Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

valla benim bir tane oldu onu da söylemedim anneme...
öncekiler platonikti nesini söylicem :)

bi de annem derdi ki hep ; kızımın önce okulu bitecek... hep söylerdi bunu.... psikolojik baskı yani süperdi... ha aşık olmadım mı oldum deli gibi acı çektim... ama ilişkim olmadı annemin istediği gibi :)

şimdi de olsun istiyorlar ... sanki öle doğru adam kaynıyor ortalık...

valla ben son dakikaya kadar söylemem anneme... çünkü baksanıza her an herşey olabiliyor... onlar üzülmesin bari...
BENİMDE İLKTİ AYNEN SENİN ANNEN GİBİ BENİMKİDE BENİM KIZIM OKUYACAK BASKISI VAR O YÜZDEN ÇOCUĞA OKULU BEKLE DEDİM BEKLEMEDİ :))) YA SIF BASKI YÜZÜNDEN SÖYLEYEMEDİM AMA DERS BANA OKUL BİTMEDEN BANA AŞK MEŞK YASAKsenağlama

günaydın monammmmmmmma.s. pardon tünaydınnnnn..

iyi yolculuklar böcüğümmmkaydirigubbakcemile4

şimdiden sıhatler olsun fırtınammmm sengözlerimebaksanab

veeeeeeee evet bende aıleme söyleemem cünkü son ana kadar neler oluo neler..:1no2:

ya ebru nerlerde ya cok merak ettım onu..
ebrucummmm ses ver gelırsen ben buralardymm

Fırça değil kız Allah iyiliğini versin :))

Sadece diyorum ki bi gün olsun bi dinlendirin ya beyninizi de yüreğinizi de. Yazık. Acıyın. Her dakka böyle melankolik yaşanmaz ki. Yani hayat devam ediyor. Saplanıp kalmayın bir tek şeye. Hayatınmızda bi tek bu mu var yani? De mi? Yapacağınız yemeği düşünün, akşam izleyeceğiniz diziyi düşünün, çantanızın içini temizleyin, ne bileyim bi arkadaşınızla dedikodu yapın... hayata karışın azıcık düşünmeyin sürekli.

Sen napcaın Bursa'da bakiim? İyi yolculuklar.

teşekkür ederim ... arkadaşımı görmeye gidicem ... saat 18.00 arabasına bilet aldım... erkenden kaçıcam da işten :))

ya ebru nerlerde ya cok merak ettım onu..
ebrucummmm ses ver gelırsen ben buralardymm

yaaa evet nerde ki ebru ... bu arada saol canım ...

offff ne güzel böcüğüm ya yolculuga cıkmak..
bende gece otobüse bınmek ve çok uzaklara gitmek istıom..şöyle basmı cama dayıyacm düşüne düşüne gidicmm..:a015:
ne güzel olur ya..

fırtınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anam aldınmı kası gözükaydirigubbakcemile3

ben anlatıyorum anneme herşeyi şu oldu bu oldu felan ne yapayım sonra şin içinden çıkamıyorum yine ona müracat ne yapayım eskiden kıardıda şimdi alıştı he bu arada arada misafirlerimiz geliyorya annem olabilir bazen

amanb e akşam de cinsellikte yoktun galıbaaaaaaaaaaaaa

anam sorma saat 10 da yataga gırmek zorunda kaldım . bı öncekı gun bneımkıyle gece ıkıde nette görüşrken anam geldıdelikafadulden dunde saklamıstı laptopıkaydirigubbakcemile3
ne yapım yattım bende
sen oralardaydın herhal:mymeka:
bu arada yok bı gelışme:1no2:

Son düzenleme:
anam sorma saat 10 da yataga gırmek zorunda kaldım . bı öncekı gun bneımkıyle gece ıkıde nette görüşrken anam geldıdelikafadulden dunde saklamıstı loptapıkaydirigubbakcemile3
ne yapım yattım bende
sen oralardaydın herhal:mymeka:
bu arada yok bı gelışme:1no2:

nasıl yaa ... annen laptopu mu sakladı :roflol:

ya bugün yüklemelerim var... gelemiyorum pc başına... bir de erken kaçıcam ... hep böyle olur ama olsun eğlenceli böyle :))

evet sanırm:))
bekyelım bakalım

kızzzzzzzzzz ebruuu yok anacım yok bı gelışme geçmişte sen bize dönn:))

Back
X