :1shok:

Ya aslında bugün gezdim dolaştım biraz iyi geldi ama

benim lale nişanlanmış;o biraz sarstı beni

Bir yerde bana ne yaa allahın maynağı diyorum ama bir yerden de işte...offff

amanıın... ya duymak lazım böyle haberleri... en azından kendimize gelebilmek için... ben de doğum gününde araştırma yapacağım... acaba benden önceki sevgilisiyle bir ii yıl dilekleri gerçekleşmiş mi aralarında diye... olursa öle bişi tutmayın beni yoluma gidicem...
canım benimm ama yine de için acıdı biliyorum :teselli:

ya bu arada bızım kızlar nerdeler. mona,böcük,006,fırtına,bicirkız,jelı,sılam,mavıgül,prenses... anam sesnnz cıkmıo en son mesaj falan atıodunuz neler oluooooooooooo

ben 3. ayımı kutladım canım dışarda... biraz mahzun ; biraz dün gibi hissettiğim eskiyi anarak kendimce.. yanımdaki arkadaşlarıma hiçbirşey söyleyip ; hissettirmeden...etrafa masum masum ama mahzun bakarak ... benneyaptımki ondan gelemedim yani ...

deneme deneme 1-2..........

işte budur kaydirigubbakcemile5

günaydınlar kızlar,dün yanlış anlaşılmalar olmuş heralde,lale msn.i kapalıydı ya msn.i açdı gece,sonra bende bi yarım saat sonra falan açtım,offlinedım. gene bakıştık öle.

Buğdaycım, ukalalık ettiğimi düşünme ama, bu arkadaş seni bi kaç güne kadar arar bence.
İnsan sevdiğine darılır, kızar, sinirlenir.
Seni anında her yerden her şeyden silmeye çalışması da seni çok sevdiği içindir.
Seninle herhangi bir şekilde bir yerlerde karşılaşmaya yüreğinin dayanmayacağını bildiği içindir.
Seni takmasaydı umursamasaydı sittin sene elleşmezdi hiçbişeye.
Sen sakin ol şimdi. Azıcık fırsat ver o da sakinleşsin biraz.
Gör bak .. arayacak seni.. şu anda bırakma kendini heme bitti diye.
Aşklar bu kadar kolay bitmiyor maalesef..

evet bu konuya örnek ben olayım... düşünmek istediği süreçte bile silmiştim her yerden... hatta yolda görsem selam vermezdim... hala da vermeyebilirim...princessim senin eskilderden birinin yaptığı gibi robot değilim yahu ben... :sm_confused:

Len deneme deneme 1-2 diye espri yaptım güme gitti he... :roflol:

ayy gitmedi... geç olsa da ben gördüm yaaa... demek ki sabır gerekiyormuş... kaydirigubbakcemile3

Zaten bu gece kapattım konuyu bitti konuşmak istemiyorum diye...
O konuda kararım kesin,atışmamak için kapatacağım...

en doğrusunu yapmışsın canım... o da sen üzülüyorsun diye konuşup rahatlamanı istemiştir... ama evet annelerle konuşmak zor böyle şeyleri... yerimseniben

önümüzdeki günler ne olur ben yine hic bisey yapmayinca bisey yaparmi merak ediyorumm

birde umarim ben daha iyi olurum sürekli inisli cikisli durumdayim

daha iyi olacaksın tatlım :içelim:

Kafamı toplayamadım tam ancak bu kadar yazabildim :D

sen mi yazmıştın canım o yazıyı ... vaaay bana rakip gelion sanırsam :roflol:

günaydınnn kızlaaarrrrrrrrr.....vayyyy benim deneme reyting rekorları kırmış kaydirigubbakcemile3
bugun nasılızzzzz bakalımmm :1hug:

günaydın böcükcüğüm nedense çok iyiim bugün dün rahatlamışım :)))
sen nasılsın bende dünkü yazılanları okudum ege denizininki nişanlanmış birgün bu haberi duyacağını biliyorsun hazırlanıyorsun ama genede koyuyor içi acıyor çünkü içinde hala bir umut oluyor ve o umut evlendiğini duyuncaya kadar bitmiyor her ne kadar gelmesin istemiyoruzda desek herkes içinde o umudu taşıyor malesef

Hayırlı sabahlar kızçeler...
Bugün ben hem iyiyim hem kötü, hem cin gibiyim hem uyuşuk, hem enerji doluyum hem yorgun.
Hem bi sürü şey yapmak istiyorum hem hiçbir şey.
Nolcak benim bu halim, pek bi gel-gitlerdeyim... biriniz dövsün beni.. hade...

azıcık detay yazayım size kısslarr..
benim deneme aradı akşam kaydirigubbakcemile3
ne yapıyorsun nasılsın dedi
ciddi bir şekilde çok iyiyim dedim (biraz bozuldu sesi öyle diyince, hııııımmm sevindimm dedi ..ağlayıp kahrolmamı bekledi sanırım ama avucunu yalar)
sen nasılsın dedim idare ediyorum dedi
neler yapıyosun diye sordu bende bebek şapkası örüyorum dedim :jeyyar:
kimin bebegine dedi bende kendi bebegime dedim :CüvCüv:
üüfff saçmalama ne diyosun yaa diye sesi titredi
eee şapkası olsunda giydirecek bir bebegimde olur herhalde dedim
böyle konuşacaksan birdaha telefonlarımı açma nolurr dedi şakkıdı
ben kafaya koydum bu sene anne olacam dedim ..
senin dilinin altında bişiylermi var nolur söyle ne demek istiyorsun dedi ..
bu sene anne olman için bu 3 ay içinde evlenmen gerekiyor hayatında birimi var evlenicekmisin yoksa neler diyosun sen diye panikledi safımmm .
fazla dayanamadım yaa yok bu sene olayını espri yaptım ama bu konuda cok ciddiyim
yaşım 26 bu sene nişanlansam 27 de evlenirim 2 sene evliliğimin oturmasını beklesem 29-30 yaşında hamile kalırım .. eeee zaman hızla geciyor ve yaşım ilerledikten sonra tehlikeli hamilelik yaşamak istemiyıorum her şey zamanında güzel dedim gayet kendimden emin bir tavırla ..sonrada neyse bunları sana niye anlatıyorumki ben zaten çok uykum var yatıcam dedim ..
peki iyi uykular şimdi uyu bu konuyu yarın konuşuruz dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende şakkk diye kapattımmm
şimdi sabaha kadar kurt dökmüştür buuu inşallahhhhhhh :dance:

Mavi :))) Alemsiniz valla, ne diyim.
Çocuğun yüreğine indirmişin... iyi olmuş ama. Hatta süper olmuş.
O da ona göre takkesini koysun önüne düşünsün.
Ki düşünme vaktini gelmiş de geçiyo bile.

azıcık detay yazayım size kısslarr..
benim deneme aradı akşam kaydirigubbakcemile3
ne yapıyorsun nasılsın dedi
ciddi bir şekilde çok iyiyim dedim (biraz bozuldu sesi öyle diyince, hııııımmm sevindimm dedi ..ağlayıp kahrolmamı bekledi sanırım ama avucunu yalar)
sen nasılsın dedim idare ediyorum dedi
neler yapıyosun diye sordu bende bebek şapkası örüyorum dedim :jeyyar:
kimin bebegine dedi bende kendi bebegime dedim :CüvCüv:
üüfff saçmalama ne diyosun yaa diye sesi titredi
eee şapkası olsunda giydirecek bir bebegimde olur herhalde dedim
böyle konuşacaksan birdaha telefonlarımı açma nolurr dedi şakkıdı
ben kafaya koydum bu sene anne olacam dedim ..
senin dilinin altında bişiylermi var nolur söyle ne demek istiyorsun dedi ..
bu sene anne olman için bu 3 ay içinde evlenmen gerekiyor hayatında birimi var evlenicekmisin yoksa neler diyosun sen diye panikledi safımmm .
fazla dayanamadım yaa yok bu sene olayını espri yaptım ama bu konuda cok ciddiyim
yaşım 26 bu sene nişanlansam 27 de evlenirim 2 sene evliliğimin oturmasını beklesem 29-30 yaşında hamile kalırım .. eeee zaman hızla geciyor ve yaşım ilerledikten sonra tehlikeli hamilelik yaşamak istemiyıorum her şey zamanında güzel dedim gayet kendimden emin bir tavırla ..sonrada neyse bunları sana niye anlatıyorumki ben zaten çok uykum var yatıcam dedim ..
peki iyi uykular şimdi uyu bu konuyu yarın konuşuruz dedi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende şakkk diye kapattımmm
şimdi sabaha kadar kurt dökmüştür buuu inşallahhhhhhh :dance:

ayy süper olmuş yaaa... :roflol:

Hayırlı sabahlar kızçeler...
Bugün ben hem iyiyim hem kötü, hem cin gibiyim hem uyuşuk, hem enerji doluyum hem yorgun.
Hem bi sürü şey yapmak istiyorum hem hiçbir şey.
Nolcak benim bu halim, pek bi gel-gitlerdeyim... biriniz dövsün beni.. hade...

büyüğe de el kalkmaz ama napalım istedin şimdi yapmamak da olmaz ;
hımmmm yapma bi daha tamam mııı bak fena olur :oklava:
bi daha gel-git yapma ... ya gel ya da git kaydirigubbakcemile3

günaydın böcükcüğüm nedense çok iyiim bugün dün rahatlamışım :)))
sen nasılsın bende dünkü yazılanları okudum ege denizininki nişanlanmış birgün bu haberi duyacağını biliyorsun hazırlanıyorsun ama genede koyuyor içi acıyor çünkü içinde hala bir umut oluyor ve o umut evlendiğini duyuncaya kadar bitmiyor her ne kadar gelmesin istemiyoruzda desek herkes içinde o umudu taşıyor malesef

ayy ben de iyiyim yaa.. dün kü halim yok ... bakalım gün neler getirecek bize...
ayy kızlar aslında izmirde pek görüşmediğim arkadaşlarım vardı ya da izmire yeni gelenler ama benim ihmal ettiklerim... onlarla görüşmeye başladık... artık telefonlarım daha sık çalıyor ne güzel yaaa...

ve evet yani eğer bir ilişkim olursa ; şu an hayatım nasılsa öyle devam edeceğim... hiç bir arkadaşımı ihmal etmeyeceğim... sadece belki hayatı yakalamak ve herkese zaman ayırabilmek adına daha erken kalkıp ; daha geç yatacağım ; daha çok koşturacağım ama kimsenin zamanından bir başkası için çalmayacağım ...

özellikle bir erkek için ... CADIARZU

Back
X