ya EBRUCUGUM SABRIM KALMADI NE BILIM ISTE DOGUMGÜNÜMDEDE ARAMICAK GIBIME GELIYOR O ZAMAN ISTE BÖYLE KALIRIM SALAK GIBI BEKLEMEK ISTEMIYORUM AMA BEKLIYORUM NASIL ANLATSAM KARIISK BI DURUM
anlıyorum canım benım
en azından sonuc ıstıyosun
en kotusu zaten ne oldugunu bılmemek napıcagını bılememek
ama nebılıyım senınkı cok vahım bı vaka gıbı durmuyo hayırlısı osun
ay üzülme boşver arama birdaha ne biçim insanmış okuyunca sinirim tepeme çıktısenağlamasenağlama
dayanamadım.ofiste yalnız kalınca aradım kızlar.aradım da ne olduysa.of ya.bide hakaret işittim.yok herşey istediğim gibi olmuyomuş.yok geleceği için çabalıyomuş.yok 1 saat fazla uyuyamıyomuş.kafam basmıyomuş.anlayamıyomuşum.resmen salak dedi ya.kafamçokkarıştı yine suçlu ben oldum.bağırdı çağırdı.kızdı.sinirim bozuldu kapatıyorum dedi.kapama tamam gönlünü alıyım bari dedim şakasına.ne gönlümü alacan.sonra konuşuruz dedi.bugünarar mısın dedim.ona da sinirlendi.ne arar mısın diyon arıcam işte ne uzatıyon diyo ya uyus.:bbo:bidaha da ararsam ama.son 4 kont var.onları da şimdi bitiriyorum.bıktım bea.
naptın kız senkaydirigubbakcemile
aah ah.iyi bi dayağı hakettim ben.:mymeka:ama bitirdim son kontörülerimi de oh sefam olsun.bidaha beklesin o ararım ben onu.Çok üzgünüm çoook
Artık o günde bısey yapmazsa yazıklar olsun derım su an sabredıyorum ama o günde bısey yapmazsa degerımı anlamıs olurum ama ben asla böyle susmam su an susuyorum ama elbet dıyecek laflarım var ona daha sonsuza dek senınle dıye bır yıldız kolye vermıstı onu gözüne sokmak ısterım mesela ıcımdekı öfkeyı bı sekılde cıkarmam lazım ya ne bılım ya bunlar olmasın arasın barısalım sevıyorum ben bu adamıııııııı ölene kadar sevmek ıstıyorum yaaaaaaaaaa ama bırakırsa sevmıyorum derse asla sevmem
cnm yok aramam zaten arıcak kontör kalmadıkaydirigubbakcemile3rahatlamıssındır dımı ustunden bı yuk atmıssındır
en azından arıcam demıs
bıdaha rarama haÇok üzgünüm çoook
senağlamasenağlama
dayanamadım.ofiste yalnız kalınca aradım kızlar.aradım da ne olduysa.of ya.bide hakaret işittim.yok herşey istediğim gibi olmuyomuş.yok geleceği için çabalıyomuş.yok 1 saat fazla uyuyamıyomuş.kafam basmıyomuş.anlayamıyomuşum.resmen salak dedi ya.kafamçokkarıştı yine suçlu ben oldum.bağırdı çağırdı.kızdı.sinirim bozuldu kapatıyorum dedi.kapama tamam gönlünü alıyım bari dedim şakasına.ne gönlümü alacan.sonra konuşuruz dedi.bugünarar mısın dedim.ona da sinirlendi.ne arar mısın diyon arıcam işte ne uzatıyon diyo ya uyus.:bbo:bidaha da ararsam ama.son 4 kont var.onları da şimdi bitiriyorum.bıktım bea.
Evet allah bıldıgı gıbı yapsın sımdılık cıkıyorum kızlar kendınıze ıyı bakın
Evet allah bıldıgı gıbı yapsın sımdılık cıkıyorum kızlar kendınıze ıyı bakın
cnm yok aramam zaten arıcak kontör kalmadıkaydirigubbakcemile3
üstümden yük attım da atmasına hakaret etti.hakaret etme diyorum hakedersen her şeyi ederim diyo.
nese artık aramazsa da sallarım.napam.bayrama kadar zaman veriyorum.aramassa daha aramasın zaten.:1closedeyes:
kısss nie aradınklava: klava: bu erkekleri süründürmeyince yola gelmiolar tatlım nolur tutkendini
aman sinirlerine sahip ol.aramassa çok ağır konuşma yine de.cnm aman ha.sonra arar işte kendini haklı çıkarır.ama söylediklerini bahane eder.sen pişman olursun.yani o seni pişman eder suçsuz da olsa.başıma geldi daha önceden.yerimsenibenArtık o günde bısey yapmazsa yazıklar olsun derım su an sabredıyorum ama o günde bısey yapmazsa degerımı anlamıs olurum ama ben asla böyle susmam su an susuyorum ama elbet dıyecek laflarım var ona daha sonsuza dek senınle dıye bır yıldız kolye vermıstı onu gözüne sokmak ısterım mesela ıcımdekı öfkeyı bı sekılde cıkarmam lazım ya ne bılım ya bunlar olmasın arasın barısalım sevıyorum ben bu adamıııııııı ölene kadar sevmek ıstıyorum yaaaaaaaaaa ama bırakırsa sevmıyorum derse asla sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?