Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya ondan baskasini istemiyorum ben![]()
neden bana bunu yapti seviyormu bu insan sevmiyormu aklim almiyor
jeliboncum dua etmekten başka bişey gelmiyo aklıma, bu gece hepimiz için dua edicem, güçlü olmaya çalış, kendini salma, kendine acıma, benim hep yaptığım şey bu.
nilim sen ne durumdasın, tuvalete taşınmaya başladınmı :) sen yokken biz biraz ağlaştık...
KIZLARRR BARISTIKKKKK. SEN YANLIS ANLADIN DEDİ... be sefer sıra bende faceden ve iş yerinden bana takılan 2-3 kişi vardı. senden ayrıldıgımızı duyunca hepsi üsüstü bak yazdıklarına dedim yolladım. kudurduu. :)))) ohhhhhhhhhhh
KIZLARRR BARISTIKKKKK. SEN YANLIS ANLADIN DEDİ... be sefer sıra bende faceden ve iş yerinden bana takılan 2-3 kişi vardı. senden ayrıldıgımızı duyunca hepsi üsüstü bak yazdıklarına dedim yolladım. kudurduu. :)))) ohhhhhhhhhhh
canımmm gözün aydın cokk sevındım inşallah böylesi hayırlı olur senın ıcın neymiş peki işin aslı ıssız adam olayı falan filann neler dedi nasıl oldu anlattt anlatt:dance:
iyiyim canım evet başladımm sölicektim ayıp olur die sustumsırnaşık şeykaydirigubbakcemile3geçmişi okudum canımm ağlaşmışsınız evet kıyamam yaa hiçbirimizee ayy inşallah güzel mutlu günlerde göricezzz
kızlar aha işte dedıgım çıktı...
ne dedım birı arayacak dedım...
ayyyyyyy ne mutlu ya barıştıgınıza çok sevındım........
aferım ıyı yapmışsın...
ama artık bundan sonra daha dıkkatlı ve temkınlı davran
ne guzel ya.
darısı dıger kızçelerin başına
saol canım aminn inşallah hepimiz mutlu haberlerle bir araya gelicez burada cok sevındım senin adına artık nazar boncugu yakışır sizeaman yelkenleri hemen suya indirmee peki nie ayrılmak istemiş canım ilk başta derdi neymiş kafa karışıklıgını halletmiş mi umarım yine uzmez senii cnmm :1no2:ama sevındım ciddennnn süper bi haber buukaydirigubbakcemile5