Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

nar çayımı da yaptım geldim...
yarım saat sora yemeğe giderim...
sonra bir kahve faslı + benim bonbonlar ...

yiyip içicem bugün ... pek iş de yok yaaa...

akşama da sinemaya gidicem ...
ya aslında ben bugün hüzünlü olurum sanıyordum ... ama inadına bir neşe var ya :sm_confused:

inşallah canım... Allah hayırlı evlatlar versin hepimize... en güzel ve doğru zamanlarda ; doğru insanlarla...

facebook sayfasına baktım... kızmayın hemen... bakacaktım zaten biliyorsunuz...

haykırış manasında bir iletisi var... çığlıklar atıyor ; kimin duyması gerekiyorsa...

doğum günü mesajları gelmiş... henüz özel bişey göremedim... bir mesaj gayet anlamlı geldi bana ; özleyen dertli şu insana ;

"Bugün gözlerinde hangi anının HAYALİ, kulaklarında hangi sesin HASRETİ, KALBİNDE
hangi SEVGİNİN ÖZLEMİ varsa hepsine kavuşman dileğiyle doğum günün kutlu olsun! "

bir de birine bişi yazmış ama onu ben göremiyorum yaaa... cevap olarak da "olmasın ; boşver filan " demişler... yine bir teselli mesajı gelmiş yani...

ya henüz araştırmalarım sonuç vermiyor yaaa... neyse devam edecek ama...

selamlar.........
kıslar hiçbişi için umudunuzu yitirmeyin gün dogmadan neler oluyo
bunu bilir bunu söylerim

selam kizlar ben geldim okudum gecen sayfalari evet yine beni üzmek istiyor anlasilan dün klinik son günüydü en son konusmamizda öyle demisti simdi evde sinava calisacak hata su an msnde sinir oluyorumm ya insan güzel bisey yazar yaa öyle degilmi

naber nasilsin bu ne yaa kafayi yiyecem

sanki biz hep normal arkadastik

inanin dün süper bombaydim bugün bi tuhafim tam ayaga kalkiyorum beni kötü ediyor hani güzel bisey yazsa birde ben gecen kan vermistim bugün sonucu almaya gitcem kötü bisey cikar diye korkuyorum bi stres var

beni yipratmakmi istiyor ne yapiyor anlamiyorum en son konusmamizda madem bitti artik yokum dedim inanmadi herhalde

bu arada o siteyede hic girmiyor tabi simdi evde girermi bilmiyorum

böyle iste kizlar bu arada böcügüm seninki dogumugünü bisey yapmicaksin dimi

selamlar kızlar nasılsınız bakalım ben bazen iyi bazen kötüyüm ama su an cok arayasım var yaa ama ne değişcek ki sanki hiçbişey

evet tatlım ya ne o öyle sıradan naber nasılsın... sanane diyesi geliyor insanın... iyiyim ya da kötüyüm sanane... kötüysem beni iyi edebilecekmisin sanki...

kan tahlilinden kötü birşey niye çıksın canım yaa... sen içini ferah tut ...

bu arada bişi de yapmıcam... ondan da rahat ol yani :))

selamlar kızlar nasılsınız bakalım ben bazen iyi bazen kötüyüm ama su an cok arayasım var yaa ama ne değişcek ki sanki hiçbişey

sakın canım... inan hiçbirşey değişmeyecek... hatta oldu da o aradı diyelim ... o zaman da bişey değişmeyecek... :1no2:

aslında kafama şunu yerleştirmem lazım bitti artık yani o seviyorum dıye yalvarsa bile bitti cunku böyle gelgitlerle ilişki sürmez ama merak ettiğim hiç aklına gelıyomuyumdur onun yoksa sadece benmi böle duusnuyorum onu arada sırada

evet tatlım... ne yazık ki yapmamız gereken o ; bittiğini kabullenmek... ve haklısın ki o gelgitlere dayanmak çok güç... sürekli acaba ne zaman beni yine bırakacak diye yaşanmaz ki bir ilişki... sen de merak etme tatlım onu ; onun seni merak edip etmemesini de merak etme... aklına geliyorsundur mutlaka ... ama hissettikleri senin hissettiklerin gibi değil.. öyle olsa bırakıp giderler miydi bizi ?

günayyydın kızlarrr
jeli naptın kız
cevap yazdın mı?

yazmadı canım... pek yazmayı da düşünmüyor... :lepi:

hoşgeldin ebrucum nasılsın?
haklısın küçükböcuk unutmak bittigini kabullenmek en ıyısı ama işte sesi olmadan yaşamaya alışmak zor olcak aslında kotu yanlarını dusunup avunmaya calısıyorum ama ona sarılmayı öle özledim ki bitsin istiyorum artık hiç düşünmeyim istiyorum nasıl azalır durup dururken sevgi ya mantıgım almıyor ilk başta sevdim seni diyipte nasıl bitiverir ki sevgisenağlama

afferin jeli
ya bende ayrıldım
benimde sevgilim yok
bende boynu büküğüm
amaaaaaannn ne üzüleceksiniz ya
(yani elbet üzüleceksnizde) böyle her an adı geçerse bu adamların aklınızdan zorrrrr
ne demişler
büyük insanlar hayatlarını yıkıp yeniden yapabilenlerdir...
toplanın yahu eccük
mujukssss :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…