Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

valla haftasonları hep böyle oluyo galiba, bende minayı merak ediyorum naptı nasıl geçti yolculuğu falan, o da evine gitti unuttu zilli :))

evet öyle demişti demi :)) gelir birazdan, anlatır iştahlı iştahlı :))
hepimiz burda iyleşiyoruz ya, tam klüp burası cidden

ıyıkı burası var hep dedıgım laf bu
herkez bırbırını anlayabılıyo
burası olmasaydı cabuk ıyı hısseemezdım kendımı emınım
ıcımı bosalttım burda yanlız olmadıgımı hep goruyorum

iyi akşamlar kızlarrr benim odun bi cevap yazmadı yazık yaa valla yazık işte bunlar ınsanı uzen acı cektiren hiç umrunda olmamışım demekki bu kadar kolay siliyor ölüyom desem umrunda olmıycak demekki offf unutmak istiyorum yaa aramamak ıstıyorum gerçi aramıcam artık kendime söz verdim

sozunu tut bu sefer
sen umutlanma dıye bıse yapmıyodur
yapsa umutlancaksın
bosver senın ıcın deekkı boesı hayırlı yapma artık ona bıse nılım

sozunu tut bu sefer
yapsa umutlancaksın
[/QUO

artık umutlanmazdım aslında bitti yani burası kesin ama şimdi bi mesaj atmayıncaa yazık dedim eskiden olsa hırslanırdım arardım bu kez dedimki cidden deger vermemiş kokusunu onu ozluyorum bunla nasıl başedicem bilemıyorum

ama hepimizin elbet geçicek kızlarr aylar yıllar sonra gördugumdee sıradan biir gibi gelmesini istiyorum ama hangi acı gecmıyoki bu gecmesin diilmi?

ben amanbeyi pek tanımıyorum ama bende bu alıklık varken, belkide konuşmuşuzdur da...

konyalı amanbe vardı hanı:delphin:
bazen bende karıstırıyorum
konusmus olsamda oluyo
cogunu artık ıyıce tanıyorum ama cok rastlamadıklarımı konusunu bılmedıklerımı karıstırıyorum
olur bole vakalar

ben biraz daha yeniyim ya bu klüpte, tek tek çalışmam gerekiyo :)) zaten artık biriyle konuşurken önce gidiyorum eski mesajlarını okuyorum falan, siz yaşayarak gördüğünüz için kolay kolay unutmazsınız, bende yeni gelenleri iyi biliyorum, mina elimde büyüdü :))

sozunu tut bu sefer
yapsa umutlancaksın
[/QUO

artık umutlanmazdım aslında bitti yani burası kesin ama şimdi bi mesaj atmayıncaa yazık dedim eskiden olsa hırslanırdım arardım bu kez dedimki cidden deger vermemiş kokusunu onu ozluyorum bunla nasıl başedicem bilemıyorum

ama hepimizin elbet geçicek kızlarr aylar yıllar sonra gördugumdee sıradan biir gibi gelmesini istiyorum ama hangi acı gecmıyoki bu gecmesin diilmi?

ya bende ozluyorum ve artık ne resmı var ne bakabılcegım face yada msn
gercı msn den sılmedım uzuk bı remı var duruyo ordada yanında kardesı bı kız bıde kızın annsı var galıba bazen dıyorum bu resmı masusmu koydu yoksa bu kızmı o kız
zaten engellemıs baska hıc bıseyını gormuyorum

off

ısallah zamnal unuturuz en ıyı yol hayatımıza bırının gırmesı
hıc bukadar hayatıma onun yerıne bırını ıstememıstım ben

Back
X