Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

ben geldim kızlar iyi akşamlar...senem ne yaptın merak ettim arayımmı demiş seninki ay gelişmelerden haberdar et cnm merakta bırakmaaa hadi hayırlısı

iyi aksamlar kizlar biraz gecmis sayfalari okudum

ben ruh gibiyim ya cok kötüyüm hic aklimdan cikmiyor

keske beni arasa diyorum bugün yine ankaraya gelmistir herhalde hep o aklimda

onsuz nasil olucam tam bittigini kabullenmisken yine onunla hayaller kurdum ve yine ne oldu

iki kez yaa iki kez psikolojim cok bozuk :(

icimden bir his yine arayacak diyor bir yandan bu sefer gercekten bitti diyor :(

ailemle bile konusucam dedi sonra bunu aradi dünde aradigimda niye böyle yapiyorsun filan git eve ya iyi degilim iste bu aralar dedi sonra niye beni kandirdin dedim yine hani ailenle konuscaktin dedim ne oldu bunu bile dedi ya konusup konusmadigimi nerden biliyorsun dedi

simdi ben saf saf hayaller kuruyorum belki konusmustur diye

ya ondan baskasini istemiyorum ben :(

neden bana bunu yapti seviyormu bu insan sevmiyormu aklim almiyor

canımm iyi akşamlar aslında seni iyi anlıyorum benzer durumu yaşadıgım içinn sevıyor mu sevmıyor mu bilemem ama dengesiz oldugu kesin onunlaa mutlu olabilir misin bilmiyorum tek bildiğim bişe var hepsii aynı ne yazıkki cnm benım en azından o zaman kendini hazırlamıştın şimdi dahada uzdu senı dengesiz davranması dahada şaşırttı kıyamam yaa umarım kendini toparlarsın en kısa zamanda

jeliboncum dua etmekten başka bişey gelmiyo aklıma, bu gece hepimiz için dua edicem, güçlü olmaya çalış, kendini salma, kendine acıma, benim hep yaptığım şey bu.

nilim sen ne durumdasın, tuvalete taşınmaya başladınmı :) sen yokken biz biraz ağlaştık...

jelı bırıncısı oldu atlattık alıştık derken 2. sı oldu...
hadı bunuda atlattın dıyelım....
3 olmayacagı ne malum...
bu baytar çok gelgıtler yaşıyor jelı
dıkkatlı ol...
jelı hayal kurma ne olur

jeliboncum dua etmekten başka bişey gelmiyo aklıma, bu gece hepimiz için dua edicem, güçlü olmaya çalış, kendini salma, kendine acıma, benim hep yaptığım şey bu.

nilim sen ne durumdasın, tuvalete taşınmaya başladınmı :) sen yokken biz biraz ağlaştık...

iyiyim canım evet başladımm sölicektim ayıp olur die sustumsırnaşık şeykaydirigubbakcemile3geçmişi okudum canımm ağlaşmışsınız evet kıyamam yaa hiçbirimizee ayy inşallah güzel mutlu günlerde göricezzz

KIZLARRR BARISTIKKKKK. SEN YANLIS ANLADIN DEDİ... be sefer sıra bende faceden ve iş yerinden bana takılan 2-3 kişi vardı. senden ayrıldıgımızı duyunca hepsi üsüstü bak yazdıklarına dedim yolladım. kudurduu. :)))) ohhhhhhhhhhh

KIZLARRR BARISTIKKKKK. SEN YANLIS ANLADIN DEDİ... be sefer sıra bende faceden ve iş yerinden bana takılan 2-3 kişi vardı. senden ayrıldıgımızı duyunca hepsi üsüstü bak yazdıklarına dedim yolladım. kudurduu. :)))) ohhhhhhhhhhh

canımmm gözün aydın cokk sevındım inşallah böylesi hayırlı olur senın ıcın neymiş peki işin aslı ıssız adam olayı falan filann neler dedi nasıl oldu anlattt anlatt:dance:

ama sen bırılerıne endekslı yaşayamassınkı
sen bır ıbre degılsınkı ona göre hareket edeceksın...
ya jelı bır ara ne kadar guçluydun yıne ol ya yıne ollllllllllll

kızlar aha işte dedıgım çıktı...
ne dedım birı arayacak dedım...
ayyyyyyy ne mutlu ya barıştıgınıza çok sevındım........
aferım ıyı yapmışsın...
ama artık bundan sonra daha dıkkatlı ve temkınlı davran
ne guzel ya.
darısı dıger kızçelerin başına

canımmm gözün aydın cokk sevındım inşallah böylesi hayırlı olur senın ıcın neymiş peki işin aslı ıssız adam olayı falan filann neler dedi nasıl oldu anlattt anlatt:dance:

niye aramadın diye sordugumda arayacaktım senin kafanı toplamanı bekledim dedi. bende eger 1 gün daha gec arasaydın hiç bir zaman telefonalrına cıkmayacaktım. ne kadar üzüldüm farkındamısn dedim. ama bu bana ders olsun bundan sonra sana karsı eskisi gibi olmamı bekleme dedim. simdide bana takılanları görünce kudurmus durumdaa içi içini yiyor. içim rahatladı. insallah EN KISA SÜREDE SİZDE RAHATLARSINIZZZ. BUNU EN İÇTEN KALBİMLE DİLİYORUMMMMM. SİZİ KISA SÜREDE TANIDIM AMA COK SEVDİMMMMMMM

saol canım aminn inşallah hepimiz mutlu haberlerle bir araya gelicez burada cok sevındım senin adına artık nazar boncugu yakışır size:nazar:aman yelkenleri hemen suya indirmee peki nie ayrılmak istemiş canım ilk başta derdi neymiş kafa karışıklıgını halletmiş mi umarım yine uzmez senii cnmm :1no2:ama sevındım ciddennnn süper bi haber buukaydirigubbakcemile5

iyiyim canım evet başladımm sölicektim ayıp olur die sustumsırnaşık şeykaydirigubbakcemile3geçmişi okudum canımm ağlaşmışsınız evet kıyamam yaa hiçbirimizee ayy inşallah güzel mutlu günlerde göricezzz

inşallah canım, öpüyorum sizi, hepimiz için dua etmeye gidiyorum, iyi geceler canlarım.

kızlar aha işte dedıgım çıktı...
ne dedım birı arayacak dedım...
ayyyyyyy ne mutlu ya barıştıgınıza çok sevındım........
aferım ıyı yapmışsın...
ama artık bundan sonra daha dıkkatlı ve temkınlı davran
ne guzel ya.
darısı dıger kızçelerin başına

olacak fırtınam, bigün bu klüpte herkes eskiden sevgilisinden ayrılmış olacak. a.s.:1hug::Saruboceq:Şeniz

sevindim ya baristiginiza ne güzell

ben bu sefer yine öyle güclü olucagimi sanmiyorum bu sefer cok kötüyüm cünkü YA ICIM SIKILIYOR ARASIN DIYE TELEFONA BAKIYORUM ben iyi edecek tek o aslinda :(

saol canım aminn inşallah hepimiz mutlu haberlerle bir araya gelicez burada cok sevındım senin adına artık nazar boncugu yakışır size:nazar:aman yelkenleri hemen suya indirmee peki nie ayrılmak istemiş canım ilk başta derdi neymiş kafa karışıklıgını halletmiş mi umarım yine uzmez senii cnmm :1no2:ama sevındım ciddennnn süper bi haber buukaydirigubbakcemile5

o sözde beni denemiş. bilmiyorum aslında gururuna yediremedi galiba benim aramamamı o yüzden de aramıs olabilir. aklım hala karısk ama bu karsıklıgın içinde sende aklımı mesgul ettin dedi. cokda güvenmek istemiyorum. ama kesinlikle aramayınnnnn kızlarrrr

jelicim tek iyi edecek şey benım ıcınde eski sevgilimdi ama durup dusununce dıyorumki ben ona bagımlımıyım dıyorum kollarına kendimi bırakıp ölurum sensiz gitme diye agladıgımı bilirim ama noldu bak toparlanıyorum yanımdamı diil deger vermişim boşuna dıyorum bak böbreklerımden rahatsızım taş var dedım gecmiş olsun yazmadı bu mu benı ayakta tutacak adam

Back
X