Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

mesala bırıyle tanıştın...
ho bir elektrık aldın...
çocuk hoş yakışıklı karızmatık...
ilk gun buluştunuz aradan 48 saat geçti ama çocuk ne aradı nede mesaj yazdı...
ama sende hoşlandın....
bu durumda ne yapman gerek canım....
gerekçesıyle birlikte lutfen

kesinlikle aramam sormam, gerekçesi de kudursun gavurr !!! ama bende kudururum çaktırmam :smiley-cool:

şu şekılde bir cevap beklerdım....
yaw hocam ben artık yedığım kazıklardan dolayı oyle hemen aşık olup hoşlanma duygularını beynımın bılınç altına yerleştırdım...
o yuzden o aramasada onu aramam zatı ve ondan hoşlanmadıydımda kendıme hakım olmuştum...
bu yuzden içten içe kendimi yemem gezer tozarım demenı beklerdım

hocam büyüksünnn :hooray:

evet ben niye hemen ağzı açık ayran budalası moduna geçiyorumki o sürünsün peşimden, zaten şunların burnunu kaf dağına çıkaran da biziz...:oklava:

aslında böyle konuştuğuma bakma, okadar otokontrollü biriydimki ben, arkadaşlarıma ahkam kesip dururdum, öyle yapma, böyle yapma diye, ama bunun içinde karşındakinde de biraz denge olcak tabi, yoksa ters köşe oluyosun benim gibi, bi bakıyosun kendine, aynen aptal aşık, ama bundan böyle yok öyle !!!

bende geldim kızlar..
hemen cevap veriyorum.
ben de olsam aramazdım.
o illaki arar..
aramazsada çok koymaz aslında..

demi ya 2 gündür beğendiğim kişiyimi takıcam, elimi sallasam ellisi,

ama ben beğendiysem vardır bişey, çok zor beğenirim, ama yinede salla ya, beni aramayanı ben hiç aramam

demi ya 2 gündür beğendiğim kişiyimi takıcam, elimi sallasam ellisi,

ama ben beğendiysem vardır bişey, çok zor beğenirim, ama yinede salla ya, beni aramayanı ben hiç aramam

aynen canım..
bide aramazsa zaten ne başlarki bizim aramamızla.
ki bence ararlar.. genelde hep aranır:)

elini son defa yanağıma koy
istemiyorsan giderim..
serin bir sonbahar akşamında söz
ismini unutur silerim..

heyt bee şarkıya bak..
ben bu gece biraz içebilirim çünkü bi kaç gün sınavım yok.

Kız sen ne ara kılık değiştirdin... ay umarım doğru kişiyi tahmin ediyorum bu arada... nörüyon desem? fisfisfis

benim ben kızlar ya doğru kişi,ben öyle bişey yaptımki nikimideğiştirmek zorunda kaldım ya salaklığıma doymayayım diğer nikimi yazmak istemiyorumda özelden sorun kızlar bişey olursa öyle bi salaklık yaptımki hatayı 1 kere yaparsan hatadır ama 2.sinde salaklıktır bende o hesap utanıyorumda anlatmaya o yüzden susarak beni eskisi gibi aranıza alın sizsiz olmaz:enbuyukkk:

senden sonra yasadimmi bilemedim
tanridan tek dilegim beni sensiz biraksin

anlamadim ne istedin bilemedim
gözündeki yaslarla ellerin bensiz kalsin

sen ask nedir bilirimisin sevgilim bu güne nasil geldik
elimizdeki güzel sevginin kiymetini bilemedik
nice mutlu yillara dogum günün hatrina
unutmak zor olsada arama bundan sonra

princessim için galiba bende içecem annemler tatile gidecek haftaya belki ozaman aklımı toplarım şimdiden hazılrlık yapıyorum

benim ben kızlar ya doğru kişi,ben öyle bişey yaptımki nikimideğiştirmek zorunda kaldım ya salaklığıma doymayayım diğer nikimi yazmak istemiyorumda özelden sorun kızlar bişey olursa öyle bi salaklık yaptımki hatayı 1 kere yaparsan hatadır ama 2.sinde salaklıktır bende o hesap utanıyorumda anlatmaya o yüzden susarak beni eskisi gibi aranıza alın sizsiz olmaz:enbuyukkk:

ne yaptın canım? sen de benim gibi sazanlama atladın mı yoksa yine arka arkaya cevapsız bırakıldığı halde mailler mi yolladın?

mesala bırıyle tanıştın...
ho bir elektrık aldın...
çocuk hoş yakışıklı karızmatık...
ilk gun buluştunuz aradan 48 saat geçti ama çocuk ne aradı nede mesaj yazdı...
ama sende hoşlandın....
bu durumda ne yapman gerek canım....
gerekçesıyle birlikte lutfen

canim kusura bakma ben gecmisi okuyordum o ara ders calismam gerektigi aklima geldi ve kapamak zorunda kaldim ancak yeni gördüm...
aslinda hani agirdan satmak diye bir laf var ya öyle mi yapmak lazim bilmiyorum ...
simdi bu soruya cevap veremiyorum cünkü ben kimseden ilk etapta elektrik almadim o yüzden bu sey karsisinda ne yapardim hic bilmiyorum ben genelde karsimdaki insani SIK bogaz ettigim icin kendimi hatirlatacak birsey yapardim sanirim...ama
belki isleri var o yüzden arayamadi (bunu diyorum ama ben kendim bunu böyle düsünmezdim banane ya arasaydi iyi valla aklina gelmedim iki dk yani cok mu diye kendi kendimi yerdim)sevgi konusunda sanirim ben bencil bir insanim hep bana hep bana tavri var...ama beklemek en iyisi ben hayattimda hic ilk zamanlarda elektrik almadim ,aldigimda bi kere o zamanda cocuktum..ben mesela sevgilimle olmak dahi istemiyordum böyle nasi denir sevmiyordum birseyde hissetmiyodum ama zaman icinde birakmadigi icin,kendisini daha iyi tanidigim icin sevdim.. biranda olunca bu olaylar bir andada bitiyor bende isin suyu cikiyor sahsen ben soruna gördügün gibi cevap veremedim...

Son düzenleme:
Back
X