inşallah ya. ama hiç umudum kalmadısenağlama
umudum aradı ya, bağrıştık çağrıştık, elim ayağım tutmuyo hala, daha saknleşemedim
sakınles canım
ıyı konusmussun
cok harıka
sımdı o dusunsun bakalım
kızlar sızce arayıp gorusmek ıstıyım mı?
umt bıtmez hıc bı zaman bılıyorum
allah buyuk ısalah hersey guzel olur
boşuna dememişler..ESKİNİN YENİSİ OLMAZ diye..
hakkına hayırlısı olsun canım..ama ilişkide bir kırgılık yaşanınca eskisi gibi olmuyor olur ama nasıl..senin gibi karşıdaki kişide mücadele verirse olur..bence karşıdan aynı ilgi ve sevgiyi görmüyorsan bırak ve arkana bakmadan çek git derim..zaten seviyor ve seni kaybetmek istemiyorsa asla seni bırakmaz emin ol...:teselli:
bücüüğüüüm nasılım ama...kaydirigubbakcemile2
hay seninkide alem peşinden koşmadınya hazmedememiş galiba iyi etmişsin şimdi bir fazla delirirumudum barışmadım ama içimi döktüm, bütün hırsımı aldım, o da zaten barışmak için değil ank.dan ayrıldığımı öğrenip aramış, bağırmak için aramış yani
arama hayataaaa... ahh güz_ güzelim ... ilk öğrenmen gerekn bu olmalı...
aranan biz olacağız... ararsan valla da billa da aramıyorlar yaaa...
askerden gelmesıne 10 gun kala herşey iyiyken bir gün once aklına bıle getırme derken ertesı gun aılem bıze rahat vermez dıyerek durup dururken ayrıldı ve msnden de facebooktan da sıldıderdım barışmak degıl ama sorun neydı bunu ogrenmek ıstıyorum.
hay seninkide alem peşinden koşmadınya hazmedememiş galiba iyi etmişsin şimdi bir fazla delirir
askerden gelmesıne 10 gun kala herşey iyiyken bir gün once aklına bıle getırme derken ertesı gun aılem bıze rahat vermez dıyerek durup dururken ayrıldı ve msnden de facebooktan da sıldıderdım barışmak degıl ama sorun neydı bunu ogrenmek ıstıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?