Sevgilisinden Ayrılanlar Kulübü

umudum barışmadım ama içimi döktüm, bütün hırsımı aldım, o da zaten barışmak için değil ank.dan ayrıldığımı öğrenip aramış, bağırmak için aramış yani

kızlar sızce arayıp gorusmek ıstıyım mı?

iste canım ya ne kaybedersin

umt bıtmez hıc bı zaman bılıyorum
allah buyuk ısalah hersey guzel olur

allah razı olsun canım.. inşallah ALLAH ta senin aklından hemen söküp alır onu. karşına seni seven, senin seveceğin birilerini çıkartır tatlım.

askerden gelmesıne 10 gun kala herşey iyiyken bir gün once aklına bıle getırme derken ertesı gun aılem bıze rahat vermez dıyerek durup dururken ayrıldı ve msnden de facebooktan da sıldı derdım barışmak degıl ama sorun neydı bunu ogrenmek ıstıyorum.

arama hayataaaa... ahh güz_ güzelim ... ilk öğrenmen gerekn bu olmalı...
aranan biz olacağız... ararsan valla da billa da aramıyorlar yaaa...

evet canım haklısın. Ben arayınca kabul ettim yaa öyle bi havalanmıs ki!! sanki dünyanın en yakısıklısı herkes ona tav. ben onun için ölüp bitiyormusum sanıyor. sinir oldum hareketlerine

hayata canım arama
o hatasını anlayınca arar
sımdı sen arayınca yıne uzulceksın
sen arayınca o havalancak
bırz sabret ve bekle
bak gercekten bekle dıyorum
zor ama hıc onu arayıp neden deme

umudum barışmadım ama içimi döktüm, bütün hırsımı aldım, o da zaten barışmak için değil ank.dan ayrıldığımı öğrenip aramış, bağırmak için aramış yani
hay seninkide alem peşinden koşmadınya hazmedememiş galiba iyi etmişsin şimdi bir fazla delirir

bunu öğrenmek istiyosan aradığında sonsuza kadar bu şansı elinden kaçırırsın
aramayacaksın, o sürünecek, kendini ağırdan satacaksın...
o seni ulaşılmaz görecek
o seni kaybetmekten korkacak.
zaten bunları düşümezse de boşvermen lazım
unutman lazım.

canım bu arada yanlış okumadıysam ; onun için çok değiştim dedin... sonra iş olayından bahsettin... senin yükseldiğinden onun babasının yanında çalışacağından değil mi ?

doğru hatırlıyorsam eğer yorumum şu olacak ;

o zaten sana tüm gerekçeleri söylemiş ki... başka bir gerekçeye gerek yok...
bak ebrumda aile sorunu yaşadı yaşadı ama onlar birbirlerini seviyordu... ama bu çocuk hemen pes etmiş zaten ...

bir de düşün bakalım ; hangi erkek kendisinden daha iyi mevkide olan bir kadın ister ki.. erkek milleti maalesef bu konuda ezik... sen onun için geçirdiğin değişimlere bir de senin yapabileceğinden daha düşük seviyede bir işte çalışmayı da eklemeye değecek mi o ?

daha ne kadar kendinden birşeyler vereceksin bu adama ?

bence arama - sorma ... eğer seni istiyorsa seni sen olduğun için istemeli...
elbette yaşanan ilişkinin hatıralarını silmek kolay değil...3 sene az değil ama...
bence doğru karar gibi görünüyor... :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…