tamam kizlar tskler yok artik seni seviyorum demicem
engelli kaldiririm gelirse söylesin ama cagri mail filan atmam
ben cok bekledim cok aci cektim
simdide o ceksin
bende sizi seviyorum a.s.
princess bende cok merak ettim dün stres filan oldum ama tutum kendimi iste
kızlar yine casper oldum galiba aloo kimse yok mu yaaa:)))
ben yatiyorum kızlarr..
öptüm hepinizii..
iyi bakın kendinize..
jelibonbon senin içinde hayırlısı neyse o olsun kendini kasma hiç rahat ol artık ipler sende unutma böyle olmasını o istedi biz oyunlarla olsun istemedik demi ama
sen rahat ol canım benim yarın ilk işim senden haber almak olcak
seviyoruz seni canım benim
sağlam dur canım.
ne derse desin güçlü dur.
ki kötü bir şey diyeceğini sanmıyorum ama canını sıkmaya çalışsa bile sen takmamış gibi yap.
zaten cidden sağlam basıyorsun bugünlerde.o yüzden problem olmıcak.
hiç öyle sazanlık yaptım diye hayıflanma canım.sonuçta ilk adım ondan gelmiş ve olayı lehine çevirmeyi başarmış.silmeklede iyi etmişsin.sessizliğini koru bundan sonra olurmu zamanla bi adım daha atacaktırk kaydirigubbakcemile5kızlar 5 gün önce biteli tam 4 ay oldu. Sadece onunla yazışırken kullandığım bir msn adresim vardı birkaç gün önce onun adresinden ekleme iletisi geldiğini gördüm sazan gibi atladım hemen ekledim sonra da çevrim dışı ileti attım cevap gelmedi ertesi günü akşam tekrar cevrim dışı ileti attım burda mısın diye cevap gelmedi belki iletilmemiştir diyerek 4 saat arayla iki tane mail attım ve yine cevap gelmedi onun msn şifresini biliyordum sabah posta kutusuna baktım mailleri okumuş cevap verme zahmetinde bulunmamış o an beynime kan sıçradı o mailleri sildim silinenler kutusundan da sildim msn adresinden kendi adresimi sildim sonra da benimkinden onun adresini sildim. Kendimi sazan gibi atladığım için çok aptal, çok gurursuz hissettim. Benimle resmen dalga geçti. Aklımdan çıkmıyor yaptığı kendimi affetmicem hemen iletiler mailler attığım için. Öncesinden zaten çok kırgın ve kızgındım. Bu olaydan sonra öyle sinirlendim ki. Sazanlama atladım ben ya....
böcükkkkkkkkkk ya sen ne istiyon benden ya; başöğretmen mona cadısı azarlayıp siyanürle tehditvari konuşuyo alıştım da rehberlik öğretmenim senden darbe alıyorum yazık banada yawww
kurtarma yazılısı talep ediyorum.....
selam kizlar gecmis sayfalari okudum biraz gerginlik olmus üzüldüm
burada aglarizda arabesklesiriz güleriz güclü yada gücsüz oluruz biseyler paylasiyoruz
neyse ben yeni geldim evde bi salata yapim dus alicam bu arada benim baytar efendim siz öyle diyorsunuz ya :) sürekli cagri atiyor msnde bekliyor ama ben hic bisey yapmiyorum yani merak ediyorum ama bi yandanda amann ya dus alicam salata yapicam simdi konusamam diyorum bugünde yine cagrilar filan dün gece ikide aradi tabi ben acmadim böyle iste
aslinda biraz korkuyorum ne diyecek diye
umut etmek istemiyorum
bakalim zaten msne girsem engelli kaldirim ne diyeceksin söyle derim ama asla en son oldugum gibi seni seviyorum ölüyorum ederim demem ama bir daha beni üzmesin ya
bu arada bütün gün gezdim kendime iccamasiri aldim :) pek tatli :)
kızlar 5 gün önce biteli tam 4 ay oldu. Sadece onunla yazışırken kullandığım bir msn adresim vardı birkaç gün önce onun adresinden ekleme iletisi geldiğini gördüm sazan gibi atladım hemen ekledim sonra da çevrim dışı ileti attım cevap gelmedi ertesi günü akşam tekrar cevrim dışı ileti attım burda mısın diye cevap gelmedi belki iletilmemiştir diyerek 4 saat arayla iki tane mail attım ve yine cevap gelmedi onun msn şifresini biliyordum sabah posta kutusuna baktım mailleri okumuş cevap verme zahmetinde bulunmamış o an beynime kan sıçradı o mailleri sildim silinenler kutusundan da sildim msn adresinden kendi adresimi sildim sonra da benimkinden onun adresini sildim. Kendimi sazan gibi atladığım için çok aptal, çok gurursuz hissettim. Benimle resmen dalga geçti. Aklımdan çıkmıyor yaptığı kendimi affetmicem hemen iletiler mailler attığım için. Öncesinden zaten çok kırgın ve kızgındım. Bu olaydan sonra öyle sinirlendim ki. Sazanlama atladım ben ya....
kızlar günaydın bu pazar topiği ben açtım,çayı koyayım öyle uyanın siz,bakayım akşam neler olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?