Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

canım daha cok yenı sen bıraz uzerıne duse o sevıyosa gercekten donucel

babmın babası canım
evet annem yınede karısmıyo oda ıyı duların ıcın allah razı olsunaynen bende duamda ısımlerınızı syıyoum

ayy bu daha iyi... hani annenin babası olsa belki biraz daha tepkili olabilirdi ama kendi babası olunca biraz daha farklı davranır diye düşünüyorum... peki dedenle sen konuştun mu ?

daha iyiyim canım bugun arayasım yok arada gelıyo ama öle ya böle kolay unutulur mu dıyom sorada acaba kendimimi kandırıyorum soradanmi cıkcakki acısı

yok tatlım... hazırlıklı ol... bazen çok iyi olacaksın ; bazen kötü... bazen unutuyorum diyeceksin ; sonra aynen şimdi sorduğun gibi bu kadar çabuk mu diye düşünürken ağlıcaksın... ya içini karartmak için değil söylediklerim... hepimiz yaşadık ve hala da yaşıyoruz o gelgitleri... sadece hazırlıklı ol ve kötü zamanlarında pes etme tamam mı...

ona söylemek istediğin ne varsa gel bize söyle...
aramak istediğinde en yakın arkadaşlarından birini ara...
valla benim 2-3 tane kurbanım vardı sürekli aradığım kaydirigubbakcemile3

inşallah kızlarr öle birini özlemek istemıyorum uff yalvarsam dıyorum bazen ama neye yarıcakki böle pat diye bıraktı gitti

inşallah canım ya deden bu sefer ağırlığını koyar... biliyorsa deden ; ve birkez daha sizin sevginizin büyüklüğünü görürse ... ayy Allahım ya olacak bu sefer... ben inanıyorum :sm_cool:

inşallah kızlarr öle birini özlemek istemıyorum uff yalvarsam dıyorum bazen ama neye yarıcakki böle pat diye bıraktı gitti

sakın yalvarma tatlım... aynen hiç bir işe yaramaz... hatta daha da ters tepkiler verip seni incitebilir... o yüzden hiçbir şey yapma... gelecekse de kendisi gelsin... yoksa senin içinde hep daha önce de olan bir şüphe olacak ... böylesi daha acı olur...
ama gün gelecek özleyeceksin de... pes etme sadece... :teselli:

yok canım yapmıcam tamam cok daralırsam buraya gelcem sizle konusacam tutcam kendimi saolun kızlar cok saolun

ebrucum ya bişi sorucam... iş durumu nasıl ? hani baban o yönden mi bakıyor acaba...
kızım rahat etmez filan diye ? sen çalışmıyorsun di mi ?

Nilcim, hayatta hiçbir erkeğe yalvarma canım.
Senin her yalvarışında o hançeri biraz daha saplayacak böğrüne buna emin ol...
Sakın yapma...

ona söylemek istediğin ne varsa gel bize söyle...
aramak istediğinde en yakın arkadaşlarından birini ara...
valla benim 2-3 tane kurbanım vardı sürekli aradığım kaydirigubbakcemile3

bende de var böyle iki arkadaş..
özellikle arayasım çok geldiğinde birini arıyorum.
kız bildiğiniz sayıyor bana..
ara aferin helal olsun sana bu kadar güçsüzsün vs..
yarın pişman olacaksın şimdi ararsan vs. diyor.
vurup kafayı yatıyorum.. ertesi günde iyi ki aramamışım diyorum..

böcüğüm b..nin hep resimlerini görüyordum da..
bu resimleri biraz kötüydü ya..
yani iyi gözükmüyor..
yanlış anlamayın benle alakalı olduğunu sanmıyorum..
babasının meseleleri dersleri vs.. kötü giden bir şeyler var sanırım..
saçı sakalı batmış..

Kızlar, ben Tv'nin karşısında battaniyenin altına gömülmeye gidiyorum.
Kendinize iyi davranın...
Hayat çok çok kısa... unutmayın bunu.
Derin bir nefes alın, yarın çok güzel bir gün olacak deyip güzel güzel uyuyun...
Hepinizi seviyorum.. Allaha emanet olun.

ebrucum ya bişi sorucam... iş durumu nasıl ? hani baban o yönden mi bakıyor acaba...
kızım rahat etmez filan diye ? sen çalışmıyorsun di mi ?

evet maddıyat sebeplerden bırı
evı yok
suan calıstıgı fabrıkada durumlar ıy degıl
o sorunum yok dıyo ama
babam gecınemıcegımızı dusunuyo
bı maasla

ben calısmıyorum
ve rahat buyudum durumumuz onlardan cok ıyı

şanslısın öyle bir arkadaşın olduğu için...
benimkilerden biri doğumgünü için at bir mesaj dedi... dedim sen kötü bir arkadaşsın ama neyse ki ben akıllı bir hatunum kaydirigubbakcemile3

o resimlerden ne manalar çıkarıyoruz değil mi canım ; ne senaryolar yazıyoruz... ama aslında bize ne ... elde değil yapıyoruz işte ; safız çünkü :sm_confused:

tamam kızlar saolun peki o da mreak edıyo özluyomudur her ne kadar duyguları azalsada bana karşı

iyi gömülmeler diyeceğim ama kaydirigubbakcemile3

sen de yarın daha iyi olacaksın monam ; daha neşeli en azından yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…